QUOTE(Siaip111 @ 2015 09 10, 08:37)
Sveiki, kelionių ekspertai! Bręsta idėja kelionei į JAV kitų metų pavasariui, todėl pradėjau dairytis bilietų, šiuo metu kaina yra apie 500 eurų, mano draugė sako, kad reikia palaukti, bus geresnių kainų... o aš stebėdama paskutines porą savaičių matau, kad tie bilietai tik brangsta, taigi, kas turit daugiau patirties? Ar verta laukti ir tikėtis geresnių kainų ar visgi pirkti jau dabar? Skristi noriu gana konkrečiomis dienomis, aišku gali varijuoti keletą dienų.
Sveika, aš skrendu į JAV kovo mėnesį tai bilietus nusipirkau aną savaitę, man iš Vilniaus į NY, ir iš LA į Vilnių gavosi 600 eur žmogui su visais mokesčiais, bagažais ir t.t.(+dar reikėsw vieno vidinio skrydžio). Tikrai maniau, kad pavyks rasti pigiau, tačiau skrydis, bent jau geras tuo, kad tik vienas persėdimas (kelių valandų), skrendant iš Vilniaus į tarpinį oro uostą, o jau po to tiesioginis skrydis. Kiek žiūrinėjau, tai aišku labai svarbu kur skrendi, į NY pigesni bilietai, o aš kadangi skrendu atgal iš LA, man brangesnis ir gavosi. Nes dažniausiai visada pigiau perkant return bilietą, nei į vieną pusę. Manau geriausia būtų, jeigu tikrai randi gerą kainą, tau priimtiną, kur viskas patikimas ir t.t. ir pirk. Aišku, visada yra rizika, kad bus tu bilietų ir už mažesnę kainą. Bet mane paprasčiausiai jau vargino tas kiekvieną dieną besitęsiantis bilietų ieškojimas