Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 27tema

QUOTE(Marsale @ 2015 08 08, 09:23)

Marsele kumstukai suspausti!!
O tu darei nt iki hcg?
Papildyta:
QUOTE(juratele2006 @ 2015 08 07, 22:50)
Suradau per Booking.com tada susiradau ju kontaktus internete ir parasiau tiesiogiai. Suderinom kaina, gerokai mezesne nei bookinge. Siandien sumokejau depozita uz savaite, veliau mokesiu kas savaite ir sutarem del lankscios isvykimo datos.

Oi tai fainiai.
Tai gal jūs ir bilietų nepirksit atgal?
Mes ir rezervavom... ax.gif tik mes per housetrip. Ir padarė nuolaida.. thumbup.gif
Susipazinsim tr blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 08 rugpjūčio 2015 - 08:31
QUOTE(heditt @ 2015 08 08, 02:16)
Sveikos busimos mamytes  smile.gif
Jau kuri laika seku sita temute, ir pati dar negaliu patiketi kad jau rytoj skrendu pirmai konsultacijai  wub.gif visas procesas nusikels dar toli toli, bet pradzia jau yra  ax.gif

thumbup.gif sekmes didziausios
Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2015 08 08, 09:30)
O tu darei nt iki hcg?

ne, nedariau nt
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 08 08, 07:30)
O tu darei nt iki hcg?
Papildyta:

Oi  tai fainiai.
Tai gal jūs ir bilietų nepirksit atgal? 
Mes ir rezervavom...  ax.gif  tik mes per housetrip. Ir padarė nuolaida.. thumbup.gif
Susipazinsim tr  blush2.gif

O tai manes nepriimsit i kompanija blush2.gif mes žadam būti nuo 09.05
Dar bilietų neturim, laukiam mmm, ir tada užsisakysim
Atsakyti
4u.gif kaip mergaitem turkaitem ten sekasi? Kaip ten jus? Ka gero jau pribrandinot? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 08 08, 08:18)
Sako kad ir klp jurininkuose įrašinėja ten giriamas dirzauskas. Histeroskopija daro vienodai.

jurininkuose tik nuotraukas daro. man gal koki 10 skirtingu irase. TR nusiunciau, tiko
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 08 08, 16:29)
jurininkuose tik nuotraukas daro. man gal koki 10 skirtingu irase. TR nusiunciau, tiko

Per histeroskopija daro nuotraukas? Mmm na man sakė video, tada mane suklaidino. Pas D dareis?
Papildyta:
QUOTE(ewilgirl @ 2015 08 08, 15:35)
O tai manes nepriimsit i kompanija  blush2.gif mes žadam būti nuo 09.05
Dar bilietų neturim, laukiam mmm, ir tada užsisakysim

Oi kaip smagu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2015 08 06, 12:29)
Butent tie 3 ir beliko. Mano cia tokia paini situacija. Turiu talona pas hematologa kitai savaitei. Bet Vilniuje, o as is Klaipėdos. Tai kadangi rezultatu el. pastu nesiuncia, gaunasi du vaziavimai, tai kaip nelabai nemokamai. Kaipedoj as tuos uz 100 Eur pasidarau. Man taip pigiau, negu tiek vazinet.
Tiesiog mane domino ar jie labai svarbus  4u.gif Aciu tau labai uz atsakyma.
As jau pirmadieni gavau visus atsakymus i savo klausimus is Elis. Is Madinos aukiu tik is smalsumo  ax.gif
Jei neturit GN ir jos jums reikia, tikrai rekomenduociau pasidaryt pries konsultacija GN ir spermograma. Konsultavijos metu turedami svieziausius tyrimus ir kitaip sneketi galima  4u.gif
Jei is GN jie matys kad su kiausintakiais viskas gerai, galima startuoti is karto.

O gal galėtų kas paimti? Mes su savo genetike taip tarėmės... Kad mb brolis paims. Bet paskui sutarem kad atvaziuosiu ats pati kai man bus patogu nes ats buvo geri. Gal turi kas vln paimtų ir tada jau tau atsiųstų paštu.
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 08 08, 16:04)
4u.gif kaip mergaitem turkaitem ten sekasi? Kaip ten jus? Ka gero jau pribrandinot?  wub.gif

Man ir smalsu kaip turkaites laikosi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Meskute, kada jūs kylat Stambulo link?
Atsakyti
blink.gif kazko itartinai ramu cia ax.gif TURKIUKES kur jus? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekantrioji:): 08 rugpjūčio 2015 - 20:04
Merhaba biggrin.gif

Kazkaip dar nesijauciu kad buciau Stambule biggrin.gif Kad esu ne namie primena tik tv ir surmulis lauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 08 08, 20:02)
blink.gif kazko itartinai ramu cia ax.gif  TURKIUKES kur jus?  wub.gif

mes gi turistaujam ax.gif nesėdim prie kompų blush2.gif
visos gyvos 4u.gif daug čia mūsų ax.gif imsim daugumą memoriale biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(heditt @ 2015 08 08, 20:46)
Merhaba  biggrin.gif

Kazkaip dar nesijauciu kad buciau Stambule  biggrin.gif Kad esu ne namie primena tik tv ir surmulis lauke  smile.gif

sveika atvykus 4u.gif
kada konsultacija ir kurioj klinikoj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 08 08, 22:01)
mes gi turistaujam ax.gif  nesėdim prie kompų blush2.gif
Papildyta:

sveika atvykus 4u.gif
kada konsultacija ir kurioj klinikoj? ax.gif

Pirmadieni keliausim i bahceci ax.gif vis dar nezinau kodel taip nusprendziau, kazkaip netiketai gavosi, pries savaite dar net planu tokiu nebuvo, tik pasvajodavau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(heditt @ 2015 08 08, 18:46)
Merhaba  biggrin.gif

Kazkaip dar nesijauciu kad buciau Stambule  biggrin.gif Kad esu ne namie primena tik tv ir surmulis lauke  smile.gif

4u.gif sekmes
Papildyta:
[quote=Bernadeta77,2015 08 08, 19:01]
mes gi turistaujam ax.gif nesėdim prie kompų blush2.gif
Papildyta:
4u.gif tai jus turistaukit,tik mums papasakokit ka veikiat,kad galima butu seile pavarvint ir pasidziaugt rezultatais wub.gif blush2.gif
Atsakyti