Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai,

QUOTE(Krown @ 2015 08 11, 09:02)
Zuikuti - sekmes siandien pas daktariuka, lauksim ziniu po apziuros  4u.gif manau labai teisingai padarei pasirinkusi motinystes centra ir pagaliau pabegusi is BAK brangaus personalo  thumbup.gif Aisku, nzn ar cia jos kompetetingo labai apie tas vaistu dozes sneketi ir jas dar reguliuoti, bet viskas bus gerai. Mano atveju kadangi neturejau jokiu bedu as viska dariau kaip turkai sake, o mano daktaryte palaimino ir nesikiso absoliuciai i tuos reikalus  biggrin.gif folbiol kad geriu tokia doze jai neuzkliuvo ir sake, jeigu turkai taip skyre vadinasi taip reikia, aspirina iki 32 sav. irgi viskas ok - zodziu turkai gi zino ka daro is esmes, na nebent yra tokie dalykai kaip nepasisavinimas ar kazkas tokio tai jau reikia tartis ir su vietiniais daktariukais ka cia daryti ir kaip geriau  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Einu BaK'e pas O.K priežiūrai ji nebloga. Bet brangu ten. Irgi su vaistais jos nuomone viskas tvarkoj. Matai leidžiuosi progestaną, turiu pienligę nuo crinono, kuri kolkas netrukdo. Žiūrėsim kaip šiandien seksis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 08 11, 09:50)
Žiūrėsim kaip šiandien seksis  ax.gif

Sėkmės 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 08 10, 09:39)
Sveikos nestukes  4u.gif

Na kaip jauciates visos? Karmensita. vitaleja, auksek - kaip jus?  bigsmile.gif

as jau pagalvoju kartais apie temutes sukurimo perleidima jaunajai kartai  biggrin.gif jeigu bus norinciu tai parasykit man, as savo turima surinkta info apie mergina galesiu prideti, nors kazkaip dabar visos senbuves tik byra paeiliui, naujos vienu metu cia uzpludo ir visiskai nauju dar tik laukiam  4u.gif is TR temutes turetu parguzeti damuciu  bigsmile.gif  thumbup.gif oyra, zuikutis, Rudsiuke - daugiau nepamenu  4u.gif jeigu skaitot merginos tai kurios jau jauciates drasiau tai junkites, bus smagiau  wub.gif
Nes as nors ir gerai jauciuosi ir atrodo dar simta metu negimdysiu, bet su dvynukais niekada negali zinoti  biggrin.gif Vaistai nuo cholestazes man suveike puikiai ir jokiu problemu nebeliko ir su pilveliu (pasirodo matyt cia nuo to viskas bus nutike  rolleyes.gif ) ale ot koks organizmas, dar net nebuvau turbut islipus is normu, kad nustatytu ta liga, o jau visi galai norejo atsisakyti dirbti  biggrin.gif  doh.gif

Oho kaip laiku pataikei! smile.gif
Jungiuos prie jūsų, šiandien buvau pirmam pasimatyme wub.gif Atitinkam 7 savaites ir 5 dienas, mačiau mažytėlę blyksinčią širdutę, apsižliumbiau biggrin.gif Mačiau kalbėjot apie pasikeitimus nuotaikose ir savijautose, tai man nuo pat pradžių žliumbimo slenkstis žiauriai pažemėjęs biggrin.gif

Super, kad vaistai padėjo thumbup.gif
QUOTE(Lock @ 2015 08 10, 10:22)
Aš tai laukiu karščiú pabaigos, pekla kažkokia. Dar kai reikia gulėti ir niekur negali dingti tai fui fui. Bet jau nedaug liko! Jei kas turit patarimú, kaip lengviau juos pakelti, labai lauksiu. Man paskutinė priemonė atrasta-užsikloti šlapiu rankšluoščiu.

Užjaučiu labiausiai dėl tų karščių... Aš Lietuvoj per karščius laikydavau užtrauktas užuolaidas ir žaliuzes, kad saulė neprikaitintų, vos tarpelį palikdavau šviesai įeiti. Ir kažką vėsaus gurkšnodavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 08 11, 10:43)
Oho kaip laiku pataikei! smile.gif
Jungiuos prie jūsų, šiandien buvau pirmam pasimatyme  wub.gif Atitinkam 7 savaites ir 5 dienas, mačiau mažytėlę blyksinčią širdutę, apsižliumbiau biggrin.gif Mačiau kalbėjot apie pasikeitimus nuotaikose ir savijautose, tai man

Vaje wub.gif sveikinu su TUK TUK wub.gif aš manau nėra tokios, kuri neapsižliumbė iš mūsų skyrelio.
Nors man tai jokių nuotaikos kaitų nežym g.gif arba gal vyro šito dalyko reik klaust lotuliukas.gif
Atsakyti

Known, o tau turkai pasake aspirina nuo 32savaites mazinti? Ar yra dar nestukiu, kas aspirinu ir leidziamais skystinat krauja?
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2015 08 11, 10:48)
Known, o tau turkai pasake aspirina nuo 32savaites mazinti? Ar yra dar nestukiu, kas aspirinu ir leidziamais skystinat krauja?

Man skyrė aspiriną ir clexane Karpenko, ne turkai. Aspiriną mažinu nuo 12sav ir jau nutrauksiu tuoj. Clexane leisiuos iki gimdymo ir po jo dar 2sav
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 11, 10:46)
Vaje wub.gif sveikinu su TUK TUK wub.gif aš manau nėra tokios, kuri neapsižliumbė iš mūsų skyrelio.
Nors man tai jokių nuotaikos kaitų nežym g.gif arba gal vyro šito dalyko reik klaust lotuliukas.gif

Ačiū wub.gif

Sveikinu su gerais prisca rezultatais wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 11, 10:50)
Man skyrė aspiriną ir clexane Karpenko, ne turkai. Aspiriną mažinu nuo 12sav ir jau nutrauksiu tuoj. Clexane leisiuos iki gimdymo ir po jo dar 2sav

O del ko aspirina mazini? Po kiek naudojai jo?
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2015 08 11, 11:11)
O del ko aspirina mazini? Po kiek naudojai jo?

Karpenko sakė. Gėriau po 100mg

Orya, wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 11 rugpjūčio 2015 - 10:18
Na, aš nežliumbiau per visą nėštumą biggrin.gif Bet turbūt po gimdymo apsižliumbsiu biggrin.gif
Aš naudojau aspiriną iki 32 sav., dėl MTHFR ir dar dėl to, kad aspirinas mažom dozėm mažina preklamsijos riziką (bent jau taip skaičiau tyrime), nutraukus jokių neigiamų pasekmių nepajutau.
Orya, sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 08 11, 12:21)
Na, aš nežliumbiau per visą nėštumą  biggrin.gif Bet turbūt po gimdymo apsižliumbsiu biggrin.gif
Aš naudojau aspiriną iki 32 sav., dėl MTHFR ir dar dėl to, kad aspirinas mažom dozėm mažina preklamsijos riziką (bent jau taip skaičiau tyrime), nutraukus jokių neigiamų pasekmių nepajutau.
Orya, sveika prisijungus 4u.gif

As irgi del mthfr naudoju, tik as dar ir zibor leidziuos
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2015 08 11, 10:48)

turkai man liepe ji gerti iki 32 sav ir nutraukti o ne pamazu mazinti - taip ir padariau 4u.gif jokiu bedu del to nekilo thumbup.gif ir jokiu mtfr ar kokiu ten dalyku man nera, bet paskyre tiek ilgai ji gerti ax.gif

As zinokit gal nesu jautruole, todel neapsizliumbiau nei pirmo vizito metu nei kada nors nestumo metu 4u.gif ir mano slenkstis nepamazejo o gal net pakilo biggrin.gif esu kaip draugai sako olimpines ramybes ir kazkaip manes niekas baisiai nejaudina blush2.gif neturejau jokiu emocijos suoliu dar, verkiau tik del skausmo kai jau kantrybe truko ir emiau saves gailetis uzklupus visiems tiems dalykams, o taip tai as pakanti, nejautri ir visad geros nuotaikos biggrin.gif Bet pritariu Karmensitai, kad net neabejoju kad istraukus vaikus tai zliumbsiu nesitvardydama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 11 rugpjūčio 2015 - 12:05