Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai,

QUOTE(Karmensita @ 2015 09 04, 17:05)
Sveikos,
atsiprašau už ilgą tylą, bet tam buvo priežastis  smile.gif Patekau netikėtai ir aš į neišnešiotukų mamas, paskaičius, kad Krown ketina gimdyt, empatiškai prieš laiką nubėgo vandenys ir man biggrin.gif . Gimdžiau natūraliai, nebuvo sunku nei gimdyti 17 val.(kaklelis nesivėrė, kol skyriaus vedėjas nepagrasino, kad skatins biggrin.gif), nei atsigauti po gimdymo, po valandos jau pati vežiau savo mažutę į laboratoriją, ir netgi sėdėjau biggrin.gif . O Santariškių gydytojai,personalas visas nuostabus, palatos thumbup.gif, taip rūpinosi, kad net kilo įtarimas, kodėl biggrin.gif  . Tik mano mažutei trečią dieną prasidėjo hemolizinė liga (o dėl jos gelta) dėl mano ir jos kraujo grupių nesutapimo, tai paleido iš ligoninės tik dabar.

Visoms dar belaukiančioms savo stebuklėlių, sėkmės 4u.gif

Sveikinimai tapus mamyte wub.gif daug pienuko ir ramių naktelių ax.gif
Atsakyti
Karmensita wub.gif sveikinu ausitikus su savo neisnesiotuke biggrin.gif sveikatos jums ir pripratimo viesiems kartu 4u.gif smagu, kad pieno turi per akis, man taip nenuskilo blush2.gif vienam tureciau, dviems dar ne rolleyes.gif

Sveikatos ir smagaus nestukisko periodo pilvuziukems bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 09 04, 16:49)
Dėkui, Ruta.B, neabejoju ir linkiu, kad viskas lengvai praeitų ir Tau:) O pati, natūraliai planuoji? Aš pirkausi Dianatal gelį nuo plyšimų, tai vaikas stūmimo metu ėjo labai sklandžiai ir plyšimų buvo minimaliai. Nepigus jis, bet tikrai nesigailiu ir gydytojai sakė, kad gerai, kad pirkau.
P.S. Pieno yra daug, jis nevalingai laša ant tapkių, kai mažutė pravirksta, tenka užsikamšyt biggrin.gif Aišku, pačioje pradžioje reikėjo pakentėti, kol "padavė" biggrin.gif

Nieko nežinojau apie šį Dianatal gelį. Jo yra kažin pirkti visose vaistinėse. Planavau gimdyti su epiduriniu nuskausminimu. Bet dabar kai paskaičiau apie šį gelį, gal reikia bandyti natūraliai, mergaitė mano nebus didelė. Labai noriu maitinti iškarto savo pienu, o bet koks įsikišimas mažina pieno gamybą. Tai dabar net nežinau g.gif . Reikia gerai pagalvoti.

Gal dar esat kas nors susidūre arba girdėja apie šį gelį. Ar jis tikrai toks geras, kaip rašo.
Atsakyti
Ačiū darkart merginos už sveikinimus 4u.gif Vos spėju suktis, mažylė reikalauja labai daug dėmesio, todėl retai bepaskaitau.
Ruta.B, mano manymu, gelis ir epidūras turi skirtingus "taikinius", vienas pogimdyvinei būklei pagerinti, kitas savijautai gimdymo metu pagerinti. Gelis sumažins plyšimus, bet neapsaugos ir visą skausmą jusi. Kiek domėjaus, Vilniuje jis buvo Akropolio Eurovaistinėje ir berods Ramunėlės vaistinėje. Aišku, jei vaikutis mažas, gal ir nebus tų plyšimų ir taip ir gelio neprireiktų, čia niekada nežinosi tiksliai. Aš asmeniškai nieko prieš ir epidūrą neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 09 06, 16:49)
Ačiū darkart merginos už sveikinimus 4u.gif  Vos spėju suktis, mažylė reikalauja labai daug dėmesio, todėl retai bepaskaitau.
Ruta.B, mano manymu, gelis ir epidūras turi skirtingus "taikinius", vienas pogimdyvinei būklei pagerinti, kitas savijautai gimdymo metu pagerinti. Gelis sumažins plyšimus, bet neapsaugos ir visą skausmą jusi. Kiek domėjaus, Vilniuje jis buvo Akropolio Eurovaistinėje ir berods Ramunėlės vaistinėje. Aišku, jei vaikutis mažas, gal ir nebus tų plyšimų ir taip ir gelio neprireiktų, čia niekada nežinosi tiksliai. Aš asmeniškai nieko prieš ir epidūrą neturiu.

Karmensita, sveikinimai 4u.gif
Siandiena mano diena thumbup.gif Jaudulys beprotiskas, tikiuosi viskas praeis sklandziai ir uz keliu valandu mano angeliukas bus su savo teveliais.
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2015 09 07, 07:28)
Siandiena mano diena thumbup.gif Jaudulys beprotiskas, tikiuosi viskas praeis sklandziai ir uz keliu valandu mano angeliukas bus su savo teveliais.

Gražaus ir lengvo susitikimo su angeliuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2015 09 07, 08:28)

Sekmingo pasimatymo wub.gif laukiam pas mamytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2015 09 07, 05:28)

sekmingai Vitaleja , atsimenu kartu beveik turejom pradeti 4u.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
vitaleja speju jau supuoji savo stebukleli 4u.gif wub.gif Dabar sveikatos,atsigavimo,kuo daugiau ramybes,pienuko ir aisku dziaugsmo wub.gif Laukiam pas mamytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikute:)kaip laikais?kaip augat ar labai malasi po pilveli?;)gal zinai ka turesi?;)mes jau zinom bus berniukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytės, va kur jūs pasislėpusios clap.gif

Norėčiau prisijungti, jau tuoj pusiaukelė, norisi su kuo nors paplepėti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Choice: 09 rugsėjo 2015 - 10:43
Sveikos merginos, atejau trumpam prisiduoti, kad po cp 09-07 gimeme. Berniukas sveikas ir grazus, 3940 svorio ir 52 ugio. Stengismes adaptuotis siame pasaulyje. Kol kas esam pavarge abudu, ir vis dar ligonineje, tikimes kuo greiciau vaziuoti namuciu smile.gif
Atsakyti