QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 08 07, 14:45)

nesigincinu, tikrai taip

del visko nekantri
Kurios turejot LP kaip jus jautetes po to.man 3 diena,bet pamaudzia ir dar kartais pateplioja

ar cia taip turi but? Ir koks rezimas buvo? Geriau pagulet ar galima daryt namu ruosa...aisku turbut kiekvienai skirtingai, nes man tik siandien isplovus kelis indus, pradejo maust labiau
Man po savaites gyd.liepe pasirodyt,tai gal nuims tuos tamponus nuo pilvo.
Man "teko garbė" turėti 3 laparoskopijas. Po pirmos saugojausi labiausiai, o su kiekviena sekančia vis mažiau ir mažiau. Po paskutinės, atliktos TR, sekančią dieną skridom į LT su persėdimu Ukrainoje, o kitą dieną į darbą keliavau

.
Šiaip siūlau per daug aktyvia fizine veikla neužsiimti, nes nors ir nedidelės skylutės, bet vis dėlto viskas turi sugyti. Kad indus namie suplauni, tai nemanau, kad sukels kažkokių neigiamų pasekmių. Dėl tepliojimų tai kažkaip nepamenu, jei ir buvo, tai pirmą dieną. Man pilvo beveik neskaudėjo, gal pirmą dieną, o raktikaulio zoną prie kaklo, tai labai stipriai skaudėjo

ir po pirmos operacijos gal kokią savaitę. Bet čia nuo dujų, kaip visur rašomą

.
Tačiau kiekvieno mūsų organizmas skirtingas ir skirtingai reaguoja į intervenciją, todėl jei nekaip jautiesi geriau pagulėk ir pailsėk

.