O kam tau kompiuteri su televizorium jungti
Paprastai, jei yra spec. TV korta kompiutery, tai jungi antena, o ne televizoriu...

Paprastai, jei yra spec. TV korta kompiutery, tai jungi antena, o ne televizoriu...
QUOTE (kris @ 2004 08 19, 18:13) |
O kam tau kompiuteri su televizorium jungti ![]() Paprastai, jei yra spec. TV korta kompiutery, tai jungi antena, o ne televizoriu... |
Mes pavyzdziui taip ziurim video

Nu va, o man ir nedasilo
Tik paaiskinkit man "nedasileliai", koks tikslas ziureti filmus is PC, juk dazniausiai PC ekranas geresnis nei televizoriaus? Na nebent del ekrano dydzio

Tik paaiskinkit man "nedasileliai", koks tikslas ziureti filmus is PC, juk dazniausiai PC ekranas geresnis nei televizoriaus? Na nebent del ekrano dydzio

QUOTE (kris @ 2004 08 19, 22:07) |
Nu va, o man ir nedasilo ![]() Tik paaiskinkit man "nedasileliai", koks tikslas ziureti filmus is PC, juk dazniausiai PC ekranas geresnis nei televizoriaus? Na nebent del ekrano dydzio ![]() |
tai zinoma kad del dydzio, visai kas kita per normalu telika ziuret
Pažiūrėk video plokštės gale yra "TV-out" išėjimas
Prie kortos, kai piprkot, turėjot gaut tokį kabeliuką.. Kištukas kaip pelės, ar klaviatūros, ir vienas arba du laideliai apie poros sprindžių dydžio.. (pavyzdys: http://www.weethet.n...ut_cables.jpg).. Jei tokį turit - kišat į televizoriaus "video-in" lizdą ir voila
Įsijungiat tada video ir žiūrit filmus iš kompo

Pasmane irgi pajungtas kompas prioe teliko,bet va ir as nezinau kaip
Mano vyras pajunges,o jo dabar nera namuose.Bet sestadieni jau turetu sugryzti
tai tada ir paklausiu kaip ir ka reik daryti
ir jei sugebesiu
pabandysiu ir cia parasyti

Vien laiduka pajungti nemanau kad uzteks. Dar reikia ant Desktop paspausti desini peles mygtuka, pasirinkti Properties->Settings->Advanced, tada virsuje turetu buti puslapiukas su vaizdo plokstes pavadinimu, pasirinkti ji ir sone dar turetu atsirasti kazkas panasaus i meniu, ten reiketu ieskoti Display Mode ar ko nor panasaus ir salia esanciame lange bandyt pasirinkti ka nors su TV. Tiksliai parasyt negaliu, nes pas skirtingas vaizdo plokstes skirtingai gali buti, o be to dabar neturiu kur pati pabandyti, ka ir kaip ten tiksliai reikia suspaudyt, kad rodytu...
QUOTE (kris @ 2004 08 19, 21:07) |
Nu va, o man ir nedasilo ![]() Tik paaiskinkit man "nedasileliai", koks tikslas ziureti filmus is PC, juk dazniausiai PC ekranas geresnis nei televizoriaus? Na nebent del ekrano dydzio ![]() |
Na, nevisada PC ekranas geresnis

Jei pas tave toks senas TV, kaip Tauras, turbut nepajungsi. TV turi buti arba is priekio, arba is galo video-in (RCA lizdo pavidalu), arba is galo SCART pavidalo video iejimas. Jei nei vieno is situ nera, pajungti be specialios TV kortos nepavyks. Jei yra RCA lizdo pavidalo iejimas, uzteks nusipirkti tik 1 laida kuris vadinasi 1RCA-1RCA. Jei yra SCART lizdo pavidalo iejimas, reikes arba 1 laido+ vieno perejimo (SCART-3RCA laido ir 2RCA-3.5JACK perejimo cia bus ir su garsu), arba pries tai mineto laido (1RCA-1RCA+perejimo. Norint pajungti dar ir garsa, reikes dar 1 panasaus laido (2RCA-3.5 JACK). Tai taikoma Radeon plokstem. Jei plokste GeForce, tada reikalingas spec. laidas, kuris gaminamas pagal spec. uzsakyma, nes ju pardavime nebuna.
Zmogui, kuris to niekada nedare, yra pakankamai sudetinga, todel jei reikia pagalbos, prasau.
Zmogui, kuris to niekada nedare, yra pakankamai sudetinga, todel jei reikia pagalbos, prasau.