Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai,

QUOTE(RositaK @ 2015 08 27, 15:27)
manau kas antrą drąsiai jau gali leistis  4u.gif jei vartoji crinone žinoma

Crinon kas antra vartoju jau. Jau noriu palaipsniui irgi nuimti ir gydytis pienligę... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 27, 08:22)
Na taip, vakar buvom wub.gif bet neturėjau kada prisiduot blush2.gif
Auga abu mūsų stebuklai vienodai gražiai, atitinka laiką wub.gif tik man vėl suveikė palikto už durų proto sindromas, tai pamiršau paklaust apie širdelę to vieno doh.gif ginė neklausė jų plakimo šykart. Aš įėjus į kabinetą tiek susijaudinu gerąja prasme, kad tematau vien ekrano vaizdus wub.gif kitąkart, po 3sav, būtinai sąrašą klausimų susirašysiu ax.gif
Paskui apžiūrėjo lytis: nu pas vieną tarpukojy nieko nėra  flirt.gif o pas kitą ilgai bežiūrint kažkokį atsikišimą pamatė-MB net atsipūtė lotuliukas.gif tai greičiausiai turėsim porytę wub.gif mergos, niekad nemaniau, kad šitaip būsiu apdovanota wub.gif visad kitiems aplink pildėsi svajonės, tik ne mums...bet dabar jos ir mums pildosi, net su inercija!! wub.gif

auksek, rytoj TA diena  wub.gif jergutėliau, laikysim visas minčių gijas už mūsų draugelius wub.gif

vitalėja, tu irgi ryt lukštensies? wub.gif

zuikuti, tavo beaugančiam stebuklui 4u.gif 

Merginos, o nei vienai nėra taip, kad naktimis padėjus galvą ant pagalvės įsiskausta galva? g.gif man jau kelinta naktis iš eilės skauda galvą-reik gerai parinkt jai padėtį kad užmigčiau. Sakau, gal nuo karščių g.gif

Ne dar neryt, tikiuosi biggrin.gif ). Pirmadieni keliauju i ligonine, o tada ziuresime ka darys ten man bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Ruta.B @ 2015 08 27, 09:44)
Aš turiu sąrašą ko reikia Kauno klinikose. Iš dokumentų reikia:
1) Paso ar tapatybės kortelės.
2) Nėščiosios kortelės.

Ir viskas. Anksčiau reikėdavo socialinio draudimo, dabar jo nereikia.

Aciu labai uz info 4u.gif dabar ramiau, kad neisvarys atgal namo biggrin.gif
Atsakyti
as matyt likau viena, tokiam laike prgesterona naudojanti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 27, 11:03)
Vienam leliui 12sav širdelės ūžesiuose girdėjo vožtuvo kraują paduodant atgal, berods bernužėlio. Nieko nuostabaus jei tai ir būtų, nes iš močiutės linijos eina širdininkai pas mus doh.gif bet nesureikšminu-užaugs toks, koks turi užaugti, jau nieko nebepakeisim wub.gif
Matavo, buvo aukštas(140/90), bet čia dar gali būti ir nuo jaudulio-aš jautri tokiems "įvykiams" blush2.gif todėl uždavė namų darbų-kaskart po 10min ramybės būsenoj pasimatuot spaudimą. Tai MB kaip seselino pareigos (kartu su tuo, kad baksnoja storąją) išsiplečia lotuliukas.gif

Tikrai, prisiminiau dabar ax.gif Bet lyg ir mergaitės tada rašė, kad ta gydytoja linkusi daugiau pamatyti nei kitos? Linkiu, kad viskas būtų gerai wub.gif
Visada būdavo aukštas ar dabar pradėjo kilti? Aišku pasimatys namie matuojant kas ir kaip smile.gif O TB šaunuolis thumbup.gif

QUOTE(auksek @ 2015 08 27, 11:50)
Oi laukta ir islaukta ta diena, paskutinis nestumo menesis kaip vezlys slenka, gal del to kad jau labai sunku

Tikiu 4u.gif Sėkmės šiandien, stebuklingo susitikimo, kad viskas lengvai ir sklandžiai wub.gif

QUOTE(zuikutis25 @ 2015 08 27, 14:53)
aš naudojau 1 crinon ir 1 progestano, bet jau antras kartas crinon kas antra diena naudoju. o va progestaną kas kiek didenų retinti ir nežinau, jis man pagrindinis vaistas.

Sakyčiau vieną dieną vieną, kitą dieną kitą gali vartoti, bandyk panašiu metu (t.y. kažkurį reiks perkelt iš buvusio standartinio laiko).

QUOTE(RositaK @ 2015 08 27, 15:11)
aš nuo vakar, 16sav mečiau crinone (iki tol po 1vnt naudojau)  biggrin.gif kad jau labai vargina mane tas alergizavimas  doh.gif o progestaną leidžiuos po 1vnt į savaitę - irgi, kad "ramiau" būtų biggrin.gif
tai ir aš pagalvojau, kad gali būti nuo prg man tas galvos skausmas, nes ir nėščiųjų knygoj rašo, kad nuo jo

Iki kada planuoji progestan vartot? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orya: 28 rugpjūčio 2015 - 03:21
QUOTE(orya @ 2015 08 28, 04:20)

Visada būdavo aukštas ar dabar pradėjo kilti? Aišku pasimatys namie matuojant kas ir kaip smile.gif O TB šaunuolis  thumbup.gif

Iki kada planuoji progestan vartot? smile.gif

Žinok namie ramiai rodo 117/79, tai idealus turbūt, tik pilsas 100, bet skaičiau nėštukėms pulsas būna iki 120k/min rolleyes.gif tai galvos skausmas ne nuo spaudimo. Bus arba nuo PRG, arba kakle gal kas užspausta. Šiaip sprandas/kaklas mano jautrioji vieta-greit persišaldau. Tik šiuo metu tai persikaitint nebent galima biggrin.gif
Nežinau kaip daryt su progestanu-į sav 1amp susileisti yra l.nedaug, bet jei galva skaudės reiks pasidaryt PRG ir žiūrėt ar nereik jo nutraukt.
Bet kai paklausiau Karpenko apie prg naudojimą, tai sako crinone galit nutraukti, bet leidžiamo jri turit tai visai neblogai į sav po 1amp susileist rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 28 rugpjūčio 2015 - 08:20
Rosita, man irgi spaudimas pas gydytojas užkyla (tiksliau tik pas ginę), tai irgi namie turėjau matuotis. Namie viskas gerai, dar per mažas:d
O pulsas mano problema. Kokiá 20 savaitę ramybėj būdavo apie 100, pakrutėjus apie 120. Po poros mėn (ir dabar) ramybėj 120-130, o porá kartú pas gydytojus ir iki 160 užkilo. Tai jau geriu vaistus. O spaudimas per mažas.

Dėl galvos-man tai já skaudėjo kasdien kol vartojau fraxiparine. Kai tik nustojau, dingo visi skausmai! Gal čia sutapimas, o gal koks šalutinis reiškinys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 28 rugpjūčio 2015 - 09:18
QUOTE(Lock @ 2015 08 28, 10:16)
Dėl galvos-man tai já skaudėjo kasdien kol vartojau fraxiparine. Kai tik nustojau, dingo visi skausmai! Gal čia sutapimas, o gal koks šalutinis reiškinys.

Aš irgi naudoju clexane, bet nuo pat pradžių, prieš įsodinimą. Bet retai užeidavo, tai gal ne nuo clexane g.gif ai, nesupaistysi tų nėštumo simptomų biggrin.gif
O spaudimas tai užkyla man irgi pas ginę tik nuo emocijų blush2.gif nu plius dar ten pas juos karšta karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 28, 09:34)
Aš irgi naudoju clexane, bet nuo pat pradžių, prieš įsodinimą. Bet retai užeidavo, tai gal ne nuo clexane g.gif ai, nesupaistysi tų nėštumo simptomų biggrin.gif
O spaudimas tai užkyla man irgi pas ginę tik nuo emocijų blush2.gif nu plius dar ten pas juos karšta karsta.gif

Rosituk pulsa pastebek, iki 100 normalu o daugiau ramybes busenoj jeigu kartotusi didesnis tai gal kazka paskirtu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes graziosios nestuke.gif wub.gif
Oh,kaip pasiilgau jau dabartines jusu busenos blush2.gif Visoms sklandaus laukimo ir zinoma kuo lengvesnio ir smagaus,jaudinancio susitikimo su savo stebukleliais wub.gif
RositaK.sakiau kad bus porele thumbup.gif Jee,tikiuos kad mano zodziai issipildys 100 proc wub.gif Labai dziaugiuosi uz jus 4u.gif Del uzesiuko gal nereiketu labai jaudintis,mums irgi girdejo uzesiuka Kaune apie 21 sav.maziukas kai gime irgi buvo uzesiukas,kuris palaipsniui mazeja ir dabar eisim rugseji vel pas kardiologe.bet siaip sake nieko rimto nera tie uzesiukai ir jie isaugami,o jeigu ir neisauga sako tikrai nereikia del to pergyvent ir nervintis.Taip kad sekmingai ir dziugiai ir toliau nesiok savo stebuklelius wub.gif O va del pulso tai pritariu Edenai,man irgi sake kad iki 100 norma,o kai daugiau reiktu jau pasakyt ginekologui.Sveikateles tau ir kitoms nestukems. thumbup.gif
Atsakyti
Labas..ar galėčiau nedrąsiai jungtis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 08 28, 12:01)
Taip kad sekmingai ir dziugiai ir toliau nesiok savo stebuklelius wub.gif

Taip ir stengiuos daryti 4u.gif ačiū už patarimus 4u.gif

LaQeen, prašom prašom hi.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 28, 13:00)
Taip ir stengiuos daryti 4u.gif ačiū už patarimus 4u.gif

LaQeen, prašom prašom hi.gif

Kaip supratau dvynukų laukiesi? Dvigubas džiaugsmas.. wub.gif