Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 27tema

QUOTE(Allivo @ 2015 08 07, 13:38)
Antakalny su siuntimu nemokamai

o kiek i kisene deti ?kokios vilniaus idomu kainos pakisiuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 08 07, 14:45)
blush2.gif nesigincinu, tikrai taip biggrin.gif del visko nekantri biggrin.gif

Kurios turejot LP kaip jus jautetes po to.man 3 diena,bet pamaudzia ir dar kartais pateplioja g.gif ar cia taip turi but? Ir koks rezimas buvo? Geriau pagulet ar galima daryt namu ruosa...aisku turbut kiekvienai skirtingai, nes man tik siandien isplovus kelis indus, pradejo maust labiau verysad.gif
Man po savaites gyd.liepe pasirodyt,tai gal nuims tuos tamponus nuo pilvo.

Man "teko garbė" turėti 3 laparoskopijas. Po pirmos saugojausi labiausiai, o su kiekviena sekančia vis mažiau ir mažiau. Po paskutinės, atliktos TR, sekančią dieną skridom į LT su persėdimu Ukrainoje, o kitą dieną į darbą keliavau biggrin.gif.
Šiaip siūlau per daug aktyvia fizine veikla neužsiimti, nes nors ir nedidelės skylutės, bet vis dėlto viskas turi sugyti. Kad indus namie suplauni, tai nemanau, kad sukels kažkokių neigiamų pasekmių. Dėl tepliojimų tai kažkaip nepamenu, jei ir buvo, tai pirmą dieną. Man pilvo beveik neskaudėjo, gal pirmą dieną, o raktikaulio zoną prie kaklo, tai labai stipriai skaudėjo verysad.gif ir po pirmos operacijos gal kokią savaitę. Bet čia nuo dujų, kaip visur rašomą smile.gif.
Tačiau kiekvieno mūsų organizmas skirtingas ir skirtingai reaguoja į intervenciją, todėl jei nekaip jautiesi geriau pagulėk ir pailsėk smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 08 07, 11:58)
Man "teko garbė" turėti 3 laparoskopijas. Po pirmos saugojausi labiausiai, o su kiekviena sekančia vis mažiau ir mažiau. Po paskutinės, atliktos TR, sekančią dieną skridom į LT su persėdimu Ukrainoje, o kitą dieną į darbą keliavau biggrin.gif.
Šiaip siūlau per daug aktyvia fizine veikla neužsiimti, nes nors ir nedidelės skylutės, bet vis dėlto viskas turi sugyti. Kad indus namie suplauni, tai nemanau, kad sukels kažkokių neigiamų pasekmių. Dėl tepliojimų tai kažkaip nepamenu, jei ir buvo, tai pirmą dieną. Man pilvo beveik neskaudėjo, gal pirmą dieną, o raktikaulio zoną prie kaklo, tai labai stipriai skaudėjo verysad.gif ir po pirmos operacijos gal kokią savaitę. Bet čia nuo dujų, kaip visur rašomą smile.gif.
Tačiau kiekvieno mūsų organizmas skirtingas ir skirtingai reaguoja į intervenciją, todėl jei nekaip jautiesi geriau pagulėk ir pailsėk smile.gif.

4u.gif aciu uz info.oj raktikaulio zona kad skaudejo pirma ir antra diena tai eina sau.galvojau kad mane koks skersvejis perpute doh.gif net visa krutime maude vos galejau atsidust.tai cia matai priezastis kame slypi g.gif
Manau geriau pagulesiu,kol jausiuos tikrai geriau,nes tikrai nekazka.ir antibus geriu ir nuo skausmo kol kas.
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 08 07, 15:06)
4u.gif aciu uz info.oj raktikaulio zona kad skaudejo pirma ir antra diena tai eina sau.galvojau kad mane koks skersvejis perpute doh.gif net visa krutime maude vos galejau atsidust.tai cia matai priezastis kame slypi g.gif
Manau geriau pagulesiu,kol jausiuos tikrai geriau,nes tikrai nekazka.ir antibus geriu ir nuo skausmo kol kas.

Kad raktikaulių zoną ir krūtinę skaudėjo, tiksliau taip stipriai diegdavo, tai tikrai nepergyvenk. Šis skausmas labai dažnai daugeliui būna, nes kai į vidų pripučia dujų, jos iš karto "neišeina". Todėl susidaro oro burbuliukai, kurie atsistojus pakyla į viršų ir pradeda spausti viršuje esančius nervus. Man kai gulėjau lovoje labai tiko vieną ranką po galva pasikišti, kažkaip ne taip skaudėdavo smile.gif.
Kad antibus geri, tai čia tiesiog irgi taip reikia, kad netyčia kokio užkrato nebūtum pasigavusi. Bet kad trečia diena nuo skausmo vaistų reikia, tai jau nežinau g.gif.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 08 07, 12:25)
Kad raktikaulių zoną ir krūtinę skaudėjo, tiksliau taip stipriai diegdavo, tai tikrai nepergyvenk. Šis skausmas labai dažnai daugeliui būna, nes kai į vidų pripučia dujų, jos iš karto "neišeina". Todėl susidaro oro burbuliukai, kurie atsistojus pakyla į viršų ir pradeda spausti viršuje esančius nervus. Man kai gulėjau lovoje labai tiko vieną ranką po galva pasikišti, kažkaip ne taip skaudėdavo smile.gif.
Kad antibus geri, tai čia tiesiog irgi taip reikia, kad netyčia kokio užkrato nebūtum pasigavusi. Bet kad trečia diena nuo skausmo vaistų reikia, tai jau nežinau g.gif.

g.gif gal man nuo to pabraizymo gimdos skaudena tada ir biski tepa g.gif
Siandien jau neskauda raktikaulio.cia jau viskas ok mirksiukas.gif tik tada nesuprantu kodel man vis maudzia ten g.gif gal kad sena, sunkiai gyja biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 08 07, 15:33)
g.gif gal man nuo to pabraizymo gimdos skaudena tada ir biski tepa g.gif
Siandien jau neskauda raktikaulio.cia jau viskas ok mirksiukas.gif  tik tada nesuprantu kodel man vis maudzia ten g.gif gal kad sena, sunkiai gyja biggrin.gif  biggrin.gif

Tai jei labiau skauda gimdą, tai tuomet dėl pabraižymų. Ir pateplioti manau dėl to gali ilgiau. O jei labiau skauda kairį ar dešinį šoną, tai gal ką nors darė kiaušidėms, pvz. pridegino endometriozę ir pan. Bet kraujuoti dėl to neturėtumėte.
Atsakyti
HCG tik 6, progesteronas tik 5.. verysad.gif
Turbut deja deja. Laboratorija negalejo paaiskint, ka toks ribinos skaicius reiskia.. Parasiau Elis, bet matyt kaip ir aisku, kad nepavyko..
Atsakyti
QUOTE(Afrodite7 @ 2015 08 07, 13:56)
o kiek i kisene deti ?kokios vilniaus idomu kainos pakisiuku blush2.gif

Nieko nereikia deti-nebent pinigu perteklius biggrin.gif Kiek turejau LP,histero,ne lito nedaviau ir gyva sveika-nepapjove mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsale @ 2015 08 07, 14:57)
HCG tik 6, progesteronas tik 5..  verysad.gif
Turbut deja deja. Laboratorija negalejo paaiskint, ka toks ribinos skaicius reiskia.. Parasiau Elis, bet matyt kaip ir aisku, kad nepavyko..

as pazistu mergaite, kurios atsakymas buvo 6,24 verke, asarojo, LT gydytoja nesugebejo pakomentuoti atsakymu, liepe laukti ir kartoti po savaites. ir pries savaite pagimde berniuka.
laikykis, gal veliau implantuojasi, bandyk leidziama progesterona, tik nenustok naudoti vaistu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 07 rugpjūčio 2015 - 15:21
QUOTE(rneringa @ 2015 08 07, 12:44)
Tai jei labiau skauda gimdą, tai tuomet dėl pabraižymų. Ir pateplioti manau dėl to gali ilgiau. O jei labiau skauda kairį ar dešinį šoną, tai gal ką nors darė kiaušidėms, pvz. pridegino endometriozę ir pan. Bet kraujuoti dėl to neturėtumėte.

g.gif man daugiau skauda desini, ten kur nepjautas kiausintakis, gal matyt kazka dare, bet pridusus buvau nelabai ir klausinejau, tik zinau kad kairi ispjove ir kazka lyg gimdoj dare nes sulipe buvo.tai ir nesupratau.na reikes pi sav.vidka issiklausinet, busiu atsigavus jau g.gif

MARSELE blink.gif nesamone verysad.gif , netikiu blink.gif
Papildyta:
Marsele 4u.gif ziurek :HCG lygis žemiau 5 mIU / ml, yra laikomas "ne nėščia."Virš 25mIU / ml lygis paprastai laikomas "nėščia".Tarp 5-25mIU / ml, reikia Tolesni testą patvirtinkite ją.
Vadinasi pas tave kazkas vyksta.tik nenustok vartot vaistu ir po savaites vel pakartok tyrima.kaip jau mergaite minejo gal implantacija ivyko veliau,tik nenukabink dar nosies.nedek tasko wub.gif turi but nestuke.gif ir ne kitaip!!!!!
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 08 07, 16:07)
as pazistu mergaite, kurios atsakymas buvo 6,24  verke, asarojo, LT gydytoja nesugebejo pakomentuoti atsakymu, liepe laukti ir kartoti po savaites. ir pries savaite pagimde berniuka.
laikykis, gal veliau implantuojasi, bandyk leidziama progesterona, tik nenustok naudoti vaistu  friends.gif

Aciu, magute.. Elis parase, kad atsakymas neigiamas, kad kartoti tyrimo neverta ir nutraukciau vaistus verysad.gif
Aciu mergaites visoms uz palaikyma ir tikejima, jums 100 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsale @ 2015 08 07, 15:21)
Aciu, magute.. Elis parase, kad atsakymas neigiamas, kad kartoti tyrimo neverta ir nutraukciau vaistus  verysad.gif
Aciu mergaites visoms uz palaikyma ir tikejima, jums 100  4u.gif

Marsale o turi leidziamo progesterono? nenori susileisti per savaitgali ir pirmadieni pakartoti HCG? g.gif as tikriausiai nenuleisciau ranku, ypac kai mano pazistamai taip nutiko ir supuoja bebeka.
Atsakyti