Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(Lusasita @ 2015 08 04, 11:53)
nu va  pasigooginau, kad tai hibridas, o muset seklytes is hibrido imtos  g.gif

http://www.tomat-pom...hp?topic=1271.0
http://www.ruscemena.ru/product/2342/
g.gif  g.gif  g.gif

Su tais Samocvietais bilebirda kažkokia biggrin.gif Aš auginu Samocviet zolotoj antros kartos krapštytinį hibridą,kaip man siuntęs atsakingas žmogus parašė.Turėtų būt toks http://www.sedek.ru/...ELEMENT_ID=3144. Gavosi maždaug 100-120g ir dryžuoti bigsmile.gif Sena fotkė tokia :
http://i004.radikal....d4be2c3e044.jpg
Atsakyti
Merginos, ar čia hibridai?

Cinkovics Yugoslavien
Black from Tula
Black Russian
Puzata chata


Dera šiltnamyje thumbup.gif
Norėčiau sėklų pasirinkti, tik kazi ar galiu? g.gif nail.gif surrender.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 08 04, 12:37)
nauja virusa seji ane? g.gif  biggrin.gif

Nieko nesėju user posted image.Bet tikrai gardus,nors...nežinau ar čia iš tiesų Chocomato baby g.gif Pas man parašyta,kad jie turi būt žalios širdutės su juodais petukais,o anie visai kitokie.Taip,kad visgi bus visai ne tie,kurie aprašyti.Mičiko,kokie pas tavi?
Kalbant apie skonį.Viena iš naujienų Peruanskij Domašnij.Nuo mažens labai gražūs pomidoriukai,ryškiai žali ir kaip nupoliruoti blizga
http://s020.radikal....37042f9f78b.jpg.
Kekės kas keturi lapai,po penkis vidutinio dydžio pomidorus.Indeterminantinis.Pakankamai atsparus karščiams.
Sunokusio spalva sodriai ružava
user posted image
Deja,viena mėsa,skonis silpnai išreikštas ,be jokių prieskonių ir cinkelių .Nesąmonė.Tiktų tiems,kam patinka avietiniai prėskieji,man nea schmoll.gif

Daug vilčių dėjau į Kiriuxą.Juodukas gi.Krūmas pakankamai derlingas,kompaktiškas,iki 160 cm.
user posted image
Deja,skonis mane nuvylė.Irgi man per prėskas,nors ir rūgštelės,ir saldumo yra,bet nesubalansuota,nėr pusiausvyros .Beje,vienas iš mėsingesnių juodukų.A man mėsingi nepatinka biggrin.gif Gaila,nes šiaip tikrai tinkamas krūmas antroj eilėj šiltnamin įgrūst.
Papildyta:
QUOTE(pecilija @ 2015 08 04, 13:06)
Merginos, ar čia hibridai?

Norėčiau sėklų pasirinkti, tik kazi ar galiu? g.gif  nail.gif  surrender.gif

Nehibridai,gali laisvai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 04 rugpjūčio 2015 - 12:23
QUOTE(adija5 @ 2015 08 04, 11:45)
Su tais Samocvietais bilebirda kažkokia  biggrin.gif Aš auginu Samocviet zolotoj antros kartos krapštytinį hibridą,kaip man siuntęs atsakingas žmogus parašė.Turėtų būt toks http://www.sedek.ru/...ELEMENT_ID=3144. Gavosi maždaug 100-120g ir dryžuoti  bigsmile.gif Sena fotkė tokia :
http://i004.radikal....d4be2c3e044.jpg

Aš irgi Samocviet Zolotoj krapštytinį auginu, (tikriausiai iš to pačio žmogaus smile.gif ) pas man jis toks:
user posted image
Gerokai apvalgytas biggrin.gif Skanus, saldus, sultingas, man jis skanesnis už žalią šokoladką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krista03 @ 2015 08 04, 00:00)
Kaip tai? Tiesiog jodo buteliukus atidarei ir pakabinai?


Atidariau ir pakabinau.
Atsakyti
Merginos, gaminančios sultis, būkit geros įmeskite receptą su proporcijomis? Adija, Saintlina? Grįžau savaitę nemačius pomidorų savo, kekės kabo, reik skubiai sumarinuoti. Nepykit, jei kartojasi klausimas, aš visai nuo temos atitrūkusi.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 08 04, 14:14)
Merginos, gaminančios sultis, būkit geros įmeskite receptą su proporcijomis? Adija, Saintlina? Grįžau savaitę nemačius pomidorų savo, kekės kabo, reik skubiai sumarinuoti. Nepykit, jei kartojasi klausimas, aš visai nuo temos atitrūkusi.


aš iš akies dedu, neturiu proporcijų. Tiesiog ragauju, kad man skanu būtų. Druska ir truputis cukraus.
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 08 04, 10:43)
Aš auginu kažkokius gautus,bet kaip Chocomato baby ,gal tie patys g.gif Nu,bet skonis šitų pirzių,apsirijimas  wub.gif Samocvietai visokie tegul tik slepiasi.


ania??.. Mano vaikas tai Ex amžinai dėkingas ir už Samocvietus wub.gif Skaniausias pomidoras jam iš abiejų šiltnamių. Liepė kitąmet daugiau sodint.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 08 04, 16:36)
aš iš akies dedu, neturiu proporcijų. Tiesiog ragauju, kad man skanu būtų. Druska ir truputis cukraus.

ania??.. Mano vaikas tai Ex amžinai dėkingas ir už Samocvietus  wub.gif  Skaniausias pomidoras jam iš abiejų šiltnamių. Liepė kitąmet daugiau sodint.

Aš irgi iš akies.Pagal skonį.Nes tų receptų melejonai,druskos kiekis svyruoja nuo 1 iki 3 šaukštukų trilitriniam stiklainiui.Aštresniam skoniui su paprika sulčiaspaude išspaudžiu,švelniasniam su morkom.Tik aš tai viską kaitinu.Veikt neturiu ką biggrin.gif

Gardus ir Samocvietas,ale šitas man da gardesnis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 04 rugpjūčio 2015 - 15:57
QUOTE(pienių vynas @ 2015 08 04, 10:50)
Lauko pomidorai "Balčiai" (rausvi jau apskinti). Auginu jau trečius metus, esu labai patenkinta jais. Tik, galvoju, gal jau ir nuskinti visus reikia. Bijau, nepražiopsoti maro. Sakykit, ar dar nepasireiškė pas Jus maras niekur?

Liuks, nuostabūs Balčiai, sukurti ir subalansuoti specialiai mūsų klimatui smile.gif manau ne viena iš temos paprašys Jūsų sėklų 4u.gif aš tame tarpe!

O maro nei lauke, nei šiltnamy, neturiu. Ir dėmėtligė vėlesnė ir silpnesnė nei iki šiol būdavo, išskyniau lapus, praktiškai nesirodo daugiau,

QUOTE(saintlina @ 2015 08 04, 16:36)
aš iš akies dedu, neturiu proporcijų. Tiesiog ragauju, kad man skanu būtų. Druska ir truputis cukraus.
Papildyta:
ania??.. Mano vaikas tai Ex amžinai dėkingas ir už Samocvietus  wub.gif  Skaniausias pomidoras jam iš abiejų šiltnamių. Liepė kitąmet daugiau sodint.

Bijau prisimeluot, ar į litrą sulčių tik ne šaukštelis druskos g.gif cukraus dedu, jei daugiau rūgštesni pomidorai, bet paparastai jas spaudžiu iš mėsingų, jie ir taip saldūs, papildomo cukraus neprireikia. O šiaip pritariu saintlinai - ragauk. Per mažai druskos nebus, tikrai laikosi, svarbu jas iškaitint. O per daug būti gali, tada labai neskanu biggrin.gif

Aš suvalgiau vieną izumrudną samocvietą ir likau nesuprataus jo skonio. Prieš tai buvau surijus vieną neprinokusį, tai ten tikrai buvo neskanu biggrin.gif o dabar lauksiu dar, nokinsiu, mažu tas vienas irgi koks nedanokęs buvo. Bet ir nerūgštus, ir neskanus biggrin.gif

Taip pat paragavau Liaguška Carevna - supratau, ką reiškia apibūdinimas "skystas skonis", būtent toks šis pomidoras ir yra. Man apskritai patinka rūgštų poskonį (bet ne skonį) turintys pomidorai, šitame to poskonio išvis nebuvo. Tikrai daugiau neauginsiu. Įsitikinu, kad žali pomidorai - ne man.
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 08 04, 15:51)
Aš suvalgiau vieną izumrudną samocvietą ir likau nesuprataus jo skonio. Prieš tai buvau surijus vieną neprinokusį, tai ten tikrai buvo neskanu biggrin.gif


lotuliukas.gif Neprinokęs tikrai neskanus. Aš irgi iš pradžių labai jau galvą kraipiau kelis suvalgius. Aš skinu tik tokius labai minkštus, šitie skanūs.
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 08 04, 15:49)
Tik aš tai viską kaitinu.Veikt neturiu ką  biggrin.gif


aš tai nekaitinu. Tik sultis paverdu ir išpilsčius iškart užsuku.
Atsakyti
temos neseku, gal jau kuri klausė. O šiltnamy pomidorus dar laistot?
Atsakyti
QUOTE(meskalepeska @ 2015 08 04, 17:39)
temos neseku, gal jau kuri klausė. O šiltnamy pomidorus dar laistot?

O kodėl ne blink.gif ?Taigi,ne baobabai ar kaktusai .O dar per tokius karščius jei neliet,tai pas mani jie tikrai iškeptų.
Atsakyti