Siandien patikrinau jau sutvarke ir nebemeta to uzraso
Nors ir mazai paskutiniu metu pirkau is LR bet kai cia tiek ilgai neleido jau stresas buvo apemes
tiksliai
o jau buvau viltį praradus
o jau buvau viltį praradus
Niekas nieko nebeperka... tylu cia taip...
Na tikrai labai jau tylu. Kada pas juos išpardavimai nusimato gal žinote?
prisikroviau pilną kašį ir svarstau sau jau jamti ar dar palaukti
bais bijau, kad sugundę francai špygą vėl pakiš
QUOTE(žvarba @ 2016 12 28, 01:40)
prisikroviau pilną kašį ir svarstau sau jau jamti ar dar palaukti
bais bijau, kad sugundę francai špygą vėl pakiš 
Ką gero radai?
QUOTE(rasamal @ 2016 12 28, 08:15)
Ką gero radai?
daug visko, tik kainos dar nedžiugina
Su Naujais visas 
pasirodyk draugem ka gero radai? As jauciu jau persisotinus nes net nebezinau ko noret
Paskutini kart rugseji du pavasarinius paltukus nusipirkau ir nuo to laiko net ilindus i lr nebuvau
QUOTE(žvarba @ 2016 12 28, 12:01)
pasirodyk draugem ka gero radai? As jauciu jau persisotinus nes net nebezinau ko noret
QUOTE(Montera @ 2017 01 04, 21:45)
Su Naujais visas 
Paskutini kart rugseji du pavasarinius paltukus nusipirkau ir nuo to laiko net ilindus i lr nebuvau 
Aš tai įlendu pažiūriu ir išlendu
QUOTE(Montera @ 2017 01 04, 20:45)
Su Naujais visas 
Ėmiau sau kelis megztukus, porą sijonukų, tiesiog jau tikrai reikėjo pasipildyti spintą

dar vyrui marškinių, kelis megztukus, marškinėlių.... Taip pat super
QUOTE(raimaza @ 2017 01 05, 09:36)
Aš tai įlendu pažiūriu ir išlendu
nes susumavus viską labai brangi parduotuvė pasidarė 
pritariu, labai brangi, pirkau tiesiog iš įpročio, nes man kaip jų dydžiai patinka ir jau, matyt, tiek "akis atkalta", kad nenusiperku nieko kas netiktų, bet, kad brangu, tai tikrai
QUOTE(žvarba @ 2017 01 05, 20:17)
Ėmiau sau kelis megztukus, porą sijonukų, tiesiog jau tikrai reikėjo pasipildyti spintą
Viskuo esu super patenkinta
tik viena palaidinė ankšta per krūtinę
Bet visa kita užskaitau 
As ir ta zalia megztuka krepsyje turejau bet deja dingo dydis... Ar realiai tokia grazi spalva?
Nu aisku kaina nebestebuklas bet kad palyginus su kokiu monton (kur kainos pasidare neadekvacios) tai puse velnio ir kaip tu sakai jau iprotis palikes ir is lr zinai ka gausi.
QUOTE(žvarba @ 2017 01 05, 21:17)
pritariu, labai brangi, pirkau tiesiog iš įpročio, nes man kaip jų dydžiai patinka ir jau, matyt, tiek "akis atkalta", kad nenusiperku nieko kas netiktų, bet, kad brangu, tai tikrai
vaikams jau nei nieko neieškojau, pirkau sau ir vyrui... šiaip viskuo esu super patenkinta, tik ne kaina, tiesiog per visą šitą laiką nesuradau kuo pakeisti, arba neišmokau tiesiog 
Rūbeliai kaip visada puikūs
Aš irgi LR gerai savo dydį pataikau, gal todėl vis karts nuo karto prazonduoju, bet senai bepirkau