Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXIII

QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 06, 16:50)
Stenkitės atsijungti nuo to pažodinio skaitymo ir prisirišimo prie kelių reikšmių. Kiekviena korta yra atskiras pasaulis, su galybe atspalvių. Kartais siunčiamos žinutės iš tiesų yra gilios, metaforinės, o kartais visiškai žemiškos ir buitinės. Pvz trys kardai gali reikšti, kad pjaustei mėsą ir į pirštą įsipjovei.

nežinau ar pavyks, aš kai mokiausi kalbos-man mokytoja visad sakydavo, kad nori man per galva trinktelet lotuliukas.gif -nemoku interpretuot-jei kalbu ir uzmirstu taisykle-toliau STOP...
Atsakyti
Tokiai mokytojai nagus nukapočiau. Va ką reiškia bloga pradžia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 06, 16:56)
Tokiai mokytojai nagus nukapočiau. Va ką reiškia bloga pradžia doh.gif

gera buvo ji..nepykstu tongue.gif
Atsakyti
Bet toks mokymas yra visiška blogybė.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 06, 16:58)
Bet toks mokymas yra visiška blogybė.

gali būt smile.gif bet aš mokiausi -galima sakyt kaip pas draugę bendravimas buvo, nuskambėjo tai gal ir "žiauriai"...
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 10 06, 05:32)
aš tik labai pradedanti, tai net kartais sarmata būna rašyt ir nusirašyt į pievas...žinant kiek čia nemažai labai neblogai kortas "skaitančių" yra..

Tos labai neblogai skaitancios savo laiku buvo tame paciame taske kaip Tu dabar. Visi juk nuo kazko pradeda.

QUOTE(dives @ 2015 10 06, 05:32)
gal tiesiog per mažai vieną korta traukt g.gif

Man tai kartais net per daug buna...

Aviete, suprantu, kad kortos nevienareiksmes. Tiesiog nustebino mane sikart, nes iprastai pentakliai man turi buitine prasme - finansiniai, materialiniai reikalai.

O sian stiprokai trinktelejo doh.gif yra apie ka pagalvot...

QUOTE(dives @ 2015 10 06, 05:54)
nežinau ar pavyks, aš kai mokiausi kalbos-man mokytoja visad sakydavo, kad nori man per galva trinktelet lotuliukas.gif -nemoku interpretuot-jei kalbu ir uzmirstu taisykle-toliau STOP...

Pavyks. Garantuoju.
Duok sau foru.
Niekas su mokslais negimsta, visko ismokstama labai norint ir dedant pastangas.
Paprasta pasakyt: nemoku, negabi, nesuprantu...
Bet jei nuimsi vidini bloka, vidinius isitikinimus, kad negali, tikrai pavyks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kenda*: 06 spalio 2015 - 16:33
QUOTE(*Kenda* @ 2015 10 06, 17:32)
Tos labai neblogai skaitancios savo laiku buvo tame paciame taske kaip Tu dabar. Visi juk nuo kazko pradeda.

Niekas su mokslais negimsta, visko ismokstama labai norint ir dedant pastangas.
Paprasta pasakyt: nemoku, negabi, nesuprantu...
Bet jei nuimsi vidini bloka, vidinius isitikinimus, kad negali, tikrai pavyks  4u.gif

1. žinai nėra malonu čia viešai žioplinėt, ne visi tiek drąsos turi ax.gif

2. sutinku, stengiuos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 10 06, 06:35)
1. žinai nėra malonu čia viešai žioplinėt, ne visi tiek drąsos turi ax.gif

2. sutinku, stengiuos  thumbup.gif

C'mmon
Kaip cia dabar atrodys, jei pradedantis ims varyt kaip profas
Juk cia besimokanciuju, o ne ismokusiuju ar pavaranciuju tema
Paskaityk mano postus. Daugybe juokingu, zioplu. So what? Man svarbu, kad pati jauciu progresa, nors su Taro dar ne pusmecio nera

Atsakyti
QUOTE(*Kenda* @ 2015 10 06, 17:43)
C'mmon
Kaip cia dabar atrodys, jei pradedantis ims varyt kaip profas

na taip, dabar bandau tą tuzą pritraukt prie svarbiausių dienos įvykiu..tai gali būt ne tik nauja idėja, bet ir naujas kitoks požiūris į daiktus(procesus)

tingiu verst požodžiui, naudojuos šia literatūra
то символ прорыва на волю, освобождения, сбрасывания оков, нового роста вопреки отсечению корней (а иногда – благодаря этому). Это стартовый пункт, точка отбытия, первый шаг на пути к обновлению и возрождению.
Atsakyti
Kenda, monetu 2 gali reiksti ir kelis dirbamus darbus vienu metu. arba tiesiog zongliravima keliais dalykais.
Papildyta:
jeigu apie dienos kortas prakalbom, tai man pvz kardu 8 kaip dienos korta reiskia, kad namuose pasibaigs dujos arba vanduo. Velnias kaip dienos korta pasireiske tuo, kad uzluzo kreditine kortele ir teko skolintis pinigu. Saule-buvimas lauke su vaikais, monetu 8-namu tvarkymas plovimas, bokstas-sugede elektros prietaisai. Vezimas - vaziavimas i parduotuve apsipirkti ir t.t
Atsakyti
Sveikos, kaip tylu 4u.gif Bokštas, nu labai liūdna korta, du kartus buvo kaip dienos korta, abiem atvejais nusivylimas emociniame lygmenyje, atnaujinti skaudūs prisiminimai, naujos išaiškėjusios detalės:( ir visa kita.... Taurių tūzas - džiaugsmas, bet nustebau, kad profesinėje srityje, galvojau, kad taurės atspindi meilės sferą blush2.gif Labai norėčiau jūsų nuomonės šiuo deriniu : KALAVIJŲ DEŠIMT......PENTAKLIŲ TRYS........TAURIŲ KARALIENĖ. Klausimas, ką galvoja jis apie ją. Taurių karalienė čia ji, jis gailisi, kad kažką padarė ne taip? ar galutinis taškas jausmuose, man neaišku visada ar teigiama situacija ar neigiama parodoma trijų kortų derinyje. Sunku nagrinėti santykių sritį kažkodėl g.gif
Atsakyti
Na, tikrai nepasakyčiau, kad bokštas labai liūdna korta mirksiukas.gif Nėra ji kažkoks siaubas baubas. Pagrindinė mintis "staigumas, netikėtumas", bet netikėtumai juk gali būti ir teigiami - ne tik neigiami. Jei aplink šviesios kortos, bokštas gali sufleruoti ir pvz apie staigų įsimylėjimą kaip iš giedro dangaus bigsmile.gif
Ką vaikinukas mąsto apie damą - labai aišku. Dviguba vandens stichija derinyje (ir dar skorpione), nemato jis joje antros pusės. Ne su meile į ją žiūri, greičiau su pasigailėjimu blogąja prasme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 13 spalio 2015 - 16:07