Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew tema

Cocainna, kai perziurejau isdidintas nuotraukas, negaliu neparasyti, kad man labai grazu biggrin.gif

Tikrai nesugalvok siaurinti, visas sukneles cinkelis dings mirksiukas.gif Batai, aisku, wow bigsmile.gif Bet prie kokiu sportiskesniu man ji dar mielesne atrodytu ax.gif

Pas tave cia tikriausiai Regular. Tai persasi isvada, kad dabartiniai jcrew trumpu sukneliu ir sijonu modeliai geriausiai tinka tokioms coliukems, bent jau pagal mano skoni ax.gif smile.gif
Atsakyti
Cocainna - fainai smile.gif
Aš nesigundžiau šia suknele dėl modelio [liemens], bet man ji graži. Primena vaikystėj labai mylėtą suknelę kirpimu smile.gif

Labai gražus audinys. Kokia sudėtis?

O dėčiaus ją su kokiais Vans'ais - va tada man jau išbaigta būtų biggrin.gif

-Ir, aha - nedrįskit siaurint, šiukštu! nono.gif biggrin.gif [pritariu Airedai smile.gif]
Atsakyti
Aisku cia net kalbos nera,kiekvienas skirtingai rengiasi bei masto smile.gif aciu,nors realiai net jei visos ispeiktumet tai vistiek pasilikciau biggrin.gif

As conversu ir vansu is principo neperku,nepasiduodu madai wink.gif
Laukiu situ,manau jie puikiai tiks spalviskai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 13 rugpjūčio 2015 - 11:58
QUOTE(rimaitytetyte @ 2015 08 13, 08:24)
Stuleju, o su kokiom apimtim jums tiko 0 ir  2 dydziai?
Nes laukiu savojo su 70 cm liemeniu ir 90 cm klubais , galvoju ar pataikiau su dydziu.?
As tai GARDEN kelnytem labai patenkinta, 0 dydis idealiai, daug graziau jos gyvai ziurisi, negu ant manekenes. smile.gif O dar kai pagautos uz 12$ tai dar mielesnes. biggrin.gif
https://www.jcrew.co...s...e&hash=row5

Jei sijonas bus per didelis, pasiūlykit mirksiukas.gif

O tos kelnės tikrai nerealiai gražios, tik ne aukštoms. Negalėjau jų nė užsimauti, nes apačia gana siaura, pritaikyta čiurnoms, tai man ties puse blauzdos užstrigo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2015 08 13, 12:07)
Jei sijonas bus per didelis, pasiūlykit  mirksiukas.gif

O tos kelnės tikrai nerealiai gražios, tik ne aukštoms. Negalėjau jų nė užsimauti, nes apačia gana siaura, pritaikyta čiurnoms, tai man ties puse blauzdos užstrigo  biggrin.gif

Aha, pas mane plonos blauzdos, tai idealiai jos man , kaip nulieta visur. smile.gif
O del sijonuko gerai, tureciau gauti si savaitgali, jeigu netiks pasiulysiu, bet pas mane baltas ir 2 dydis .
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 08 11, 10:21)
labai grazios kelnytes.. Jei kartais netiktu- man pasiulykit ax.gif
o del -10 saunuole thumbup.gif
ir man rteiktu susiimt- nors 5 pamest  biggrin.gif

QUOTE(stuleju @ 2015 08 11, 10:25)
Sviesi lape, saunuole bigsmile.gif Ir man reiktu 5 kg pamesti kaip nors doh.gif

Mielai priimciau tuos 5 kg is vienos arba is kitos, jei taip galima butu, butu pats tas man biggrin.gif

QUOTE(šviesi lapė @ 2015 08 13, 08:27)

Gavau megztinį! Žiauriai gražus, , siūlas turi ir ružavumo, nu labai labai wub.gif Pats megztinis storas, grynas žieminis, nros nuotraukoj man atrodė, kad plonytis bus.
Nors oversized, bet dydį atitinka, maniškis L tinka L ar XL dėvinčioms. Pilno ilgio rankovės.
Tik savąjį paradvinėsiu, nes man dabar jau labiau M'o reikėtų... unsure.gif

Na,gaila, jei patiko ir teks parduot ... ax.gif
Kazi kaip man tas XS d bus g.gif nuuu laaabai jo laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 08 13, 15:39)
Kazi kaip man tas XS d  bus  g.gif  nuuu laaabai jo laukiu  smile.gif

Jei ir šiaip XS dėvit, tai bus pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2015 08 12, 10:54)
Tokie maži dydžiai vargu ar padėtų... Bet gal pakomentuotumėt pačią sijono formą? Ar ir nugaroje yra klostės, ar pamušalas ne siauras?
Pas mane labai didelis skirtumas tarp liemens ir klubų, tai nenoriu, kad paskui tas sijonas kaip nors keistai stovėtų  unsure.gif
Vilkejau ji savaitgali, tai sulaukiau labai daug komplimentu wub.gif

Pamusalas prisiutas prie sijono krastu, tai kaip ir sijono forma jis. Nugaroje klostes tokios nera 4u.gif
QUOTE(rimaitytetyte @ 2015 08 13, 08:24)
Stuleju, o su kokiom apimtim jums tiko 0 ir  2 dydziai?
Nes laukiu savojo su 70 cm liemeniu ir 90 cm klubais , galvoju ar pataikiau su dydziu.?

Klubai tai nelabai svarbu jam, pas mane dabar 92 cm ax.gif Liemens nezinau ir nenoriu zinoti lotuliukas.gif Bet tikrai ne 60 biggrin.gif Bus koki 70 tai tikrai manau g.gif
QUOTE(Dideja @ 2015 08 13, 14:39)
Mielai priimciau tuos 5 kg is vienos arba is kitos, jei taip galima butu, butu pats tas man  biggrin.gif

Jetaus kaip mielai atiduociau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Gavau Collection ladder-stitch silk blouse navy spalvos 12 dydžio. Labai graži, galas ilgesnis, man su 177 cm ūgiu dengia užpakalį. Mažinta visu dydžiu (per pečius man tip top, ties krūtinės sagutėm reiks grafkutę segt). Nesitikėjau, kad taip puikiai atrodys - ir į darbą, ir prie džinsų wub.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kWfvALg
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 14 rugpjūčio 2015 - 08:03
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 08 14, 09:01)
Gavau Collection ladder-stitch silk blouse navy spalvos 12 dydžio. Labai graži,

Tikrai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2015 08 13, 15:06)
Pamusalas prisiutas prie sijono krastu, tai kaip ir sijono forma jis. Nugaroje klostes tokios nera 4u.gif

Klubai tai nelabai svarbu jam, pas mane dabar 92 cm ax.gif Liemens nezinau ir nenoriu zinoti lotuliukas.gif Bet tikrai ne 60 biggrin.gif Bus koki 70 tai tikrai manau g.gif

Jetaus kaip mielai atiduociau biggrin.gif  4u.gif

Hmm, jaučiu tada man netiks modelis, nes per liemenį turiu 72-73 cm, o klubai dabar jau 109 cm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 08 14, 08:01)
Gavau Collection ladder-stitch silk blouse navy spalvos 12 dydžio. [...]

QUOTE(Dideja @ 2015 08 14, 10:42)
Tikrai grazi  wub.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif

Nus jhau kaip aš laukiu gėrių Crew...
Atsakyti