Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai,

Įtariu, kad dar bus darbo su pūkuotųjų psichologine adaptacija po vaikų gimimo, o taip pat su žaislų kleptomanija biggrin.gif
Beje, kol kas neturiu nei vieno žaislo. Gal kas pridovanos g.gif Mačiau tokio tipo minkštus medžiaginius migdukus kūdikiams HMe, tik dar neišsiaiškinau, kodėl kūdikiams jie turėtų patikti, gal kas žino?
Atsakyti
Mes katiną atpratinom nuo miegamojo prieš kokį mėnesį ar daugiau. Nusprendžiau, kad man bus neramu, nenoriu blogai miegoti ir jaudintis, ar naktį jis neina apžiūrinėti vaikų. Plaukai yra viena blogybė, na nenoriu, kad ir leliukų daiktai jais būtų apėję. O neramiau man tai, o kas nei jis sumąstys šalia jų pamiegoti, arba dar ir ant veido. Tiesiog nenoriu jaudintis dar dėl tokių dalykų. Kai vaikai sustiprės, katinui leisim daugiau. O kol kas bendraus su jais tik su mūsų priežiūra.

Karmensita, tai toks žaisliukas, prie kurio vaikas gali pratintis, rištis ir kuris padeda nusiraminti, užmigti jau kiek ūgtelėjusiam vaikui, nes asocijuojasi su mama, maitinimu, čiūčiavimu ir pan. Kai kurie nusiramina turėdami kokį merliuką, eina su juo miegoti. Kiti turi tokį žaisliuką. Aš vaikams tokius nunėriau. Dabar neriu dar antklodes-viena baigta, kita pradėta. Gulimo rėžimo užsiėmimai:)
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 08 03, 21:48)
Įtariu, kad dar bus darbo su pūkuotųjų psichologine adaptacija po vaikų gimimo, o taip pat su žaislų kleptomanija biggrin.gif
Beje, kol kas neturiu nei vieno žaislo. Gal kas pridovanos g.gif Mačiau tokio tipo minkštus medžiaginius migdukus kūdikiams HMe, tik dar neišsiaiškinau, kodėl kūdikiams jie turėtų patikti, gal kas žino?

As irgi neturiu nei vieno zaislo ir mastau kaip tu - pridovanos gi vistiek kazka :-D plius pradzioje jie i nieka nereaguoja tai ir neskubu su jais as. Del katino tai as kaip tik tos nuomones kad neapsaugosi nei nuo jo plauku nei nuo domejimosi naujais gyventojais, manes nekankina baime del uzgulimo, kad tik pati kate nebijotu tu maziuku lotuliukas.gif as kazkaip isivaizduoju tik gerus dalykus, uzsimezganti ju tarpusavio rysi ir katytes meile ir glamones wub.gif gales burgzt salia atsigulus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 08 03, 22:51)
kad tik pati kate nebijotu tu maziuku  lotuliukas.gif as kazkaip isivaizduoju tik gerus dalykus, uzsimezganti ju tarpusavio rysi ir katytes meile ir glamones  wub.gif gales burgzt salia atsigulus  biggrin.gif

Aš manau nuo katės charakterio dar priklauso biggrin.gif mūsiškė su visais svetimais vriedna, nieko neprisileidžia apart mudviejų, tai gali pradžioj ir vaikų neprisiimt g.gif
Beto, Krown, užgult ant veiduko gali ir ne blogųjų kėslų vedina-tiesiog iš meilumo. Arba įdrėksti leliukui kaip žaislui jam bemosikuojant rankyte 4u.gif tačiau irgi manau, kad abejus gyventojus reik įvest į bendravimą 4u.gif
turėsit pasidalint patirtim kaip pavyko subendraut, nes man tai l.aktuali tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 04, 09:09)
Aš manau nuo katės charakterio dar priklauso biggrin.gif mūsiškė su visais svetimais vriedna, nieko neprisileidžia apart mudviejų, tai gali pradžioj ir vaikų neprisiimt g.gif
Beto, Krown, užgult ant veiduko gali ir ne blogųjų kėslų vedina-tiesiog iš meilumo. Arba įdrėksti leliukui kaip žaislui jam bemosikuojant rankyte 4u.gif tačiau irgi manau, kad abejus gyventojus reik įvest į bendravimą 4u.gif
turėsit pasidalint patirtim kaip pavyko subendraut, nes man tai l.aktuali tema ax.gif

Pas man namuose suauges katinas ir dvi kates biggrin.gif dar siuo metu trys katinukai, britus turim mes, va ir bijau kaip bus, katinas ir viena suaugus ziauriai meilus, gerieciai, o va mano sene kerstinga biggrin.gif bet jos pas man savl
O kambari turi miegojimui, matyt ir leliams gimus leisim vaiksciot tik kai as,salia busiu
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 04, 08:09)

Labukas mergaites, as taip pat turiu katyte, bet tokia bjauroka ir svetimu neprisileidzia negana to dar purskia ir snypscia ant sveciu, kaip kas ateina, nors mums tai ji meili gera, bet tokia labai judri visur sokineja. Dabar stengiuosi atpratinet nuo miegamo, nes kartu miegodavom smile.gif
Atsakyti
mes neleidome katės nei į lovytę, nei į vežimą schmoll.gif lovytę vyras surinko tik mums grįžus iš ligoninės, specialiai taip padarėm, iškart paguldėm D.C., taip kad pagulėjimui nebuvo progos. porą kartų buvau užmačius įšokusią į vežimą, tai greit buvo išvaryta ir nebelindo. galvojom, spės dar vaikas prisivalgyti plaukų, kam tai leisti tik gimus. bet kad ir nebendravo jie tarpusavy, po 3,5 mėnesių katę teko atiduoti mamai, nes D.C. pasirodė alergiškas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 04, 10:09)

Mes turim dvi plikses 4u.gif tai del plauku as, aisku, nebijojau, bet bijojau kaip sakot-kad neuzsoktu netycia, neuzgultu. Mano nuostabai gimus leliui jos nei viena net i ta puse neziurejo- atejo pora kartu, pauoste ir atbulom nuejo biggrin.gif nebuvo jokiu minciu salia gulet ar sokti.. tiesa karta viena i vezima isokusi buvo ir gale koju maziui bande isitaisyt, bet uzteko varda pasakyt ir move kaip isprotejus lotuliukas.gif kazkaip man rodos jos supranta, kad cia mano "jauniklis" ir geriau nelist biggrin.gif
Atsakyti
Meile, sveikinu su ta didžiąja Laime!!! wub.gif 4u.gif

O aš visai nebeužeinu į forumą, taip jau norisi pas mamytes kraustytis, ale nėr vis kada smile.gif maitinamės mano pienuku, tai valgom, miegam ir vėl valgom. "Sunkioji artilerija" tas maitinimas, bet ... gal kaip nors.

Sėkmės visoms jums mergytės!!! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, burbuliai 4u.gif

Krown, laikykites dar mirksiukas.gif

Rosita, su gražiu pasimatymu wub.gif

Kalbant apie augintinius, tai man žiauriausia, kai juos atiduoda ar parduoda gimus vaikui, aišku, jei nėra tam tikros svarbios priežasties. Pas mus šuo, nuo jo irgi plaukųųųų doh.gif Bet kol leliukas mažiukas tikrai nieko baisaus, jau baisiau kai šliaužiot pradeda doh.gif lotuliukas.gif

Vakar buvom vienam gimtadienyje, tai niekas ir nepastebėjo, kad laukiuosi lotuliukas.gif

O šiandien kažkokia apatišką, į miegą traukia, spaudimas žemas ir pulsas aukštas doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Šiandien buvau susitikime su savo mergyte:) Mažutė mano mergytė dabar sveriam apie 1,88 kg. Sakė bus prie mažesnių, bet į normas dar telpam:). Mano ir pilvas labai nedidelis.

Viską išsamei patikrino, dabar galiu būti rami... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2015 08 05, 11:12)
Labas rytas, burbuliai 4u.gif

Krown, laikykites dar  mirksiukas.gif

Aciu - laikausi 4u.gif mano mazuliai jau 2.3 ir 2.2 kg apytiksliai bigsmile.gif wub.gif nesciuju cholestaze pasitvirtino, tad israse vaistuku, dar pati pati pradzia thumbup.gif o pilva ir toliau spazmuoja, tad cia nebuvo vienkartinis reikalas nuo cesnako, tikriausiai taip jau bus iki pat galo, mano pupsikai ten labai judrus ir tas zarnas ten nemenkai matyt kankina rolleyes.gif prisipirkau visokiausiu angliuku, zvakuciu ir apsisarvuosiu dabar kantrybe iki susitikimo cool.gif wub.gif

RutaB - aha tikrai maziukas leliukas pas tave, pas mane du tokie patys kaip tavo vienas tokiu metu buvo biggrin.gif 4u.gif ir nzn kaip jos ten ta pilvuko apimti matuoja, bet ligonines variantas gulint matuojant 111 cm, o as pati stovint - 117 cm (na as labiau dedu per klubus kur storiausia vieta o jos per liemeni ir gulint gal dar pilvas kaip sukrenta biggrin.gif ) tad irgi ne is paciu didziausiuju tas pilvuziukas mano, mazai vietos jiems uztat ten ir vyniojasi aplink zarnas doh.gif bet liko labai labai nedaug irnesakyk.gif
Atsakyti