Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXIII

yoyota, jeigu vaizdas neaiškus, traukite papildomas. Nereikia, aišku, 10 prisimesti ir plaukioti, bet bent po vieną. Ypač DA kortoms, kurios kartais turi globalesnes, gilesnes mintis mirksiukas.gif
Atsakyti
as buriu su rider wait smile.gif
kadangi turejau saule, lazdu riteri ir menuli, del menulio buvo man neaisku, nes iseina priesingai saulei , ar ne? istraukiau dar viena korta - 10 disku. tad ar galiu tiketis jog jo jausmai man sugris? unsure.gif g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
issideliojau keltu kryziaus delione.
Klausimas susijes su santykiais
1 dabartines situacija LOVERS
2 issukis TEN OF PENTACLES
3 tolima praeitis JUSTICE
4 artima praeitis FOUR OF PENTACLES
5 pasiekimas TEMPERANCE
6 potencialas (tuscia korta)

Bendra vaizda kaip ir suprantu, bet kadangi su Taro susipazinau palyginti neseniai, butu labai idomu Jusu nuomones. Ypac Lovers/Temperance kombinacija bendram vaizde. Aciu labai!

Papildyta:
QUOTE(yoyota @ 2015 08 14, 02:28)
as buriu su rider wait smile.gif
kadangi turejau saule, lazdu riteri ir menuli, del menulio buvo man neaisku, nes iseina priesingai saulei , ar ne? istraukiau dar viena korta - 10  disku. tad ar galiu tiketis jog jo jausmai man sugris?  unsure.gif  g.gif

Nezinau, gal klystu, nes turiu mazai patirties, bet kiek teko dometis, saules korta suteikia palankia prasme visoms po jos einancioms kortoms, todel ju pirmine reiksme kaip ir nebesvarbi ir galutinio rezultato nekeicia
Atsakyti
Saulė, kaip ir bet kuris kitas arkanas, turi ne tik teigiamą reikšmę. Nėra ji toks absoliutus pozityvas, man asmeniškai, kita DA korta labiau rodo pergalę ir šviesų rytojų smile.gif Dabartinėje situacijoje loveriai gali rodyti tiek žmogaus viduje vykstantį pasirinkimą, tiek neištikimybę. Aš beveik visada DA kortoms traukiu papildomai, nes jos neretai turi gilesnę prasmę ir neužtenka paviršutiniško žvilgsnio. Ypač gerai, jeigu šalia iškrenta MA korta, kuri labai pasmulkina jums siunčiamą žinutę. Atkreipkite dėmes ir į tai, su kokia kalade dirbate. Tikriausiai žinote, kad jų energetikos skiriasi. Vienos yra stipresnės, kitos silpnesnės. Sakykim klasikinės Waito kaladės mylimieji man mažai, ką turi bendro su meile. Santykių klausime, man tai labiau rodo žmogaus viduje vykstančius svyravimas, polinkį pagundas, nes čia juk Adomas ir Ieva - tai, kas simbolizuoja prigimtinę nuodėmę. Taip pat mylimieji, tai dvynių ženklo valdoma korta. O Venera dvyniuose rodo polinkį į galimus nešvarius žaidimus, sukimą kairėn. Santuokos būstas, esantis dvynių ženkle, irgi ne pats geriausias variantas darniai sąjungai, taigi ar mylimieji šiuo atveju gali rodyti meilės fontanus ir aistrą? Vargu. Nebent ištraukę papildomai mes matome šviesias kortas, kurios leidžia manyti, kad žmogus svarstęs, mastęs visgi priima teigiamą sprendimą, klausiančiojo atžvilgiu.
Saikingumas - ramybė, darni. Pora galbūt perėjusi ugnį ir vandenį, išgyvenusi krizę, pasiekia nirvaną arba tiesiog vienas kitame iš naujo atranda ramybės šaltinį. Waito kaladėje, tai angelas, pilantis vandenį iš vienos taurės į kitą - rutiniškas, tobulai įvaldytas procesas. Atkreipkite dėmesį ir baltą angelo rūbą, išanalizuokite kortos splavą. Balta spalva - taikos spalva. Tai labai geras arkanas pasiekimo variantui smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

O Kenda, aš norėjau paklausti, ar jūs tik tiesias naudojat kortas, ar tiesiog taip iškrito?
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 14, 06:16)
Saulė,  kaip ir bet kuris kitas arkanas, turi ne tik teigiamą reikšmę. Nėra ji toks absoliutus pozityvas, man asmeniškai, kita DA korta labiau rodo pergalę ir šviesų rytojų smile.gif Dabartinėje situacijoje loveriai gali rodyti tiek žmogaus viduje vykstantį pasirinkimą, tiek neištikimybę. Aš beveik visada DA kortoms traukiu papildomai, nes jos neretai turi gilesnę prasmę ir neužtenka paviršutiniško žvilgsnio. Ypač gerai, jeigu šalia iškrenta MA korta, kuri labai pasmulkina jums siunčiamą žinutę. Atkreipkite dėmes ir į tai, su kokia kalade dirbate. Tikriausiai žinote, kad jų energetikos skiriasi. Vienos yra stipresnės, kitos silpnesnės. Sakykim klasikinės Waito kaladės mylimieji man mažai, ką turi bendro su meile. Santykių klausime, man tai labiau rodo žmogaus viduje vykstančius svyravimas, polinkį pagundas, nes čia juk Adomas ir Ieva - tai, kas simbolizuoja prigimtinę nuodėmę. Taip pat mylimieji, tai dvynių ženklo valdoma korta. O Venera dvyniuose rodo polinkį į galimus nešvarius žaidimus, sukimą kairėn. Santuokos būstas, esantis dvynių ženkle, irgi ne pats geriausias variantas darniai sąjungai, taigi ar mylimieji šiuo atveju gali rodyti meilės fontanus ir aistrą? Vargu. Nebent ištraukę papildomai mes matome šviesias kortas, kurios leidžia manyti, kad žmogus svarstęs, mastęs visgi priima teigiamą sprendimą, klausiančiojo atžvilgiu.
Saikingumas - ramybė, darni. Pora galbūt perėjusi ugnį ir vandenį, išgyvenusi krizę, pasiekia nirvaną arba tiesiog vienas kitame iš naujo atranda ramybės šaltinį. Waito kaladėje, tai angelas, pilantis vandenį iš vienos taurės į kitą - rutiniškas, tobulai įvaldytas procesas. Atkreipkite dėmesį ir baltą angelo rūbą, išanalizuokite kortos splavą. Balta spalva - taikos spalva. Tai labai geras arkanas pasiekimo variantui smile.gif

Avietine Delčia, ačiū! Situaciją nusakėt labai tiksliai, net neįtikėtina.
Waito kaladė pas mane.
Dėl saulės kortos - viename iš internetinių šaltinių skaičiau, kad jei klausimui pormoji krenta saulės korta, kitų verst net nebūtina, nes bendras atsakymas itin palankus klausiančiajam. Atsiprašau, jei suklaidinau, nes suprantu, kad praktika rodo ką kita.
Banguole, taip iškrito. Gal kad kaladė labai nauja.
Dar norėjau paklaust, kaip šiame dėstyme interpretuotumėt baltą kortą? Kaip tuščią potencialą ar kaip uždangą, kad klausiančiajam nėra reikalo žinoti visų atsakymų?
Atsakyti
QUOTE(*Kenda* @ 2015 08 14, 18:32)
Avietine Delčia, ačiū! Situaciją nusakėt labai tiksliai, net neįtikėtina.
Waito kaladė pas mane.
Dėl saulės kortos - viename iš internetinių šaltinių skaičiau, kad jei klausimui pormoji krenta saulės korta, kitų verst net nebūtina, nes bendras atsakymas itin palankus klausiančiajam. Atsiprašau, jei suklaidinau, nes suprantu, kad praktika rodo ką kita.
Banguole, taip iškrito. Gal kad kaladė labai nauja.
Dar norėjau paklaust, kaip šiame dėstyme interpretuotumėt baltą kortą? Kaip tuščią potencialą ar kaip uždangą, kad klausiančiajam nėra reikalo žinoti visų atsakymų?

Labiau orentuokitės į tai, kaip jums pačiai praktikoje pasireiškia saulės korta, nes dezinformacijos ar tiesiog itin asmeninių įžvalgų yra lygiai tiek pat, kiek vertingos, laiko patikrintos medžiagos smile.gif Nesakau, kad saulė nėra pozityvi ir miela korta - yra, tačiau ji tokia ne vienintelė. Man asmeniškai už ją labiau patinka the chariot, tačiau vėlgi, tai labiau asmeninės sąsajos. Dėl baltos kortos, tai nemanau, kad ji rodo "tuščią potencialą", tai greičiau vaizduotų kitos kortos. Labiau linkčiau prie varianto, kad tolimesnės ateities jums žinoti dar nereikia 4u.gif
Atsakyti
Na man tai asmeniskai is mano trumpos pazinties su taro bet koks saltinis, teigiantis, kad pamacius kokia nors viena korta nebeverta net zvelgti i kitas kortas automatiskai taptu nepatikimu ir as jo toliau net nebeskaityciau arba beskaitydama ijungciau hyper kritiska mastysena.
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 14, 09:41)
Labiau orentuokitės į tai, kaip jums pačiai praktikoje pasireiškia saulės korta, nes dezinformacijos ar tiesiog itin asmeninių įžvalgų yra lygiai tiek pat, kiek vertingos, laiko patikrintos medžiagos smile.gif Nesakau, kad saulė nėra pozityvi ir miela korta - yra, tačiau ji tokia ne vienintelė. Man asmeniškai už ją labiau patinka the chariot, tačiau vėlgi, tai labiau asmeninės sąsajos. Dėl baltos kortos, tai nemanau, kad ji rodo "tuščią potencialą", tai greičiau vaizduotų kitos kortos. Labiau linkčiau prie varianto, kad tolimesnės ateities jums žinoti dar nereikia 4u.gif

Ačiù 4u.gif
Sutinku. Kiekvienam Taro langai atsiveria skirtingai :-)
Atsakyti
QUOTE(ironyoffate @ 2015 08 14, 13:53)
Na man tai asmeniskai is mano trumpos pazinties su taro bet koks saltinis, teigiantis, kad pamacius kokia nors viena korta nebeverta net zvelgti i kitas kortas automatiskai taptu nepatikimu ir as jo toliau net nebeskaityciau arba beskaitydama ijungciau hyper kritiska mastysena.

Ačiū už nuomonę 4u.gif
Gaila, nerandu nuorodos, kurioje aiškiau matytųsi mano mintis.
Esmė, ten buvo parašyta, kad Saulės korta - geriausia DA korta iš visų. Ir tokio gerumo, kad net senovės Egipto žyniai, išvydę Saulės kortą, nepaisant likusių kortų, pateikdavo labai palankų atsakymą klausiančiajam. Neva tai, po didžiulių pastangų dabar išaušo Atpildo metas ir tas Atpildas yra labai geras, nepaisant aplinkybių; viską vainikuoja Saulės šviesa.
Nepriimu visų śaltinių už gryną pinigą, bet net būnant visiška Taro naujoke, man šis paaiškinimas atrodo logiškas ir labai dera su kortos nuotaika.

Atsakyti
QUOTE(ironyoffate @ 2015 08 14, 23:53)

Jo- cia per visa mokymosi procesa teko perskaityti ir geros literaturos ir visisko briedo ir vienam is ju parasyta ,, pamacius Pent tuza gali jau ir nebesiburti ,, bigsmile.gif As tokius teiginius priskiriu mitams ir kazkieno sukurtais ismislais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 15 rugpjūčio 2015 - 09:31
Aha aš irgi skaičiau apie pentaklių tūzą kažką panašaus smile.gif O Saulė man ne kartą yra koją pakišus ir esu taip susivėlus ant neva tos labai pozityvios reikšmės, kad karpiau ausimis - kaip čia taip.
Atsakyti