QUOTE(magute @ 2015 08 08, 16:29)
jurininkuose tik nuotraukas daro. man gal koki 10 skirtingu irase. TR nusiunciau, tiko
Per histeroskopija daro nuotraukas? Mmm na man sakė video, tada mane suklaidino. Pas D dareis?
Papildyta:
QUOTE(ewilgirl @ 2015 08 08, 15:35)
O tai manes nepriimsit i kompanija

mes žadam būti nuo 09.05
Dar bilietų neturim, laukiam mmm, ir tada užsisakysim
Oi kaip smagu
Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2015 08 06, 12:29)
Butent tie 3 ir beliko. Mano cia tokia paini situacija. Turiu talona pas hematologa kitai savaitei. Bet Vilniuje, o as is Klaipėdos. Tai kadangi rezultatu el. pastu nesiuncia, gaunasi du vaziavimai, tai kaip nelabai nemokamai. Kaipedoj as tuos uz 100 Eur pasidarau. Man taip pigiau, negu tiek vazinet.
Tiesiog mane domino ar jie labai svarbus

Aciu tau labai uz atsakyma.
As jau pirmadieni gavau visus atsakymus i savo klausimus is Elis. Is Madinos aukiu tik is smalsumo
Jei neturit GN ir jos jums reikia, tikrai rekomenduociau pasidaryt pries konsultacija GN ir spermograma. Konsultavijos metu turedami svieziausius tyrimus ir kitaip sneketi galima

Jei is GN jie matys kad su kiausintakiais viskas gerai, galima startuoti is karto.
O gal galėtų kas paimti? Mes su savo genetike taip tarėmės... Kad mb brolis paims. Bet paskui sutarem kad atvaziuosiu ats pati kai man bus patogu nes ats buvo geri. Gal turi kas vln paimtų ir tada jau tau atsiųstų paštu.
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 08 08, 16:04)

kaip mergaitem turkaitem ten sekasi? Kaip ten jus? Ka gero jau pribrandinot?
Man ir smalsu kaip turkaites laikosi
Jeigu gali apie tai svajoti, vadinasi, gali ir padaryti. Waltas Disney