Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(ajstootia @ 2015 09 09, 11:51)
Būtina yra turėti biometrinius pasus, nes kitu atveju jeigu keliaujančiajam išduodamas naujas pasas, jie privalo teikti naują paraišką kelionės leidimui gauti EKLS, naudodami naujojo paso duomenis. Administravimo mokestis bus imamas už visas naujas pateiktas paraiškas.

kad reikalinga nauja esta pasikeitus pasui tai numaniau, bet vis sukau galva ar biometrinis reikalingas...
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2015 09 09, 14:27)
kad reikalinga nauja esta pasikeitus pasui tai numaniau, bet vis sukau galva ar biometrinis reikalingas...

Be jokios abejonės, i JAV galime įvažiuoti tik su biometriniu pasu.
Atsakyti
QUOTE(ajstootia @ 2015 09 09, 07:44)
Be jokios abejonės, i JAV galime įvažiuoti tik su biometriniu pasu.

i jav galima ivaziuoti su bet kokiu pasu, tik jei jis ne biometrinis tai reikes ne ESTA, o turistines vizos.
Atsakyti
Sveiki, kelionių ekspertai! Bręsta idėja kelionei į JAV kitų metų pavasariui, todėl pradėjau dairytis bilietų, šiuo metu kaina yra apie 500 eurų, mano draugė sako, kad reikia palaukti, bus geresnių kainų... o aš stebėdama paskutines porą savaičių matau, kad tie bilietai tik brangsta, taigi, kas turit daugiau patirties? Ar verta laukti ir tikėtis geresnių kainų ar visgi pirkti jau dabar? Skristi noriu gana konkrečiomis dienomis, aišku gali varijuoti keletą dienų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siaip111: 10 rugsėjo 2015 - 07:40
QUOTE(Siaip111 @ 2015 09 10, 08:37)
Sveiki, kelionių ekspertai! Bręsta idėja kelionei į JAV kitų metų pavasariui, todėl pradėjau dairytis bilietų, šiuo metu kaina yra apie 500 eurų, mano draugė sako, kad reikia palaukti, bus geresnių kainų... o aš stebėdama paskutines porą savaičių matau, kad tie bilietai tik brangsta, taigi, kas turit daugiau patirties? Ar verta laukti ir tikėtis geresnių kainų ar visgi pirkti jau dabar? Skristi noriu gana konkrečiomis dienomis, aišku gali varijuoti keletą dienų.

Sveika, aš skrendu į JAV kovo mėnesį tai bilietus nusipirkau aną savaitę, man iš Vilniaus į NY, ir iš LA į Vilnių gavosi 600 eur žmogui su visais mokesčiais, bagažais ir t.t.(+dar reikėsw vieno vidinio skrydžio). Tikrai maniau, kad pavyks rasti pigiau, tačiau skrydis, bent jau geras tuo, kad tik vienas persėdimas (kelių valandų), skrendant iš Vilniaus į tarpinį oro uostą, o jau po to tiesioginis skrydis. Kiek žiūrinėjau, tai aišku labai svarbu kur skrendi, į NY pigesni bilietai, o aš kadangi skrendu atgal iš LA, man brangesnis ir gavosi. Nes dažniausiai visada pigiau perkant return bilietą, nei į vieną pusę. Manau geriausia būtų, jeigu tikrai randi gerą kainą, tau priimtiną, kur viskas patikimas ir t.t. ir pirk. Aišku, visada yra rizika, kad bus tu bilietų ir už mažesnę kainą. Bet mane paprasčiausiai jau vargino tas kiekvieną dieną besitęsiantis bilietų ieškojimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2015 09 09, 05:56)
ne visur - vienos kompanijos taiko ta mokesti, kitos ne, dar priklauso nuo vietos kur grazini ir t.t.  kaina didele. "geriausio" varianto irgi nera, nes viena karta vienur pigiau, kita karta kitur. Geriausia per Expedia ir pan pasiziureti palyginimui kur pigiau, ir tada tos kompanijos www pasitikrinti palyginimui... kartais po savaites patikrinus kainas, paaiskeja, kad nukrito jos. Geriausia rezervuotis dabar ku pigiausia, kad neuzbrangtu dar ir vis kas kazkiek laiko pasiziureti ar nenukrito kaina - jei taip tai perbookint is naujo.

Labai skirtingos kainos doh.gif , per expedia lyg nera to grazinimo kitoj vietoj mokescio, bet gal pas juos reikia uzklausti, o Drop Charge - tas mokestis g.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Gal ką nors sudomins. Pigūs lėktuvų bilietai iš Vilniaus į Niujorką:
http://www.pigusbili...ur-i-abi-puses/
Atsakyti
Gal kas zinot,ar savaidgali dirba ta ju tarnyba,kuri isduoda ledima vykti i JAV?
Esame kaip ant adatu doh.gif
Vakar visa seima uzpildeme anketas,tai atrase,kad laikuotarpi 72 val.gausime atsakima.
Kazkaip tai blogai nuteike. g.gif
Pries 14 metu buvome jauni dar,kreipemes i Jav ambasada del vizu,bet buvo prasymas atmestas,priezastis nezinoma.
Svarbiausiai,kad biletai jau nipirkti 4 zmonem ir ne pigus doh.gif
Ar galime tikietis atsakimo is ju greiciau nei per 3 paras?Gal kas pasidalins savo patirtimi?
Atsakyti
Manyciau nedirba, nes nera gyvybes ir mirties klausimas.
Atsakyti
QUOTE(Luiza 30 @ 2015 09 13, 10:10)
Gal kas zinot,ar savaidgali dirba ta ju tarnyba,kuri isduoda ledima vykti i JAV?
Esame kaip ant adatu doh.gif
Vakar visa seima uzpildeme anketas,tai atrase,kad laikuotarpi 72 val.gausime atsakima.
Kazkaip tai blogai nuteike. g.gif
Pries 14 metu buvome jauni dar,kreipemes i Jav ambasada del vizu,bet buvo prasymas atmestas,priezastis nezinoma.
Svarbiausiai,kad biletai jau nipirkti 4 zmonem ir ne pigus doh.gif
Ar galime tikietis atsakimo is ju greiciau nei per 3 paras?Gal kas pasidalins savo patirtimi?

Ambasada ar kas? g.gif Valdiškos JAV įstaigos, kaip ir Lietuvoje, savaitgaliais nedirba.
Jei kalbate apie ESTA, kiek teko susidurti, nors vienam atsakymui esant neigiamui, t.y. kreipėtės dėl vizos ir negavote, leidimo atsakymas bus neigiamas. Reiks kreiptis į ambasadą dėl vizų. Tokia yra mūsų aplinkos nesena patirtis.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 09 13, 14:56)
Ambasada ar kas? g.gif Valdiškos JAV įstaigos, kaip ir Lietuvoje, savaitgaliais nedirba.
Jei kalbate apie ESTA, kiek teko susidurti, nors vienam atsakymui esant neigiamui, t.y. kreipėtės dėl vizos ir negavote, leidimo atsakymas bus neigiamas. Reiks kreiptis į ambasadą dėl vizų. Tokia yra mūsų aplinkos nesena patirtis.

Aciu uz atsakima 4u.gif
Aciu uz atsakima.
Na o nuvaziave i Ambasada ar gavo vizas Jusu pazistami?Jai Esta buvo neigiama.
Atsakyti
QUOTE(Luiza 30 @ 2015 09 13, 13:41)

Na o nuvaziave i Ambasada ar gavo vizas Jusu pazistami?Jai Esta buvo neigiama.

Vieni nebevažiavo, o kiti tebesitvarko reikalus su ambasada, jie tik rugpjūtį gavo neigiamą atsakymą.
Atsakyti