Ir dziugu ir liudna del jusu Monos Monyte!
Siandien Yva iskeliavo i savo paskutini pasimatyma.
QUOTE(Monytė @ 2015 11 04, 12:04)
Mergaitės , su burmytėmis mes baigiam ... Daug buvo pamąstymų ir svarstymų... Tiesiog, dabar yra kaip yra... Tik nesakau , kad prie jų negrįšiu ... 

Labukas forumo ''veteranėm'' ir naujokėm, kurių "užderėjo" nemažai ...
Nu, Monyte, ką čia sugalvojom ...., manau kad tai tik laikinas pasitraukimas ...
Nu ir mes sugrįžtam po ilgokos pertraukos pasirodyti forumiečiams ..

popietinis poguliukas

ir susidomėjimas burmilomis ...
https://www.facebook...i...e=3
Sveiki, tai va, prisiruosiau ir as pasipasakoti. Rudolfas pas mus jau lygiai savaite, mylimas ir lepinamas. isdaigu jokiu blogu nepridaro, tik nelabai nori draskyklen naguciu galasti labiau jam patinka musu svetaines baldai
, aisku, mes ne euforijoj, nuo to, bet tikiuosi atpras, nes barti gauna ir draskykle specialiai padejom salia. Nuo pimos nakties miega musu lovoj, nors bandziau tris kartus isnesti i jo guoliuka laipynej, bet as nespeju grizti iki lovos, o jis jau po antklode
. Tai miega prisiglaudes, tai pas viena tai pas kita. Ir toks sexius, butinai turi glaustis prie nuogo kuno, mano maike atkapsto aukstyn ir glaudziasi prie pilvo
. Bet siaip labiau pripazista vyriska draugija...
Maistelio kolkas nenormuojam, bet man atrodo, kad jau paaugo per savaite, dabar sveria 3.300, labai norisi kuo nors paivairinti jo raciona, ka jus dar duodat papildomai? Karta daviau vistienos krutineles, vakar gavo sauksta varskes, bet visos net nesuvalge
. O jau demesio kaip reikalauja, tai net juokiames, kai iseina vyras i balkona parukyti, tai stovi prie duru ir bliauna be perstojo, mazdaug kodel mane palikai? Kai griztam is darbo irgi pirmiausia ji apibara vyriskai, tik po to taikosi prisiglausti. o kai as griztu tik truputuka sumiauksi ir ant ranku ir laizosi ir glaudziasi, bet po penkiu min grizta prie vyro. Sakiau, kad Rudolfas rado teti, taip ir yra...
Todel dabar rimtai galvoju apie antra, bet dabar jau tikrai apie sabalini burmiuka ir skubiai, gal zinot ka nors, kas turetu? Aisku tik is veislyno...
Rudolfukui butu smagiau musu laukti, nes kaip tycia pasikeite darbas ir as dabar maziau bunu namie...

Maistelio kolkas nenormuojam, bet man atrodo, kad jau paaugo per savaite, dabar sveria 3.300, labai norisi kuo nors paivairinti jo raciona, ka jus dar duodat papildomai? Karta daviau vistienos krutineles, vakar gavo sauksta varskes, bet visos net nesuvalge

Todel dabar rimtai galvoju apie antra, bet dabar jau tikrai apie sabalini burmiuka ir skubiai, gal zinot ka nors, kas turetu? Aisku tik is veislyno...

QUOTE(AstaKa @ 2015 11 08, 11:03)
Sveiki, tai va, prisiruosiau ir as pasipasakoti. Rudolfas pas mus jau lygiai savaite, mylimas ir lepinamas. isdaigu jokiu blogu nepridaro, tik nelabai nori draskyklen naguciu galasti labiau jam patinka musu svetaines baldai
, aisku, mes ne euforijoj, nuo to, bet tikiuosi atpras, nes barti gauna ir draskykle specialiai padejom salia. Nuo pimos nakties miega musu lovoj, nors bandziau tris kartus isnesti i jo guoliuka laipynej, bet as nespeju grizti iki lovos, o jis jau po antklode
. Tai miega prisiglaudes, tai pas viena tai pas kita. Ir toks sexius, butinai turi glaustis prie nuogo kuno, mano maike atkapsto aukstyn ir glaudziasi prie pilvo
. Bet siaip labiau pripazista vyriska draugija...
. O jau demesio kaip reikalauja, tai net juokiames, kai iseina vyras i balkona parukyti, tai stovi prie duru ir bliauna be perstojo, mazdaug kodel mane palikai? Kai griztam is darbo irgi pirmiausia ji apibara vyriskai, tik po to taikosi prisiglausti. o kai as griztu tik truputuka sumiauksi ir ant ranku ir laizosi ir glaudziasi, bet po penkiu min grizta prie vyro. Sakiau, kad Rudolfas rado teti, taip ir yra...
Rudolfukui butu smagiau musu laukti, nes kaip tycia pasikeite darbas ir as dabar maziau bunu namie...

AstaKa tuno galit duoti,,sirdeles apvirtas.Kiek man zinoma Lt siuo metu tik Elektrenuose turi burmiuku.Mes jeii viskass bus gerai po dvieju menesiu turesime..
QUOTE(wingele @ 2015 11 08, 10:26)
AstaKa tuno galit duoti,,sirdeles apvirtas.Kiek man zinoma Lt siuo metu tik Elektrenuose turi burmiuku.Mes jeii viskass bus gerai po dvieju menesiu turesime..
Tai praktiskai pasiimti galima bus tik po pusmecio...

QUOTE(AstaKa @ 2015 11 08, 15:23)
Tai praktiskai pasiimti galima bus tik po pusmecio...
, labai ilgai, gal koki latvi pasiimsim tada, noriu iki Kaledu atsivezti 

Vilniuje yra sokoladine mergyte,apie 2men.jai,dar neaisku ar tures seimininkus.
smagu dviems burmoms turi būt. Pas us namie tai nuolat beveik yra žmonių, Aramis neliūdi. Bet jei būna, kad visą dieną ar bent pusdienį vienas-ojei, pavalgyt neleis, minkyk, niurkyk, myluok

QUOTE(BurmeSS @ 2015 11 07, 17:05)
ne mes šaunuoliai, o nepakartojama Monytės šeimininkė, kuri tokį tobulą grožį išaugino

spėju, kad tapsim šio skyrelio svečiais

QUOTE(pirštų flirtas @ 2015 11 08, 19:56)
ne mes šaunuoliai, o nepakartojama Monytės šeimininkė, kuri tokį tobulą grožį išaugino
mano vaikai labai labai norėjo katinėlio. vyras net girdėti nenorėjo (nes namuose ir taip trys gyvūnai yra). ilgai derėjomės, diskutavom, kol galop sutarėm, kad galutinį "žodį" tars pati katytė. vyrui pakako ją pamatyti, ir kaipmat visi ledai ištirpo
dukrytė gaus pačią tobuliausią gimtadienio dovaną nuo Monytės šeimininkės
namai paruošti, laukia naujo šeimos nario atvykstant
jei priimsit 

O tai dukra žino apie šią dovaną ar dar ne

labas vakaras. Kačiukų srityje dar neturim patirties, tačiau ilgai vaikams prašant - intensyviai nagrinėjomės, kuris gi mums būtų geriausia. Išsirinkom - Burmos veislę (labai norim tamsaus šokolado). Todėl prašau jūsų patarimo - kur galėtume įsigyti? Nedaug veislynų randu internete
Gal čia pavyktų gauti atsakymus?

QUOTE(Ingare @ 2015 11 08, 20:18)
labas vakaras. Kačiukų srityje dar neturim patirties, tačiau ilgai vaikams prašant - intensyviai nagrinėjomės, kuris gi mums būtų geriausia. Išsirinkom - Burmos veislę (labai norim tamsaus šokolado). Todėl prašau jūsų patarimo - kur galėtume įsigyti? Nedaug veislynų randu internete
Gal čia pavyktų gauti atsakymus?

mes savo šokoladuką gavom iš Wingelės, čia, šiandien ji pasimatyme, tai gal po kelių mėn ir gims šokoladukų vada

QUOTE(BurmeSS @ 2015 11 08, 20:11)

O tai dukra žino apie šią dovaną ar dar ne

dabar jau žino. dukrytė ir sūnus, nors jos dar gyvai nematę, jau myli

namuose dar yra papūgėlė, gyvalazdė ir lauke - šuniukas prie būdos. žinau, kad bus visko, bet kaip nors išmoksim gyventi draugiškai

šitas punktas mane baugina mažiau, nei galimos alergijos vaikams. bet pamačius šilkinį Monytės kailiuką, tikiuosi, kad jis nesualergizuos