QUOTE(adija5 @ 2015 08 10, 20:51)
Ale prisirašai visokių nesąmonių sąrašuose . Baloto tai kaip ir valgomas,be to ,sultys visai gardžios iš jų gaunasi,ale tas Batia,tai tikrai neįsivaizduoju kam gali būt gardus.Kokiam nuo pipirų išdeginta gerkle gal ...
Gerai,kad parašei,o tai aš net nesiruošiau to diedo sėklų rinkt . Ką dar tę prisipiešus tam sąraše interesna
Gerai,kad parašei,o tai aš net nesiruošiau to diedo sėklų rinkt . Ką dar tę prisipiešus tam sąraše interesna

Nu situacija tokia, kad aš nesiruošiu niekaip perdirbti pomidorų - beprasmiška. Sultys tai būtų labai einamas reikalas, ale mano ėdrioji šeimyna per dieną išlaktų du trilitriakus, tai kam jas spaust? O bet kokiam kitokiam pavidale tai nieks nevartotų. Nors čia pasirinkau gerų idėjų, kurias tikrai įgyvendinsiu. Visokie a la čili troškiniai mūsų kasdienybė, tai čia tikrai prisidarysiu visokiu trintų variantų. Nu o jeigu apie sąrašą, tai be Cutlų ir į jas panašių, labai noriu Iliuzija, batiania, medovyj spas, finik žoltyj, rozovyj miod, sto pudov (šitą pasižymėjus su 15 šauktukų