Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit šiaulietės

QUOTE(saulyte** @ 2011 08 23, 10:49)
Sveiki,man labai reikia,kad kas parekomenduotumu instruktoriu Siauliuose ir butinai,kad instruktorius vazinetu su Opel Astra tokia kokia ir Regitroj yra

Laimingitoj pas Instruktoriu Povilą yra viena iš mašinų opel astra kaip Regitroj kuria mokina.
Atsakyti
Sveikos, aš nuo pirmadienio einu į Andrulio įmonę mokytis clap.gif Tiesa teorija bus pas kitą instruktorių, bet žinau kad jis labai super tai irgi džiaugiuos, o su kuo važinėsiu dar neaišku. Bet kiek suprantu toj įmonėj jie visi geri thumbup.gif O tai sakykit, kiek maždaug laiko užtruks man ir teoriją išklausyt ir viską? O pravažiavimai vyksta tik po teorijos ar kaip?Aš tokia žalia, nieko nesuprantu kaip viskas vyksta ten, tai būčiau dėkinga jei kas nuosekliai paaiškintų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Top_Secret @ 2012 06 29, 09:43)
Sveikos, aš nuo pirmadienio einu į Andrulio įmonę mokytis clap.gif Tiesa teorija bus pas kitą instruktorių, bet žinau kad jis labai super tai irgi džiaugiuos, o su kuo važinėsiu dar neaišku. Bet kiek suprantu toj įmonėj jie visi geri thumbup.gif  O tai sakykit, kiek maždaug laiko užtruks man ir teoriją išklausyt ir viską? O pravažiavimai vyksta tik po teorijos ar kaip?Aš tokia žalia, nieko nesuprantu kaip viskas vyksta ten, tai būčiau dėkinga jei kas nuosekliai paaiškintų 4u.gif

Sveikinu, pasirinkimas neblogas ax.gif
na manau kazkur teorija apie menesi uztruks, o paskui dar pravaziavimu 15 priklausys... Pravaziavimai priklauso isklausius teorija 4u.gif O siaip instruktoriu manau turi teise ir pati pasirinkti jeigu nori vaziuoti su konkreciai kazkuriuo.O jeigu nera skirtumo tada paskirs ir viskas wink.gif

Sekmes wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migdolas: 02 liepos 2012 - 08:53
Tikrai apie Krisciuna tik patys blogiausi atsiliepimai kalbant apie instruktorius. Nieko neismokina, pinigai tik i bala. Su vyru ismokau geriau vaziuot, nei su instruktorium.
Atsakyti
As mokiausi autoinstruktazas smile.gif su teorija viskas gan normaliai,isklausiau issilaikiau 4u.gif praktikos jei laiko turint eiles ilgiausios,nors norint viska greitai pasidaryti imanoma ir greiciau mano atvejus nepilnos 3 sav pravaziavimai truko.Instruktorius thumbup.gif Arvydas Vaitkus mirksiukas.gif labai geras,ismoke ir tt.. tik vat pyktis ima,kad mokyklini egzamina reikia daryti visai kitoje aiksteleje g.gif kuri visai kitokia,sumazinta,duobeta doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas lankėsi Autovitoj? Įdomu kokie atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
Mano sunus mokesi A. Andrijausko mokykloje, nusivyleme isntruktoriumi labai, nieko neismoke vaziavimo, vaziuodavo vienu ir tuo paciu marsrutu.kai islaike mokyklini vairavimo egzamina, pabande vyras pats su vaikinu vaziuot su M raide ir pakraupo, nes vaikinas vaziavo kosmariskai, o uz savaites turejo but egzaminas regotroje.Teko skubiai ieskoti pagalbos, pas instruktoriu Dariu is Andrulio vairavimo mokyklos, super instruktorius! Per savaite ismokino taip vaziuoti, kad is pirmo karto islaike egzamina regitroje. Labai nuosirdziai Darius dirba su mokiniais, isvazinejo visus Siaulius, atkale vaziavimus per visas sudetingas sankryzas. Vienu zodziu esame labai dekingi siam instruktoriui, nes jei ne jis butu teke desimt kartu laikyt egzamina ir kist pinigus! Sekmes siam puikiam zmogeliukui ir toliau ruosiant naujus vairuotojus smile.gif
Atsakyti
Rekomenduoju Vytauto vairavimo mokykla! Tikrai saunus instruktoriai. O ypac geriausi atsiliepimai apie instruktoriu Audriu. Puikus mokytojas, viska isaiskina, supazindina su Regitros aiksteles uzduotimis, papasakoja kiek ir kaip galima pasitaisyti suklydus truputy. O masina Golf 6, kaip regitroj yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2012 08 14, 12:46)
Sveikos 4u.gif
Gal kas lankėsi Autovitoj? Įdomu kokie atsiliepimai  ax.gif

Niekas nesimokėt ar nesimokot autovitoj? ax.gif Būtų malonu išgirsti atsiliepimus, nes jau užsirašiau ten. Tik įdomu ko tikėtis...
Atsakyti
Mano situacija dar kitokia. 2005 metais pradėjau mokytis vairuoti. Labai nesisekė: ėmiau ir ėmiau daug papildomų pamokų su skirtingais instruktoriais. Toje mokykloje, kurioj mokiausi, jau ir anekdotai apie mane kuriami buvo. Šiauliai – mažas miestas, todėl atėjo ir iki mano ausų. Šiaip ne taip išlaikiau Regitroje 2006 metais. Nuo to karto iki šių metų važiavau vieną kartą iš Mažeikių iš Šiaulius, dar vieną kartą iš užmiesčio į Šiaulius, kelis kartus bandžiau aplinkkelyje važiuoti. Ir viskas. Namuose buvo kam vairuoti, todėl mano teisės liko gulėti piniginėje. Dabar situacija klostosi taip, kad man teks sėsti prie vairo. Labai bijau, bet suvokiu, kad išeities nėra. Noriu pasiimti bent kelias pamokas su instruktoriumi mieste, o paskui jau bandyti pačiai. Kažin, ar instruktoriai sutiktų važiuoti su žmogumi, kuris teises turi, bet įgūdžių kaip ir nerasta. Temoje radau kelis vardus instruktorių, kurie apibūdinami kaip kantresni. Bandysiu jų ieškoti.
Kol mokiausi, tik vieną instruktorių galiu apibūdinti kaip labai nemandagų, jo, aišku, neieškočiau bet nuo 2005 praėjo daug metų, gal jis nebedirba. Kai atsimenu tą jo VIŠTA, (riebus keiksmažodis), debilė....

Kita vertus, gal yra žmonių, kurie nesugeba vairuoti. Aišku, niekas niekam nesuteikia teisės žeminti kito.
Atsakyti
Labas,

kiek dabar kainuoja vienas pravaziavimas su instruktoriumi (papildomai, jau baigus kursus)?
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2014 01 14, 13:08)
Niekas nesimokėt ar nesimokot autovitoj? ax.gif Būtų malonu išgirsti atsiliepimus, nes jau užsirašiau ten. Tik įdomu ko tikėtis...

Ir kaip sekėsi Autovitoj? Įdomu sužinoti. smile.gif
Atsakyti