Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

Labukas,mergaites laukiam kompanijos

Loft-50%off

Anntaylor

Wilsonleather

Joesnewbalance

Shoes- reikia poros uz tokia kaina 19.98$,138.97$

Carters

Stockngo

Sierratradingpost

Yankeecandle

Dillards

Jcrew-20-40-75%off

Sephora

Gymboree

Crazy8

theperfumespot

1stopkidzshop

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 07 31, 10:10)
man rodos reik vaikus pasisodint ir mokint rištis  lotuliukas.gif sakiau ir saviškiui, išmok rištis, nes jau tokiems su lipukais nebėra batų  lotuliukas.gif tokio amžiaus vaikas turi mokėt  lotuliukas.gif tai pažadėjo išmokt  lotuliukas.gif tik kol kas liko pažadu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
mano vaikinas 8-metis, bet irgi tik su lipukais batus pripazista doh.gif
atrodo ir ismokinau, mokejo jau ristis, bet atsimenu, buvau nupirkus tokius grazius Clarks risamus batus, tai nenorejo ju nesiot ir viskas ax.gif ir db turi dzinsinius tokius grazius risamus sportbacius...tai spek ar nesioja biggrin.gif is crocsu neislenda..... smile.gif
Atsakyti
labas mergaites,
Priminkite prašau kur reikia pažiūreti mokyklinės kuprines
Ačiu
Atsakyti
Gauta 07.21d. Šiaulių dėžutė, žinutės surašytos, jei kas negavote prašom atsiliepti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
mamytės, kur ieškoti sportiness aprangos panelėms į mokyklą? ax.gif
GAP kažkokios spalvos negražios unsure.gif
Papildyta:
dar klausimėlis temos šeimininkėms smile.gif ar buvo jau GAP 50% nuolaida pilnoms kainoms? nes pamenu apie vasaros antra puse duodavo tokias nuolaidas rolleyes.gif
reikia mokyklai pripirkt drabužių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 07 31, 07:14)
drinks_cheers.gif
mano vaikinas 8-metis, bet irgi tik su lipukais batus pripazista doh.gif
atrodo ir ismokinau, mokejo jau ristis, bet atsimenu, buvau nupirkus tokius grazius Clarks risamus batus, tai nenorejo ju nesiot ir viskas   ax.gif ir db turi dzinsinius tokius grazius risamus  sportbacius...tai spek ar nesioja biggrin.gif  is crocsu neislenda..... smile.gif

jau šiuo klausimu, tai "atsilikę" tie mūsų bernai doh.gif užtat vargas rast batus. Jau ir taip bernam tų batų pasirinkimas menkas gražių, o kai reik dar ir su lipukais kad būt iš vis pravalas doh.gif tenka labai smagiai piniginę tuštint nes gražius variantus išgraibsto doh.gif

QUOTE(darkaz @ 2015 07 31, 07:14)
labas mergaites,
Priminkite prašau kur reikia pažiūreti mokyklinės kuprines
Ačiu

http://www.potteryba...s/?cm_type=gnav
ir dar landsend.com
QUOTE(Kriziukas @ 2015 07 31, 07:49)
mamytės, kur ieškoti sportiness aprangos panelėms į mokyklą? ax.gif
GAP kažkokios spalvos negražios unsure.gif

lotuliukas.gif išlepusios mamos merginų lotuliukas.gif
gal gymboree būtų?
Dar man dabar labai patiko jcrew rūbeliai wub.gif yra ir sportinių. tik gal kainos nemažos g.gif

Kriziuk, buvo kažkas GAP su -50. Pirkau tik sale kažką. Bet čia biželio gale/liepos pradžioj buvo. Tai gal dar nebuvo didžiojo seil unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 31 liepos 2015 - 11:02
Aciu visai komandai, sauniai dirbat ,mergaites mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 07 31, 10:59)

lotuliukas.gif išlepusios mamos merginų  lotuliukas.gif
gal gymboree būtų?
Dar man dabar labai patiko jcrew rūbeliai  wub.gif yra ir sportinių. tik gal kainos nemažos  g.gif

Kriziuk, buvo kažkas GAP su -50. Pirkau tik sale kažką. Bet čia biželio gale/liepos pradžioj buvo. Tai gal dar nebuvo didžiojo seil  unsure.gif

biškį išlepusios blush2.gif

J.Crew manyčiau brangoka sportine apranga susikomplektuot, dar kai dviems iš karto reikia doh.gif

gal GAP dar bandysiu laukt, man svarbu iki rugsejo 1-os butu gaut, o kai sodyboj sedziu, tai ten intiko nėėėėėėėėėėr, kad sekt pastoviai doh.gif

beje, šiandien gal priprašysiu vyro užsukt mano daiktų blush2.gif nes yra ir praeitos siuntos blush2.gif
lieku skoloj už saugojimą 4u.gif
Atsakyti
Gal kam vakar neuzteko dydziu shoes.com Kors keduku ir noretu prisijungti prie Belk?
MICHAEL Michael Kors MK City Sneaker
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2015 07 31, 08:42)
biškį išlepusios blush2.gif

J.Crew manyčiau brangoka sportine apranga susikomplektuot, dar kai dviems iš karto reikia doh.gif

gal GAP dar bandysiu laukt, man svarbu iki rugsejo 1-os butu gaut, o kai sodyboj sedziu, tai ten intiko nėėėėėėėėėėr, kad sekt pastoviai doh.gif

beje, šiandien gal priprašysiu vyro užsukt mano daiktų blush2.gif  nes yra ir praeitos siuntos blush2.gif
lieku skoloj už saugojimą 4u.gif

aga, brangu, bet pas vieną mergaitę dabar mačiau tai kokybė atrodo nereali wub.gif tokia slidi ta medvilnė, kaip su šilku atrodo. Ir jaučiu nesiburbuliuos. Kažkaip pasigailėjau kad neimiau savo bernui. Bet kai tris aprangas nupirkau, tai dar 4 nesinorėjo doh.gif

Okiuks, lauksiu biggrin.gif guli krūvelė saugi biggrin.gif jau sakiau ant durų užrašysiu "saugykla daiktų vasaros atostogų periodu" lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip su Timberland moteriškais dydžiais? Jei įprastai perku 7 arba 7.5, tai kurį geriau imti?
Ačiū]
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 07 31, 13:50)
aga, brangu, bet pas vieną mergaitę dabar mačiau tai kokybė atrodo nereali  wub.gif tokia slidi ta medvilnė, kaip su šilku atrodo. Ir jaučiu nesiburbuliuos. Kažkaip pasigailėjau kad neimiau savo bernui. Bet kai tris aprangas nupirkau, tai dar 4 nesinorėjo  doh.gif

Okiuks, lauksiu  biggrin.gif guli krūvelė saugi  biggrin.gif jau sakiau ant durų užrašysiu "saugykla daiktų vasaros atostogų periodu"  lotuliukas.gif

o koki dydi perkat berniukams is jcrew? ten atitinka ar didinti? pvz 7-meciui?
Atsakyti