Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, VII namučiai

QUOTE(BurmeSS @ 2015 10 20, 21:28)
gražutis, kur jo šeimininkaiiiii

aramį pagavau šian nusikaltimo vietoj, silkę ruošiau su svogūnais, tik užpilo dar nepyliau, ateinu-kad laižo, kad čiapsi lotuliukas.gif

lotuliukas.gif brolukai,kaip visad,savam stiliui!Padauzos kaip reikiant lotuliukas.gif maniskis i dracena arba i juka bando kaip i medi kopti doh.gif jukos kotas biski tvirtesnis,tai nieko.O su dracena biskiuka liudniau buvo kai 5 kilai pakibo ant liauno kotelio doh.gif unsure.gif nu bet vis tiek as ji myliu tongue.gif butu liudna namuos be jo isdaigu.
Atsakyti
QUOTE(R@skil@ @ 2015 10 23, 08:51)
lotuliukas.gif  brolukai,kaip visad,savam stiliui!Padauzos kaip reikiant  lotuliukas.gif  maniskis i dracena arba i juka bando kaip i medi kopti  doh.gif  jukos kotas biski tvirtesnis,tai nieko.O su dracena biskiuka liudniau buvo kai 5 kilai pakibo ant liauno kotelio  doh.gif  unsure.gif  nu bet vis tiek as ji myliu  tongue.gif  butu liudna namuos be jo isdaigu.

Sveiki, man pasidare idomu, ar isigijus kaciuka teks atsisveikinti su visomis gelėmis, kaip burmiukai su jomis elgiasi, grauzia, kapsto ar tik karstosi? Gaila butu gėlyciu...
Atsakyti
QUOTE(AstaKa @ 2015 10 22, 20:58)
iekojo ieskojo ir rado.... 4u.gif

Niu pagaliau musu numyletinis rado naujus namucius!Sveikinu!Tik nepradinkit is eterio,vis pasipasakokit kaip grazuoliui sekasi wink.gif

Kalbejot apie miauksejima katinu,tai Arcis vienas is tu reksniu.Neduok die namie bus kur durys uzdarytos,rekia tol kol neatidarysi.Kai nuobodu irgi rekia,virtuvej-taip prasanciai plonai miaukia.O kaip Leilos iesko-tai jau taip graziai su visokiais mrrr pamiaukia.Neveltui vyrus katinais vadona biggrin.gif jau taip graziai moka pamurkti kad ojojoj lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AstaKa @ 2015 10 23, 10:57)
Sveiki, man pasidare idomu,  ar isigijus kaciuka teks atsisveikinti su visomis gelėmis, kaip burmiukai su jomis elgiasi, grauzia, kapsto ar tik karstosi? Gaila butu gėlyciu...

Leila niekada nebande i jokia gele lipti.Kad lapuku nekramtytu-vasara einam i laukuti.Ten zolytes panemnioja,o kai salta-perku kaciu zole.Tada ja valgo ir nereikia geliu kramtyti.Ji ir nemegeja ju kapstyti.O Arcis,tai jis toks padauziukas.Jam viskas idomu kas juda kruta ir viska reikia sumedzioti.Kai suaugs manau surimtes vyras.Cia gal daugiau nuo pacios kates charakterio priklauso.Bujoja pas mane visos geles.Na,tik dracena biski palinkus ir vezdunes lapai islauzyti,nes nudribo kelis kart nuo palanges Leila begaudydamas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(R@skil@ @ 2015 10 23, 09:51)
lotuliukas.gif  brolukai,kaip visad,savam stiliui!Padauzos kaip reikiant  lotuliukas.gif  maniskis i dracena arba i juka bando kaip i medi kopti  doh.gif  jukos kotas biski tvirtesnis,tai nieko.O su dracena biskiuka liudniau buvo kai 5 kilai pakibo ant liauno kotelio  doh.gif  unsure.gif  nu bet vis tiek as ji myliu  tongue.gif  butu liudna namuos be jo isdaigu.

Mūsų Bella gėlių visai neliečia, nebent priėjus pauostinėja, bet daugiau jai jos neužkliūna.
Ir turbūt morčius gražuolei artėja, meilumas dar didesnis nei buvo, dar labiau glaustinėjasi, myluojasi, bet dar be perstojo nemiaukia, bet elgesys pasikeitęs.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(edka @ 2015 10 24, 10:23)
Mūsų Bella gėlių visai neliečia, nebent priėjus pauostinėja, bet daugiau jai jos neužkliūna.
Ir turbūt morčius gražuolei artėja, meilumas dar didesnis nei buvo, dar labiau glaustinėjasi, myluojasi, bet dar be perstojo nemiaukia, bet elgesys pasikeitęs....  g.gif

Maniskei labai viena orhideja patinka,tai taa pagriauzia,daugiau jokiu neliecia.Dracena labai pavojingas augalas katems,atsargiai su ja,jai daugiau uzvalgytu jos,ar jos skyscio gali buti nuodinga.
Morcius kai prasideda uzpakaline dali spaus prie zemes,galines kojas sulenkus vaikscios ir miaukses miaukses miaukses.Pirmas morcius pamenu buvo "babu dainos" kaip sakoma su dabartiniais😀
Mano po astmos priepuoliu ilgai nemorciavo,dabar jau toks lengvas buvo,sekanti vaziuosim paskutini karta pas kavalieriu paskutinniams palikuoniams. Po to sterelizuosiu,per morcius pradejo zymeti teritorija😥
Monyte kaip dziugu,kad ir Rudolfas rado savo namucius,kiek jiems dabar laiko?
Atsakyti
QUOTE(AstaKa @ 2015 10 23, 10:57)
Sveiki, man pasidare idomu,  ar isigijus kaciuka teks atsisveikinti su visomis gelėmis, kaip burmiukai su jomis elgiasi, grauzia, kapsto ar tik karstosi? Gaila butu gėlyciu...

Rudolfas pas mus išvis jokio susidomėjimo gėlėmis nerodo , tiesa, didelių , aukštų gėlių pas mane ir nėra . Mamytė jo tai laaaabai mėgsta sanpaulijas , jos pas mane sukeltos aukštai , nes buvo kone nukramčius visus lapelius doh.gif . Tiesa, vasarą tai net ir pelargonijas buvo pakramčius, už kurias jau buvau tikrai garantuota, kad tokio smirdalo neragaus biggrin.gif .

QUOTE(wingele @ 2015 10 24, 11:47)
... Po to sterelizuosiu,per morcius pradejo zymeti teritorija😥
Monyte kaip dziugu,kad ir Rudolfas rado savo namucius,kiek jiems dabar laiko?

Oho, mergina, vyriškas pareigas, taip sakant, perėmė. Mes kitą savaitę jau sterilizuosim savąją... Po to ieškosim namučių...
Rudolfui keturi mėnesiukai smile.gif , vėl laukia "ilga kelionė" jo europaso išėmimui g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(AstaKa @ 2015 10 22, 19:58)
iekojo ieskojo ir rado.... 4u.gif

jJūs paėmėt???Kaip jam sekasi??? 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AstaKa @ 2015 10 23, 09:57)

manau, kad tai individualu. aramis gėlėms abejingas, stovi dracena (ji ir šiaip miralioja jau), bonsai, dzin jam. va laidus tai pamėgo graužt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(R@skil@ @ 2015 10 23, 10:05)
Niu pagaliau musu numyletinis rado naujus namucius!Sveikinu!Tik nepradinkit is eterio,vis pasipasakokit kaip grazuoliui sekasi wink.gif

Kalbejot apie miauksejima katinu,tai Arcis vienas is tu reksniu.Neduok die namie bus kur durys uzdarytos,rekia tol kol neatidarysi.Kai nuobodu irgi rekia,virtuvej-taip prasanciai plonai miaukia.O kaip Leilos iesko-tai jau taip graziai su visokiais mrrr pamiaukia.Neveltui vyrus katinais vadona biggrin.gif jau taip graziai moka pamurkti kad ojojoj  lotuliukas.gif
Papildyta:

va kaip skirtingai bigsmile.gif aramis kai užsidarau kambary jas nagais art bando, sumiauksi, bet nestipriai. Darbuojasi letenom, negali pakęst, kaip čia jis vienas, jei kažkas namie biggrin.gif
Atsakyti
[quote=BurmeSS,2015 10 25, 07:08]
jJūs paėmėt???Kaip jam sekasi??? 4u.gif 4u.gif
Papildyta:

Mes dar tik laukiam jo, tikiuosi kita savaite jau apkabinsim, dabar kraiteliu rupinames, oi koks malonumas... wub.gif
Atsakyti
pamenu tą laukimą, man buvo labai sunku laukti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos augintojos ir veisejos, jeigu kaciukui ipilsiu kitoki kraika nei pas veiseja ar tai irgi sukels jam stresa? Gali buti , kad nedarys ten? Nes ieskau kraiko ir isrinkau toki, kur iskart galima mesti i tualeta, nes baisiai nesinori tu maisiuku su kakuciais... patarkit, ar keisti is karto, ar tik kai kaciukas pripras prie nauju namu... smile.gif
Atsakyti
sunku pasakyti, bet įtariu, kad eis ir į naują g.gif

gal svarstyklės sugedo, mano Aramis 4 kg 500 g.gif g.gif g.gif ir NIEKAIP nesuduodam tabletės nuo kirminų profilaktiškai, misija neįmanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 10 29, 13:44)
sunku pasakyti, bet įtariu, kad eis ir į naują  g.gif

gal svarstyklės sugedo, mano Aramis 4 kg 500 g.gif  g.gif  g.gif ir NIEKAIP nesuduodam tabletės nuo kirminų profilaktiškai, misija neįmanoma  doh.gif

Sutrupinkit ir ji megstama sliapia maista imaisykit.Va koks storabambis Aramis auga.Kastratas lieka kastratu savo svoriu
Atsakyti