QUOTE(Thea! @ 2015 11 21, 09:50)
Aš apie bendrą kainą pirmyn atgal, nors jei žiūrint konkrrčias datas gal dar didesnis skirtumas būtų. Į LA sumokėjau 180. Man šis skirtumas jau pakankamas 

Suintrigavot, tai pažiūrėjau, kad tas 180 tik į vieną pusę. Mano minėti 500 - return

Už ausines tai niekad nemokėčiau, nes ir Lufthansa skrisdama savo vežuosi. Po to, kai teko 8 valandas staugiančių vaikų klausytis, nepagailėjau 200 išorinius garsus blokuojančioms ausinėms.
Aišku, kiekvienas renkasi, kaip jam geriau ar pigiau, bet nesutinku, kad nebiudžetinių oro linijų skrydžiai kainuoja 3 kartus brangiau. Kai skrendi kartą per metus, tai gal ir gali pakentėti ir savo sumuštinių prisikrauti... Bet yra kitas dar dalykas - saugumas ir atsakomybė ekstra atvejais. Neteko matyt, kad būtų kas skundęsi Swiss ar Emirates, o va kad Ryanair, Wizzair ir pan. palieka žmones be kompensacijų ir tenka miegot ant žemės oro uostuose - vos ne kas savaitę gali matyt.
Kaip sakiau - kiekvienas renkasi pagal savo galimybes ir požiūrį (aš pvz. Tiffany 500 neišleidžiu

Papildyta:
QUOTE(Nada... @ 2015 11 20, 14:55)
man idomu ar normaliose avialinijose buna vietu prie wc , ar normaliau suplanuotos vietos 

Reikėjo gi internetu registruojantis vietas pasikeisti, kad nebūtų prie wc

Wc išdėstymas priklauso ne nuo avialinijų, o nuo lėktuvo modelio. Pvz., Boeing a340 tualetai yra vienu lygiu žemiau, taip kad niekas nesėdi prie jų, reikia laiptukais nusileisti.