Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXIII

QUOTE(Miškų avietė @ 2015 09 25, 15:12)
Ne, asmeninė korta pagal gimimo datą nėra siejama su jūsų zodiaku, tačiau galima save tapatinti ir su signifikatoriumi. Šiuo atveju jūs esate taurių karalienė mirksiukas.gif

jetau kaip sudetinga viskas smile.gif
Atsakyti
Nieko sudėtingo 4u.gif
Atsakyti
Ir mano 7 gaunasi bigsmile.gif . Reik paieškot informacijos apie Arkaną Chariot ir taurių karalienę. 4u.gif
Bet vežimas nieko gero nežada turbūt- į skirtingas puses žirgai lekia . Ačiū 4u.gif

Atsakyti
Vežimas mano mėgstamiausias arkanas visoje Taro kaladėje rolleyes.gif infinita, jūsų signifikatorius taurių karalienė tik tokiu atveju, jeigu esate vandens ženklas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 25 rugsėjo 2015 - 20:06
QUOTE(infinita. @ 2015 09 25, 21:04)
Ir mano 7 gaunasi  bigsmile.gif . Reik  paieškot informacijos apie  Arkaną Chariot  ir taurių karalienę.  4u.gif
Bet vežimas  nieko gero nežada turbūt-  į skirtingas puses žirgai lekia . Ačiū  4u.gif

Anaiptol, žirgai lekia, o vyras juos sukontroliuoja. Raktiniai žodžiai keli - Pergalė.Ambicijos.Progresas.Ryžtas,kryptingumas.Tikslas. Bet be abejo, kaip ir visi arkanai, turi ne vien tik pozityvią reikšmę. Geras arkanas. Maniškis irgi šitas.
Atsakyti
Atrodo tema visgi nekelia didelio susidomėjimo, o ir mano sugalvota akcija-atrakcija mažai entuziazmo sulaukė. Matyt, nėra tiek daug besidominčių Taro pasauliu. Gaila, bet kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 25 rugsėjo 2015 - 20:51
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 09 25, 21:48)
Atrodo tema visgi nekelia didelio susidomėjimo, o ir mano sugalvota akcija-atrakcija mažai entuziazmo sulaukė. Matyt, nėra tiek daug besidominčių Taro pasauliu. Gaila, bet kiekvienam savo smile.gif

Avietine, gal tiesiog laikas toks. Kažkada buvo labai aktyvi tema, paskui nurimo ilgam, paskui vėl atgimė, ko pasekoje atsirado atskira, nemokamų Taro konsultacijų tema, bet dabar ir vėl gan ramus tarpas. Vienu laiku bendravom čia mes kelios pradedančios ir tuo metu labai trūko žmogaus su patirtimi, kaip tu, kad mus ten palaikytų. Nebuvo, užtat kas sau išsilakstė. Dabar atvirkštinis variantas gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 09 25, 21:48)

patikėkit, Jūs čia kaip vamdens gurkštis sacharoj, taip džiaugiuos, kad rašot, labai įdomu...žinočiau prisijungčiau, bet dabar tiesiog gaudau kiekvieną Jūsų žodį...
Atsakyti
Ačiū už gražų žodį 4u.gif
Atsakyti
19831002 bus 24 tai mano skaicius 6? Kas as? Zodiakas svarstykle wink.gif man tie taro ir visi skaiciai toks gilus miskas.... aciu smile.gif
Atsakyti
Misku aviete, buvo labai idomu skaityti jusu kortu aprasymus. tiksliai ir aiskiai aprasyta. :thumb: is naujo susipazinau su Menuliu. smile.gif
nezinau kaip kitoms, bet man yra kelios kortos, kuriu niekaip negaliu perprasti. Pvz Mylimieji (lovers). nesuprasi ar jie mylimuosius rodo, ar pasirinkima ar dar ka. siandien kai deliojau del galimos neistikimybes, tai iskrito Mylimieji, Velnias ir tauriu 6. Mylimieji ir Velnias labai panasu, nes abejose kortose stovi pora, o virs jos Velnias ir Angelas. kaip koks atspindys gavosi smile.gif
kai mokaisi Taro, is tikruju turi buti kuri nors mokytoja, kad uzvestu ant kelio, pataisytu.tada gali mokintis teisingai. arba geriausia mokintis keliese, nes vienai ar dviems labai sunku. su drauge susigincijom del Zynes -reiskia meiluze ar nea. ji sako, kad reiskia, nes yra atsiskyrelis ir lovers, o as sakau, kad nea. o kuri teisi-neaisku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 09 25, 20:05)
Vežimas mano mėgstamiausias arkanas visoje Taro kaladėje rolleyes.gif infinita, jūsų signifikatorius taurių karalienė tik tokiu atveju, jeigu esate vandens ženklas 4u.gif

Ne vandens , aš žemės ženklas 4u.gif Turbūt pentaklių karalienė būsiu ax.gif

QUOTE(Miškų avietė @ 2015 09 25, 20:48)

Susidomėjimas tikrai yra, skaitau šitas temas ir kortas turiu, bet gal man dar ne laikas, kad nepasineriu į Taro pasaulį. Tiesiog pradeda viskas galvoj veltis. Ir dar baimė stabdo, nes nemoku apsaugos pasidaryt. Ačiū, kad dalinatės.
Atsakyti