Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 10, 10:55)
tysuos šiandien kaiman sidabrinio vandens aparačiuką,virsiu pelynų herbatką,-bais nepatiko šįryt rūko košė unsure.gif
Papildyta:

taigi nesiūlysiu  tau š****,tai paskui ne plaktuku,o riebia kuvalda šonus aptalžysi tongue.gif

Vakar jau vieną kubinską percevidį sušveitėm. Sausas, tuščiaviduris. Gal pas mane peresortas? Bet išvaizda atitinka. išvada-džiovinimui. Peniai daugiau ir mėsos ir sulčių. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 10, 10:55)
taigi nesiūlysiu  tau š****,tai paskui ne plaktuku,o riebia kuvalda šonus aptalžysi tongue.gif

Nu,praslydai šitą sykį biggrin.gif

Suragavau Batiania.Pomidoras fui schmoll.gif Prėskas,sausas,nesąmonė, vienžo.Ir dar krūmas striošnas.

Boloto man irgi nelimpa schmoll.gif Lyg ir derlingas,ir spalva nebloga sunokusio,ale kažkas su juo negerai cool.gif Ar per skystas,ar per daug saldumo turi,bet tikrai iki Jabloko,kaip man iki balerinos.Valgomas,o,bet,tačiau mano skonio receptoriams netinka.Jei norisi kokio prieskonio užbert ant pomidoro,tai toks jis ir pomidoras ax.gif .
QUOTE(ate42 @ 2015 08 10, 13:45)
Vakar jau vieną kubinską percevidį sušveitėm. Sausas, tuščiaviduris. Gal pas mane peresortas? Bet išvaizda atitinka. išvada-džiovinimui. Peniai daugiau ir mėsos ir sulčių. ax.gif

Pas mani dar nekeičia spalvos nei Juodi pimpiai,nei Kubinskas,jei ten iš viso jis,bo labai jau užneša į pimpius,tik snapukas daugiau riestas g.gif Kažkokie labai ilgai bezdantys tie apkasiniai.Ir dar,jei tik džiovinimui bus tinkami,tai vietos mano šiltnamy anie neturės daugiau schmoll.gif Yra krūva derlingesnių tam reikalui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 10 rugpjūčio 2015 - 13:01
kepiau malta vištiena įdarytus Charlie Chaplin, tai nusprendėm, kad dar vieną tam reikalui skirtą daržovę atradom. Aišku, paprikos be konkurencijos, nors dar pusžalės, bet vis tiek jų ryškiausias skonis, o pomidorai kartu su baklažanais antroj vietoj, bet tikrai valgoma
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 08 10, 14:08)
kepiau malta vištiena įdarytus Charlie Chaplin, tai nusprendėm, kad dar vieną tam reikalui skirtą daržovę atradom.

Aš tam reikalui Striped Stuffer auginu drinks_cheers.gif Tik aš nekepu,o troškinu arba garų puode ruošiu .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 08 10, 14:16)
Aš tam reikalui Striped Stuffer auginu  drinks_cheers.gif Tik aš nekepu,o troškinu arba garų puode ruošiu .


nu dar ir taip pabandysiu, kai daugiau prinoks biggrin.gif Dabar kartu su paprikom ir baklažanais šonus kaitino orkaitėj biggrin.gif
Atsakyti
Uch... pasivijau temą... bet taip ir nesupratau ko čia kitais metais reikėtų norėti g.gif Na, Adija turi gražiai klostuotą ir skanų, ale aš tai jos rateliui nepriklausau, todėl sėklų norėti kaip ir nėra pagrindo... g.gif

Nepatikėsit - mano šių metų atradimas - Orange banana. Derlingas nesvietnai, dar ir skanus, be to, nieko papildomo neprašo, o ir žiedų per karščius nemėto.
O Bolzano tai pateisino savo kainą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 10 rugpjūčio 2015 - 14:14
QUOTE(daimura @ 2015 08 10, 15:11)
Na, Adija turi gražiai klostuotą ir skanų, ale aš tai jos rateliui nepriklausau, todėl sėklų norėti kaip ir nėra pagrindo... g.gif

Nepatikėsit - mano šių metų atradimas - Orange banana. Derlingas nesvietnai, dar ir skanus, be to, nieko papildomo neprašo, o ir žiedų per karščius nemėto.

O tu ne prie mano ratelio blink.gif ?A tai prie kurio tu g.gif ?
Šiaip tie klostuoti tik tik pradėjo spalvą keist po truputuką,išskyrus Lotaringskaja.Taip,kad dar neaišku,ar jie iš viso bus valgomi.

O tas skanus,tai koks skanus?Man kažkaip šiemet tie ilgi geriausiai aina ax.gif

Tiesa,tas Large bared boar turi būt toks drūčiai rūgštokas,ar aš jį dar nepilnai prinokusį suputau g.gif Lyg ir minkštokas jau buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 10 rugpjūčio 2015 - 14:24
QUOTE(Paladė @ 2015 08 10, 13:08)
kepiau malta vištiena įdarytus Charlie Chaplin, tai nusprendėm, kad dar vieną tam reikalui skirtą daržovę atradom. Aišku, paprikos be konkurencijos, nors dar pusžalės, bet vis tiek jų ryškiausias skonis, o pomidorai kartu su baklažanais antroj vietoj, bet tikrai valgoma


kai prinoks maniškiai bandysiu smile.gif idomu jei užšaldyt su faršu nekeptus ,neištežtu jie paskui išemus g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 08 10, 15:25)
kai prinoks maniškiai bandysiu smile.gif idomu jei užšaldyt su faršu nekeptus ,neištežtu jie paskui išemus g.gif


sunku pasakyt, nebent ne pernokusius, o gana stangrius naudot.
Atsakyti
as suragavau samocviet NEFRITOVYJ ( cia is pykcio, kad samoscvieto izumrudno negavau, toki paemiau) . bet tai kokio SALDUMO blink.gif nesupratau, kad pomidora ragavau bigsmile.gif Tai paslapciom nutylejau ir palikau kabet, nes kiti gi neitars, kad galima zalius pomidorus valgyt biggrin.gif

pernai is Marfos ( hibridas) prisirinkau seklyciu. pasiteisino, derlinga labai ir is rinktiniu.

viena pomidora nupjoviau ir ismeciau . jau sakiau apie ta lapuotaji samocvieta sacharnyj. lapai ant lapu ima augt. o kekes be pomidoru . kazkoks paazotintas is kazkur ( gal koks kurmis kojas po juo uzverte g.gif ) kitiems erdves atsirado.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 08 10, 14:16)
O tu ne prie mano ratelio  blink.gif ?A tai prie kurio tu  g.gif ?
Šiaip tie klostuoti tik tik pradėjo spalvą keist po truputuką,išskyrus Lotaringskaja.Taip,kad dar neaišku,ar jie iš viso bus valgomi.

O tas skanus,tai koks skanus?Man kažkaip šiemet tie ilgi geriausiai aina  ax.gif

Tiesa,tas Large bared boar turi būt toks drūčiai rūgštokas,ar aš jį dar nepilnai prinokusį suputau  g.gif Lyg ir minkštokas jau buvo.

ai, jau nebežinau prie kurio aš ratelio - pasimetus šiuo gyvenimo etapu esu g.gif

Mano skoniui tinkami yra NE miltingi. O tas LLB (kaip aš jį pakrikštijau trumpai) man visai patinka, tikrai nėra labai rūgštus, sakyčiau, subalansuotas saldumas su rūgštele.

Šita, o Berkeley tai nesuprantu kada sunokęs - lyg ir jau geras turėtų būti, ale prie kotelio kažkoks kietas g.gif

O kaip pasišiukšlino tas Babuškino pas mane doh.gif nu tokie beskoniai skystalai pasidarė, kad juos kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2015 08 09, 10:29)
. Siemet pabandziau Toro, bet man nepatiko, kaip jau kazkuri buvo rasiusi, labai minkstoki jie is karto pasidaro, dar net nevisai prisirpe g.gif

O as toro visai nesupratau - derlingi be galo, bet pas mane nesunoksta puse pomidoro g.gif apacia jau istezus , o virsutine puse zalia, skanumo skanus, bet ismetinet puse pomidoro kazkaip gaila. Ar cia medziagu koks trukumas ? Nes ir kiti pomidorai sunkiai noksta prie virsuniu, tik kad nesuminksteja taip staigiai kaip toro
Atsakyti