Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 27tema

Planuoju pirma vizita ir kylo toks klausimas, ant kiek dienu geriausia planuoti kelione jei ten tik planuoju pasidaryti AMH na ir jei reiks dar koki tyrima? Kiek suprantu kokia bus ciklo diena nera svarbu, tad jei H planuoju rugsejo 14, tai 21 diena jau galeciau tartis. Noriu nusipirkti bilietus kad po to per daug nesubrangtu ax.gif
l_satyra labai liudna kad taip isejo verysad.gif
Atsakyti
I_satyra, laikykis, nepasiduok ir tikrai pasiseks 4u.gif
kaip ir mergaites sako, pagerk papildų, pastiprink kiaušialastes ir bandyk

Jungiuos ir aš naujuose namučiuose, baisu kad jau reikia buto iškotis, bilietus sakytis, geras menesis liko iki starto pradžios, labai daug vilčių dedu į turkus. Save raminu, kad tik šaldytų turėčiau, tai planas B būtų, jei kartais planas A nepasisektų.

Ar už butą reikia depozitą mokėti? Ir kaip iš vis apmokejimas vyksta, nuskaito nuo saskaitos, ar rezervuoja pinigus iki viešnagės pabaigos, ar tik atvykus grynais?
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2015 07 26, 22:47)
labai daug vilčių dedu į turkus. Save raminu, kad tik šaldytų turėčiau, tai planas B būtų, jei kartais planas A nepasisektų.

As mintyse taip pat save nuteikineju ir raminu, kad jei nepavyks is karto, kad tik tureciau snaiguciu, juk su jom visom pasiseke ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 26 liepos 2015 - 22:25
QUOTE(ewilgirl @ 2015 07 26, 19:47)
I_satyra, laikykis, nepasiduok ir tikrai pasiseks  4u.gif
kaip ir mergaites sako, pagerk papildų, pastiprink kiaušialastes ir bandyk

Jungiuos ir aš naujuose namučiuose, baisu kad jau reikia buto iškotis, bilietus sakytis, geras menesis liko iki starto pradžios, labai daug vilčių dedu į turkus. Save raminu, kad tik šaldytų turėčiau, tai planas B būtų, jei kartais planas A nepasisektų.

Ar už butą reikia depozitą mokėti? Ir kaip iš vis apmokejimas vyksta, nuskaito nuo saskaitos, ar rezervuoja pinigus iki viešnagės pabaigos, ar tik atvykus grynais?

4u.gif mes mokejom atvyke vietoje.reikia ziureti pries uzsisakant kas parašyta,visokiu budu yra
Atsakyti
kaži yra kas rugpjūčio pr. važiuoja? g.gif
jei kokių slapukių yra tada į až parašykit biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2015 07 26, )

Oi, koks smagus tas starto virpuliukas, ruoša wub.gif linkiu nuoseklumo ir ramybės 4u.gif prašom į sąrašėlį 4u.gif parašyk kada konsultacija? Kiek kas ir kur buvo daryta iki TR? 4u.gif

l_satyra, žinau tą jausmą, kai pakerpa sparnus verysad.gif būk atkakli, nenukrypk nuo kelio-nors jame daug kliūčių, tačiau visas tu įveiksi, esi labai stipri friends.gif 4u.gif
Atsakyti
Rositėle, kaip matau be 2 minučių 12 savaitėlių sukaks!!! Kaip smagu, sveikatėlės jums visiems trims didėliausios wub.gif

Mergytės kurios ruošiasi ir esančios TR, didžiausios sėkmės jums patampant nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikutis25: 27 liepos 2015 - 09:40
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 07 27, 10:39)
Rositėle, kaip matau be 2 minučių 12 savaitėlių sukaks!!! Kaip smagu, sveikatėlės jums visiems trims didėliausios  wub.gif

Ooo, taip wub.gif ačiū 4u.gif jums irgi augimo wub.gif
Atsakyti
Nuo kiekvienos sms man šiandien širdis į kulnus nusirita.. unsure.gif  
Kol kas auga 2 geri, 1 lėtesnis. Šiandien dar nesodins, žiūrės ryt būklę ir tada spręs.
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsale @ 2015 07 27, 11:32)
Kol kas auga 2 geri, 1 lėtesnis. Šiandien dar nesodins, žiūrės ryt būklę ir tada spręs.
blink.gif

Laikom kimscius wub.gif pasivys ir tas vienas tuos du spartuolius pamatysi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsale @ 2015 07 27, 12:32)
blink.gif

Kolkas viskas gerai mirksiukas.gif laikom kumštukus už visus tris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsale @ 2015 07 27, 11:32)
blink.gif

Marsale, viskas bus gerai 4u.gif užaugs visi trys wub.gif nestuke.gif
laikom kumščius 4u.gif
Atsakyti