Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew tema

QUOTE(kriisti @ 2015 07 30, 13:48)
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kVIRFud

papilde gofruota suknele melyna ir riozine 6 dydziai 4u.gif

o kokia dabar jai nuolaida g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 07 30, 14:59)
o kokia dabar jai nuolaida  g.gif

41.99 siandien kainuoja, pirksiu sakiau tik jei bus 28, arba maziau.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 07 30, 14:30)
41.99 siandien kainuoja, pirksiu sakiau tik jei bus 28, arba maziau.

4u.gif aciu
Atsakyti
Nemazai buvo prasiusiu, tai idesiu greitai padarytas kelias foto gofruotosios biggrin.gif foto kokybe nekokia, bet bendras vaizdas matosi. 89-65-89, ugis 162, sukneles dydis 00, niekur netempia, pagal mane dydis idealiai, visur laisvumo yra smile.gif O dydis man per laisva buvo, ypac per klubus, nugara... Labai as ja patenkinta, galima prigalvoti ivairiu deriniu tiek kasdienai, tiek sventem. Bet reikia ir bateliu nauju ir verinio, tai parodysiu tik kasdienini varianta ax.gif Siaip labai smagi, medziaga maloni, labai gerai su ja jauciuosi wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mimsy, gerai atrodo thumbup.gif Tik dabar galvoju jeigu su 162 ugiu ji tokio ilgio, tai su pvz 168 trumpoka butu unsure.gif
Atsakyti
Mimsy, gerai ta suknele ziurisi mirksiukas.gif

Juoda spalva man labai apsunkina sia suknele, o visa kita labai gerai ax.gif

Enura, kaip ne keista, 2 d. ant manes su 169 cm. tokio pat ilgio mirksiukas.gif Juk vis delto pas mimsy 00 d. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 07 30, 07:49)
Dabar laukiu dar melynosios M regualar Jacquard zip-pocket shift dress, tikiuosi ir bus gerai gal viskas.

Bus idealiai.
Atsakyti
Mergaites, su kokiais ismatavimais geras butu sios sukneles s dydis g.gif
Pagavau, bet galvoju, kad bus maza man g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2015 07 30, 17:13)
Enura, kaip ne keista, 2 d. ant manes su 169 cm. tokio pat ilgio mirksiukas.gif Juk vis delto pas mimsy 00 d. doh.gif  biggrin.gif

na jeigu antrakart ivyks stebuklas ir bus papigiai sitos sukneles gal jau ir as imsiu lotuliukas.gif o tai man tada kokio dydzio reiktu g.gif 4 ar 6 ?
man irgi sviesi graziau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 07 30, 19:30)
Mergaites, su kokiais ismatavimais geras butu sios sukneles s dydis g.gif
Pagavau, bet galvoju, kad bus maza man g.gif

S dydzio ismatavimai - po pažastim 49x2cm, visas ilgis 88cm.
Atsakyti
Nežinau, ar jau apkalbėjote, bet pasidalinsiu, nepakenks smile.gif Gavau merino megztuką, tai man jis su su 84cm ir 163 cm ūgiu atrodo kaip ant manekenės, trumputis ir laisvokas. Užsisakiau XXS, žiūrėsim kaip atrodys
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2015 07 30, 20:12)
Nežinau, ar jau apkalbėjote, bet pasidalinsiu, nepakenks smile.gif Gavau merino megztuką, tai man jis su su 84cm ir 163 cm ūgiu atrodo kaip ant manekenės, trumputis ir laisvokas. Užsisakiau XXS, žiūrėsim kaip atrodys

net karšta pasidarė, tai kaip atrodys su 175cm doh.gif

vaje ir visi dar brangiai pirkti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 30 liepos 2015 - 19:39