O aš ką tik iš genetikės. Pirmasis mūsų lėliukas vystosi kaip ir tvarkoje 6,5 cm ir atitinka 12 savaičių ir 6 dieneles. Jau pasakė ir lytį, bet kol kas ji tik mano ir vyro - paslaptis
Bernadeta77, Yendy sėkmingo skrydžio ir galutinės svajonės
išsipildymo!!!!!!
O aš ką tik iš genetikės. Pirmasis mūsų lėliukas vystosi kaip ir tvarkoje 6,5 cm ir atitinka 12 savaičių ir 6 dieneles. Jau pasakė ir lytį, bet kol kas ji tik mano ir vyro - paslaptis
. O antrasis vaisiukas dar padidėjęs: praeitą savaitę buvo 2,7 cm, o dabar jau 3,5 cm
. Širdutė jo neplaka ir kaip sakė genetikė jis patologiškai buvo nesveikas, t. y. nesivystė kaukolės skliautas. Bandžiau prispausti, kad paaiškintų, tai kodėl jis didėja, tai pasak jos, gal minkštieji audiniai jo brinksta ir plečiasi. Išmatavo ir kietąją dalį, kuri neturi didėti. Tai ji šiandien dienai buvo 2,7 cm. Dabar liepė ateiti, kai bus 20 savaitė.
QUOTE(dariana @ 2015 07 30, 14:15)
Paaiskinkit man neisprususiai
kokios itakos zarazos gali tureti GN. Kodel neleidzia daryt? 
paciai GN tai itakos neturi, bet darant GN galimi gimdos kaklelio bei kiti pazeidimai, o is to gali atsirasti infekcijos ir uzkretimai. Bent jau man taip aiskino. Bet iš esmes po GN vistiek duoda antibiotikų gerti, tai kaip ir ta galima uzdegima uzmustu, gal del to TR pries GN nieko netiria
rneringa smagu, kad su vienu lialiu viskas tvarkoj
QUOTE(dariana @ 2015 07 30, 14:15)
Paaiskinkit man neisprususiai
kokios itakos zarazos gali tureti GN. Kodel neleidzia daryt? 
Nes GN datant zarazos gali iš makšties patekti į gimdą ir sukelti gimdos uždegimą.
QUOTE(Nuojauta @ 2015 07 30, 11:38)
Kaip būtu smagu
QUOTE(rneringa @ 2015 07 30, 14:21)
išsipildymo!!!!!!
. O antrasis vaisiukas dar padidėjęs: praeitą savaitę buvo 2,7 cm, o dabar jau 3,5 cm
. Širdutė jo neplaka ir kaip sakė genetikė jis patologiškai buvo nesveikas, t. y. nesivystė kaukolės skliautas. Bandžiau prispausti, kad paaiškintų, tai kodėl jis didėja, tai pasak jos, gal minkštieji audiniai jo brinksta ir plečiasi. Išmatavo ir kietąją dalį, kuri neturi didėti. Tai ji šiandien dienai buvo 2,7 cm. Dabar liepė ateiti, kai bus 20 savaitė.
Iš visos širdies linkiu, kad likęs vaikiukas gražiai vystytūsi, augtų sveikutėlis ir jam nepakenktų antrasis. Viskas turi būti gerai! perkopėt 12 sav., perkopsit ir 20 sav. ir daugiau
išsipildymo!!!!!!
Kaip smagu, kad pirmajam viskas gerai
Panašu, kad kol kas visai geros naujienos, ar ne? Tikiuosi, kad nors kiek ramiau šiandien
Ačiū Zuikuti25
, Marsale
, [COLOR=blue]Orya
už palaikymą. Reikia tikėtis geriausio ir bandysiu tikėti
.
Visi gydytojai sako, kad neturėtų sustojęs vystytis mažylis įtakoti pirmojo, bet.... Mane labai baugina Ailimos patirtis
.
Genetikė sakė šiandien, jei kraujo tyrimai bus geri tai pagal pirmojo mažylio echo, ji man antros konsultacijos neskirtų. Bet kadangi dabar yra tokia situacija, tai reikės apsilankyti dar kartelį. Tai kaip ir didelio aiškumo nėra
.
Visi gydytojai sako, kad neturėtų sustojęs vystytis mažylis įtakoti pirmojo, bet.... Mane labai baugina Ailimos patirtis
Genetikė sakė šiandien, jei kraujo tyrimai bus geri tai pagal pirmojo mažylio echo, ji man antros konsultacijos neskirtų. Bet kadangi dabar yra tokia situacija, tai reikės apsilankyti dar kartelį. Tai kaip ir didelio aiškumo nėra
QUOTE(rneringa @ 2015 07 30, 15:41)
netaip jau dažnai taip nutinka kaip man
QUOTE(rneringa @ 2015 07 30, 15:41)
Visi gydytojai sako, kad neturėtų sustojęs vystytis mažylis įtakoti pirmojo, bet....
taip, daugelis tiesiog patys rezorbuojasi gimdoje
bet kaip smagu, kad jau lytį pasakė
QUOTE(ailima @ 2015 07 30, 15:52)
netaip jau dažnai taip nutinka kaip man
, ypač kai jau tiek daug laiko tau.
svarbiausia, kad antrasis leliukas auga puikiai, jau laiko praėjo nuo nustojimo vystytis nemažai, jokių atsidalijimų nėra, o man ženklai jau nuo pat pradžių buvo, tepliojo, kraujavo ir pan. taigi aš manau, kad svarbiausia nusiraminti, stengtis nesijaudinti, na ir pasaugoti savo sveikatą, kad neperšaltum ir geriau į jokius baseinus nevaikščioti, saugotis infekcijų 
Man irgi, Ailima, crinonas ne toks ir švarus šalinosi, ir ant crinono aplikatoriaus buvo kraujo. Dabar pfu pfu pfu, net keista, kad crinonas beveik baltos spalvos.
O baseinus, pirtis, vonias, masažus, ežerus, jūras ir pan. malonumus, aš šiais metais parišau, vardan mūsų didžiausio gyvenimo svajonės. Namuose tik po dušu nusiprausiu.
Gal kuriai iš Jūsų bus aktualu, tai pasidalinsiu.
Sesė sakė (jos vyro sesuo - akušerė), kad žiemą, jei labai sušalusi negalima iš karto po šiltu dušu. Reikia pradžioje sušilti kambario temperatūroje, ir tik paskui į dušą keliauti. Nes per didelis temperatūros kontrastas, kad ir po dušu, gali iššaukti persileidimą.
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2015 07 30, 15:59)
taip, daugelis tiesiog patys rezorbuojasi gimdoje
tavo stipruoliui balionėlis
jis dabar pats pačiausias
maniškių tai sakė tikrai nematyti...Teks laukt
RositaK, sveikinu Tave irgi pasiekus 12 savaitėlių
Aš irgi šiek tiek buvau nustebusi (nors ir žinojau, kad nuo 12 savaitės jau gali pasakyti lytį), kad gydytoja net kelis kartus pakartojo lytį. Sakau, mums ne lytis svarbiausia, o kad tik sveikai augtų ir vystytųsi.
rneringa,dėl crinone neperyvenk,gal tiesiog įbrėždavai, man kraujavo beveik pastoviai ir gan gausiai,jeigu būdavo tik keli lašai,neskaitydavau kad čia teplioja
Tau viskas bus gerai
Tau viskas bus gerai