Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

H&M Basic naujas megztinukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. REALYBĖJE NĖRA TOKIOS SODRIOS oranžinės spalvytės wub.gif mirksiukas.gif Modeliukas susisega sagutėmis mirksiukas.gif Yra atsarginė sagutė. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Rankovytės ilgis matuojant nuo petuko - 60 cm. Ilgis - 55 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 €.

user posted image

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

nauja H&M palaidine , S dydzio, sudetis: Cotton 95%; Elastane 5%
kaina- 7,50 eur

user posted image

nauja, H&M palaidinė , S dydzio, atitinka S/M europietiska dydi, sudėtis: viskoze/ poliesteris
kaina- TIK 11,50 eur

user posted image
user posted image
naujas H&M švarkelis ,įilemenuotas, 10 uk , 36/38 dydzio, sudetis: 66 polyester, 32 viskoze, 2 elastanas
kaina- 22 eur 21 EUR

user posted image
nauji H&M marškinėliai, su etikete, trumpomis rankovėmis , tinka dovanai, 10 uk, 38 eu dydzio, sudetis: medvilnė/ spandex

kaina- tik 12 eur 11,50 EUR
[B]

user posted image
[/quote]
Atsakyti

ŠIRVINTOS, BET SIUNČIU PAŠTU 4u.gif

Parduodu labai gražų labai mažai dėvėtą H&M paltuką. Sudėtis: 50% wool, 40% polyester, 10% other fibres.
Pavasariui/rudeniui. Nestoras, bet išties šiltas, minkštas.
Dydis US10, EU40.
70 Eur.
Palto išmatavimai:
Visas ilgis iš priekio per vidurį ~100 cm
iš šonų 90 cm
iš galo per vidurį 89 cm
Per krūtinę 53x2
Rankovė nuo peties 62 cm
Nuo pažasties 45 cm
Pečiai 40 cm

user posted imageuser posted image

Atsakyti

HM proginė suknelė- 27.99eur.
NAUJA.Lengva, labai graži. Nepersimato, po apačia ale šilkinis pasijonis, viršuje šifonas. Patogus viršus, nesmunka, yra silikoninis apvadas kuris prilaiko visa viršutine dali. Galima nešioti su šleikutėm. Apačia nuostabaus grožio, banguota, prabangi. Dydis XS/S . 34/36
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Daugiau mano spintos rasite CIA :]
Atsakyti

HM šifoniniai stilingi baltiniai- 14eur.
NAUJI. Tiks prie bet ko, gražiai krenta. Źaismingi. Dydis 36, rankoves galima pasiraitoti . Vos permatomi .
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Daugiau mano spintos rasite CIA :]
Atsakyti
Nauja, tik be etikeciu HM gipiurine palaidine S dydis. 4.00
user posted image
Papildyta:
Puikios bukles HM paltukas, nera storas, plonesnis,pavasariui-rudeniui. dydis 40 eu. kaina 24.00
Atsakyti
user posted image

H&M 32 dydžio medvilniniai šortai. spalva kaip foto:) 7eurai, Kaunas.
Atsakyti

Nauji, su etiketem "HM" sortai!
Spalva kaip foto
Dydis- 38
Kaina tik - 10 euru[Pradine 30 $]
Nenoriu laikyti spintoje, nes atsiunte ne ta dydy]
Kaunas.Siunciu.

user posted image
Atsakyti
naujas labai gražus H&M maudimukas 20 eur
A krūtinei (34A), M dydžio kelnaitės. Su push up wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
H&M firmos nauja crop top palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modeliukas stilingos tamsiai mėlynos spalvos wub.gif Turi elastano. Dydis - 38. Kaina tik 8 €.

user posted image

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Naujas HM megztukas. M dydis. 8eur 6eur
user posted image
Atsakyti
H&M firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Elagantiška juoda spalvytė wub.gif Modeliukas turi tamprų pamušaliuką - ant viršaus lenvutis audinukas wub.gif Rankovytės stilingai persišviečia wub.gif Jos užsisega sagutėmis. Yra kilpelės diržiukui. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Ilgis - 87 cm. Rankovytės ilgis nuo petuko - 64 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 €.

user posted image

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti