Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai,

Mano apimtis 116-117 kazkur. Svorio turiu gal 18 jau. Ryt matuos vaikus, labai laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 08 17, 13:26)
sveikos 4u.gif
Vitaleja, aciu! dziaugsimes nestumu iki paskutines minutes! striprybes tau ir kitom. lauksim nuostabiu ziniu apie naujus mazylius ax.gif  4u.gif
Krown, kaip smagu, greit ir tu pamatysi savo poryte!  blush2.gif 
o mes ka,augam didejam! biggrin.gif
kaip ilvo apimti matuot reik? ties bamba pradet ir  aplink juosmeni? sorry uz gal kvaila klausima tongue.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif As labai tikiuosi, kad ten poryte biggrin.gif vistiek pavyko islaikyti siokia tokia intriga, as 100% zinau kad vienas is ju tikrai yra vyras, o kitas yra grynai po klaustuku wub.gif tai gal dar gimdykloje kokia staigmena aptures teveliai, ka cia gali zinoti biggrin.gif

Saunu, kad augat thumbup.gif

Jo, pilvuka as matuoju kazkas tokio kad eitu per bamba, tik gal ne per juosmeni kur kudziausia vieta o labiau link klubu, bet is esmes tai ten cm vienas kitas ir tesiskiria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2015 08 17, 13:33)
Mano apimtis 116-117 kazkur. Svorio turiu gal 18 jau. Ryt matuos vaikus, labai laukiu smile.gif

Nu tai mes labai panasiai su tavimi bigsmile.gif biggrin.gif o kelinta tau db savaite primink?
Atsakyti
Eina 33 savaitė man, ty 32 sav su pliusu.
Aha, mes panašiai. Įdomu, kokio dydžio pupsiai. Tikiuos po 2 kg bus abu jau:)
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2015 08 17, 16:10)
Eina 33 savaitė man, ty 32 sav su pliusu.
Aha, mes panašiai. Įdomu, kokio dydžio pupsiai. Tikiuos po 2 kg bus abu jau:)

na lauksim ryt ziniu is taves po apziuros, man rodos pas mane 32 sav. savaite buvo apie 1,8 kg 4u.gif tad apie 2.0 turetu traukti tikrai bigsmile.gif o as jau tikiuosi poryt isgirst, kad minimum 2.5 kg kiekvienas nesa bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Na, aš prisiduodu po perinatalinio centro, vaikas tikrai į didesnę pusę, ginė nesuklydo, bet ne dėl GD. Dar rado per mažai vaisiaus vandenų, tai dabar pagyvensiu kaip "ant adatų", kad jei tik sumažės judesių ar jie pasikeis, iškart važiuot į priimamąjį ir skatins gimdyti. Na, dar tikiuos, kad yra kur nors užsislėpusi ta vandenų kišenė, kurios po praeitos savaitės trūksta. Dabar geriu vandenį litrais, gal padės smile.gif Žodžiu, ramiai gyventi nesigauna.
Atsakyti
Oi. O kada vėl apžiūra? Manau kaip nervina dabar stebėti tuos judesius ir bandyt nustatyti, pasikeitė jie ar ne. Vien nuo to stebėjimo gali pradėti atrodyti, kad pasikeitė. O ká sako, kodėl sumažėjo tú vandenú?
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 08 17, 15:22)
Na, aš prisiduodu po perinatalinio centro, vaikas tikrai į didesnę pusę, ginė nesuklydo, bet ne dėl GD. Dar rado per mažai vaisiaus vandenų, tai dabar pagyvensiu kaip "ant adatų", kad jei tik sumažės judesių ar jie pasikeis, iškart važiuot į priimamąjį ir skatins gimdyti. Na, dar tikiuos, kad yra kur nors užsislėpusi ta vandenų kišenė, kurios po praeitos savaitės trūksta. Dabar geriu vandenį litrais, gal padės smile.gif Žodžiu, ramiai gyventi nesigauna.

Oi kaip nefainai, pries gala ant streso buti. Bet gal viskas ten gerai,tie daktarai kartais paastrina viska. Laikykis mergyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2015 08 17, 17:28)
Oi. O kada vėl apžiūra? Manau kaip nervina dabar stebėti tuos judesius ir bandyt nustatyti, pasikeitė jie ar ne. Vien nuo to stebėjimo gali pradėti atrodyti, kad pasikeitė. O ká sako, kodėl sumažėjo tú vandenú?

Visiskai sutinku su lock - vien jau bandant juos idemiau paskaiciuoti galima nusokt nuo sveiko proto ir prisigalvoti, as neskaiciuoju savuju judesiu vien jau todel kad jie ten du ir is kur man dabar zinoti kurio cia kuno dalis sujudejo? irgi durnos mintys uzeina kartais kad tik vienas vaikas juda, bet kitas nugara man atkises tai gal del to ir nejauciu - stengiuosi nesinervuoti blush2.gif

Karmensita - laikykis 4u.gif gal ji tikrai tik nepamate tos kisenes? vaikas didelis, visko cia gali buti ax.gif gal zinai kokios normos tu vandenu ir kiek pas tave ju yra?
Atsakyti
Sveikos būsimos mamytės, matau kad nei viena dar neišsilukštenot biggrin.gif ...O aš per karščius buvau išvykus pas tėvus į sodybą pailsėti... Gerai, kad tie karščiai pagaliau baigėsi, nes nuo jų pavargau verysad.gif.Mama palepino, tai pailsėjau ax.gif

Mano mažylė paskutinėm savaitėm labai dažnai žaksi. Kiekvieną dieną po 2 kartus. Skaičiau, kad nieko tokio, bet man visvien labai keista, kad taip dažnai. Pati jaučiuosi gerai, pilvas beveik nebekietėja...Priaugau apie 12 kg, pilvo apimtis apie 106 cm. Laukiam, kad kuo greičiau prabėktų paskutinis mėnesis.
Atsakyti
Angelas sargas - kokios pas tave naujienos? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 08 17, 18:58)
Visiskai sutinku su lock - vien jau bandant juos idemiau paskaiciuoti galima nusokt nuo sveiko proto ir prisigalvoti, as neskaiciuoju savuju judesiu vien jau todel kad jie ten du ir is kur man dabar zinoti kurio cia kuno dalis sujudejo? irgi durnos mintys uzeina kartais kad tik vienas vaikas juda, bet kitas nugara man atkises tai gal del to ir nejauciu - stengiuosi nesinervuoti

Žinok aš irgi stengiuos neskaičiuot. Visá laiká viená vaiká žymiai geriau jaučiu. O kitas kažkaip taip įsitaisęs, kad vos pasikrutina ir tiek. Jį geriau jaučiu pridėjus ranká, bet juk nelaikysiu tos rankos ir nelauksiu nuolat. Be to, abu sėdi, kala man dažnai į apačiá, tikrai nesuprantu, kuris ten kala, ar abu vienu metu.
Atsakyti