Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pajungti televizorių prie PC?

QUOTE(jurgele1818 @ 2006 02 11, 11:29)
Sveiki,o kas galetu pasakyt kodel prijungus TV prie PC rodomas vaizdas per televizoriu yra nespalvotas g.gif ?Cia telike ar kompe problemos ieskot?Gal zinot kas nors,gal pas ka nors ir tokia problema buvo? 4u.gif Patarkit  4u.gif

Kokia pas tave video plokste? Vaizdas gali buti nespalvotas, jeigu TV yra ne multisisteminis. Taip pat gal netinka laidas. Bandyk video plokstes draiverius naujasnius atsisiusti. Jungiant kompa prie TV butinai abudu isjunk, kitaip gali sudeginti.
Atsakyti
sveiki 4u.gif
susiduriau su problema , noreciau paziuret filma per TV , bet vaizdas nespalvotas .
kabelio pavadinimas PC-DVD-KABEL''S-VIDEO'' , gal paciam kompiuteri reikia ka nors nustatyti g.gif , jei galit patarkit ka daryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bagyra32 @ 2006 04 06, 17:51)
sveiki  4u.gif
susiduriau su problema , noreciau paziuret filma per TV , bet vaizdas nespalvotas .
kabelio pavadinimas PC-DVD-KABEL''S-VIDEO'' , gal paciam kompiuteri reikia ka nors nustatyti  g.gif  , jei galit patarkit ka daryt  4u.gif

Kokia turi video plokste? Kiek kontaktu ant tavo S-Video laido 4, ar daugiau? Gal ant TV yra SCART jungtis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izida: 07 balandžio 2006 - 08:51
Labutis,gal kas galetu paaiskinti kas galejo nutikti,kad vaizdas pasidare nespalvotas blush2.gif Is pradziu viskas buvo ciki,o stai vakar pradingo spalvos-kompe filmas spalvotas,o telike-ne.Kur cia ieskoti kaltu g.gif
Atsakyti
QUOTE(graske33 @ 2006 07 24, 19:42)
Labutis,gal kas galetu paaiskinti kas galejo nutikti,kad vaizdas pasidare nespalvotas blush2.gif Is pradziu viskas buvo ciki,o stai vakar pradingo spalvos-kompe filmas spalvotas,o telike-ne.Kur cia ieskoti kaltu g.gif

1. Pasitikrink draiverius. Paziurek ar draiveryje isrinktas butent tas pajungimo prie TV standartas, kuri naudoji - S-Video ar Composite.
2. Pajunginek spalvu sistemos PAL ir NTSC.
O gal problema atsiranda ziurint per TV filmus WMV, ASF, RM formatuose?
Atsakyti
labutis,cia vel as 4u.gif nieko man nesigauna su tom spalvom-dabar jau tiek dasivariau,kad net nespalvotas vaizdas pradingo wub.gif nu zodziu ekranas melynas-jokio vaizdelio nerasta schmoll.gif O del tu formatu-net ir neziurint jokio filmo vaizdas budavo nespalvotas.Su tais draiveriais nieko nemoku padaryti,su spalvu pareguliavimou-irgi tas pats blush2.gif tai ka dabar man daryti cry.gif
Atsakyti
Televizorius Nusipirkom tokį televizorių tik niekaip neiseina prie kompiuterio pajungti. Nusipirkom laidą kurį parodė, man rodos video jungties, bet visvien nieko nerodo. Kompiuterio vaizdo plokstė GeForce 7600, gal kažkas netinka? Gal kokios programos reikia ar ką kompiuteryje nustatyti ? Prasau pagelbekit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kilte @ 2007 01 26, 00:44)
Televizorius    Nusipirkom tokį televizorių tik niekaip neiseina prie kompiuterio pajungti. Nusipirkom laidą kurį parodė, man rodos video jungties, bet visvien nieko nerodo. Kompiuterio vaizdo plokstė GeForce 7600, gal kažkas netinka? Gal kokios programos reikia ar ką kompiuteryje nustatyti ? Prasau pagelbekit  smile.gif

Šį televizorių rekomenduoju jungti DVI jungtimi, jei Jūs norite aukštos vaizdo kokybės.
Jūs nenurodėte vaizdo plokštės gamintojo.
Atsakyti
QUOTE(kilte @ 2007 01 25, 23:44)
Televizorius    Nusipirkom tokį televizorių tik niekaip neiseina prie kompiuterio pajungti. Nusipirkom laidą kurį parodė, man rodos video jungties, bet visvien nieko nerodo. Kompiuterio vaizdo plokstė GeForce 7600, gal kažkas netinka? Gal kokios programos reikia ar ką kompiuteryje nustatyti ? Prasau pagelbekit  smile.gif

Pas mane toks pat TV, pajungtas per Scart jungti. Pas mane video plokste senesne, tai per DVI as nepajungsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izida: 26 sausio 2007 - 10:09
smile.gif+2007 01 25, 23:50-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 25, 23:50)
Šį televizorių rekomenduoju jungti DVI jungtimi, jei Jūs norite aukštos vaizdo kokybės.
Jūs nenurodėte vaizdo plokštės gamintojo.

Nelabai gaudausi kas tas vaizdo plokštes gamina blush-anim-cl.gif , galiu tik tikslų jos pavadinimą nurašyti NVIDIA Geforce 7600GS. O ar dėl vaizdo plokštės gali būti problemų, kad nerodo? Nes buvom pasiskolinę visai seną ir ne galingą vaizdo plokštę tai tada rodė per scart jungtį, rodė viską, tik kai filmą paleisdavom televizoriuje vaizdo nebūdavo tik juodas ekranas g.gif O kai savo plokštę įsidėjom tai išvis per scart jungtį nebepasijungia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kilte @ 2007 01 26, 16:56)
Nelabai gaudausi kas tas vaizdo plokštes gamina blush-anim-cl.gif , galiu tik tikslų jos pavadinimą nurašyti NVIDIA Geforce 7600GS. O ar dėl vaizdo plokštės gali būti problemų, kad nerodo? Nes buvom pasiskolinę visai seną ir ne galingą vaizdo plokštę tai tada rodė per scart jungtį, rodė viską, tik kai filmą paleisdavom televizoriuje vaizdo nebūdavo tik juodas ekranas  g.gif  O kai savo plokštę įsidėjom tai išvis per scart jungtį nebepasijungia  schmoll.gif

Kadangi plokste nera is senuju, tai ir tvarkykles turetu buti nesenos:
Start -> Control panel -> NVidia Control Panel -> Video & Television
Atsakyti
QUOTE(Zigintas @ 2007 01 26, 18:19)
Kadangi plokste nera is senuju, tai ir tvarkykles turetu buti nesenos:
Start -> Control panel -> NVidia Control Panel -> Video & Television

Temos autorei: prie viso šito, dar atkreipkite dėmesį ir į rezoliucijas. Jei per daug "užlaušite", televizorius nerodys vaizdo.
Atsakyti