Hanifa, kada žadat kastruoti jį?
[/quote]
Kaip suejs 6 menesiai, rinkau informacijos, taip suzinojau kad geriausia nuo 6 iki 8 men.
mes po atostogų, bus kokie penki su puse.
QUOTE(ciongyte @ 2015 08 05, 18:31)

Papildyta:

QUOTE(ciongyte @ 2015 08 05, 20:31)

Papildyta:

Atidarikite puslapi Part.lt ikelkite foto ir pasirinkite didi 400 arba 640 paspauskit talpinti ir nukopijokit nuoroda forumuj ir galesiat kelti jau cia
Tai va, prisistatem, busim pilnavertes siu namu gyventojos..
Rasysim nuotykius, dziaugsmus, pasirodysim kaip augam.. Negaliu patiket, kad mano svajo
ne issipilde tureti sabaluke..
Paveiksleli keliau pirma karta, nelabai isejo...Kita karta manau bus paprasciau ...
Aciu visoms..
Ir mano klausimas, ar burmytems uztenka sepecio plaukams, ar butinas ir furminatorius? Nes veislyne gavau kaciuko kraitelio sarasa...Ir ten jis buvo irasytas kaip svarbus pirkinys..Oi, net sukasi galva nuo visu nauju ispudziu..

Paveiksleli keliau pirma karta, nelabai isejo...Kita karta manau bus paprasciau ...

Aciu visoms..

oi kokia gražutė meilutė
aš iki šiol nešukuoju jo.... Vis galvoju-reik, nereik, jei reik-kokias šukas pirkt??? taip vaikis ir vaikšto nešukuotas
ir nesišeria, ty gal šeriasi, bet nesimato, nesijaučia
tuo labai džiaugiamės

QUOTE(BurmeSS @ 2015 08 06, 19:21)
oi kokia gražutė meilutė
aš iki šiol nešukuoju jo.... Vis galvoju-reik, nereik, jei reik-kokias šukas pirkt??? taip vaikis ir vaikšto nešukuotas
ir nesišeria, ty gal šeriasi, bet nesimato, nesijaučia
tuo labai džiaugiamės

As iki puses metu ir nesiulyciau sukuot😄
Labai grazi sabaliukei ciongyte!
Yva pasveiko ir atsigavusi tokia,paaugino svorio ir kailis atsigavo,saunuole.Kiekviena diena tuna duodu ir putpeliu kiausiniu,ant kailio iskart pasijuto
QUOTE(wingele @ 2015 08 06, 20:42)
As iki puses metu ir nesiulyciau sukuot😄
Yva pasveiko ir atsigavusi tokia,paaugino svorio ir kailis atsigavo,saunuole.Kiekviena diena tuna duodu ir putpeliu kiausiniu,ant kailio iskart pasijuto
po pusmečio jie labiau plaukuojasi?

QUOTE(BurmeSS @ 2015 08 06, 20:53)
Na virsta po mazu suaugusiu,kazkiek pasiserti gali.
As naudoju gumines sukas,gerai issukuoja.
QUOTE(wingele @ 2015 08 06, 21:29)
Na virsta po mazu suaugusiu,kazkiek pasiserti gali.
Reiks pasidomėt. Jau toks mūsų numylėtinis jis, kad siaubas

http://www.vetvila.l...ios-b191-a.html
tokio tipo šukos?