Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(Thea! @ 2015 11 21, 09:50)
Aš apie bendrą kainą pirmyn atgal, nors jei žiūrint konkrrčias datas gal dar didesnis skirtumas būtų. Į LA sumokėjau 180€. Man šis skirtumas jau pakankamas  ax.gif

Suintrigavot, tai pažiūrėjau, kad tas 180 tik į vieną pusę. Mano minėti 500 - return smile.gif Tai gal nelabai tie šimtai sutaupomi...
Už ausines tai niekad nemokėčiau, nes ir Lufthansa skrisdama savo vežuosi. Po to, kai teko 8 valandas staugiančių vaikų klausytis, nepagailėjau 200 išorinius garsus blokuojančioms ausinėms.
Aišku, kiekvienas renkasi, kaip jam geriau ar pigiau, bet nesutinku, kad nebiudžetinių oro linijų skrydžiai kainuoja 3 kartus brangiau. Kai skrendi kartą per metus, tai gal ir gali pakentėti ir savo sumuštinių prisikrauti... Bet yra kitas dar dalykas - saugumas ir atsakomybė ekstra atvejais. Neteko matyt, kad būtų kas skundęsi Swiss ar Emirates, o va kad Ryanair, Wizzair ir pan. palieka žmones be kompensacijų ir tenka miegot ant žemės oro uostuose - vos ne kas savaitę gali matyt.
Kaip sakiau - kiekvienas renkasi pagal savo galimybes ir požiūrį (aš pvz. Tiffany 500 neišleidžiu smile.gif ), todėl nereikėtų tokių neaišku iš kur sufantazuotų kosminių kainų minėti, kai iš tikro galima paieškojus ir datas paderinus komfortiškai skristi ir nedrebėti, kad lagaminas per sunkus ar kuprinė per didelė ir reikės už tai 50 proc pigaus bilieto kainos pridėti.
smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nada... @ 2015 11 20, 14:55)
man idomu ar normaliose avialinijose buna vietu prie wc , ar normaliau suplanuotos vietos  ax.gif

Reikėjo gi internetu registruojantis vietas pasikeisti, kad nebūtų prie wc smile.gif

Wc išdėstymas priklauso ne nuo avialinijų, o nuo lėktuvo modelio. Pvz., Boeing a340 tualetai yra vienu lygiu žemiau, taip kad niekas nesėdi prie jų, reikia laiptukais nusileisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gile363: 21 lapkričio 2015 - 13:04
QUOTE(gile363 @ 2015 11 21, 13:59)
Suintrigavot, tai pažiūrėjau, kad tas 180 tik į vieną pusę. Mano minėti 500 - return  smile.gif  Tai gal nelabai tie šimtai sutaupomi...
Už ausines tai niekad nemokėčiau, nes ir Lufthansa skrisdama savo vežuosi. Po to, kai teko 8 valandas staugiančių vaikų klausytis, nepagailėjau 200 išorinius garsus blokuojančioms ausinėms.
Aišku, kiekvienas renkasi, kaip jam geriau ar pigiau, bet nesutinku, kad nebiudžetinių oro linijų skrydžiai kainuoja 3 kartus brangiau. Kai skrendi kartą per metus, tai gal ir gali pakentėti ir savo sumuštinių prisikrauti... Bet yra kitas dar dalykas - saugumas ir atsakomybė ekstra atvejais. Neteko matyt, kad būtų kas skundęsi Swiss ar Emirates, o va kad Ryanair, Wizzair ir pan. palieka žmones be kompensacijų ir tenka miegot ant žemės oro uostuose - vos ne kas savaitę gali matyt.
Kaip sakiau - kiekvienas renkasi pagal savo galimybes ir požiūrį (aš pvz. Tiffany 500 neišleidžiu  smile.gif ), todėl nereikėtų tokių neaišku iš kur sufantazuotų kosminių kainų minėti, kai iš tikro galima paieškojus ir datas paderinus komfortiškai skristi ir nedrebėti, kad lagaminas per sunkus ar kuprinė per didelė ir reikės už tai 50 proc pigaus bilieto kainos pridėti.
smile.gif
Papildyta:
Reikėjo gi internetu registruojantis vietas pasikeisti, kad nebūtų prie wc  smile.gif

Wc išdėstymas priklauso ne nuo avialinijų, o nuo lėktuvo modelio. Pvz., Boeing a340 tualetai yra vienu lygiu žemiau, taip kad niekas nesėdi prie jų, reikia laiptukais nusileisti.

Aisku, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gile363 @ 2015 11 21, 13:59)
Kaip sakiau - kiekvienas renkasi pagal savo galimybes ir požiūrį (aš pvz. Tiffany 500 neišleidžiu  smile.gif ), todėl nereikėtų tokių neaišku iš kur sufantazuotų kosminių kainų minėti, kai iš tikro galima

Gal nereikia cia fantazijomis kaltinti? As kalbu apie savo bilietus konkreciomis datomis. Kainas stebejau pora menesiu ir tikrai ne vien norwegu biggrin.gif Jei ieskociau pacio pigiausio varianto tai buciau sausi pirkus biggrin.gif ir jei jus neleidziat tiffany pinigu,tai nereiskia, kad as to nepadarysiu biggrin.gif skrisiu su norwegian ir ir leisiu sau tai unsure.gif
O kadangi as neturiu bilieto atgal tai prasom man bilietuka gera ir pigu pargrizimui is NY i Vilniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 21 lapkričio 2015 - 22:40
Nesuprantu, ko jūs kritikuojat visus, kurie renkasi normalias nepigių skrydžių bendroves - kas kokiom oro linijom nori ir gali sau leisti, tas tokiom ir skraido.

Beje, sausio mėn., Vilnius-Niujorkas, su Finnair, 420 eurų return. Nežinau, kam čia su matematika blogai, bet nei 500, nei 3 kartus brangiau neišeina... smile.gif ir nereikia nei į Oslą trenktis, nei oro uostuose n valandų trintis.

Dar pastebėjimas - nebūtinai kaina bus pigesnė, perkant bilietus iš anksto, nepigių skrydžių bendrovėse.

O jei jau reikia taupyti, tai šiaip yra geresnių vietų sunkiai sutaupytiems pinigams išleisti, nei Tiffany smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gile363: 22 lapkričio 2015 - 14:08
Kur jūs kritiką matot??? Aš ir sakau kad visiems skirtingai! Aš geriau vienoj vietoj pataupysiu kitur išsileisiu. Kiti žmonės atvirkščiai darytų. Nusiraminkit niekas nieko nepuola. Jūs čia daugiau mane puolat kad fantazuoju ir kritikuoju biggrin.gif įsiskaitykit ką rašau biggrin.gif dar kartą: nusipirkau bilietus, būtent tomis dienomis kuriomis aš galėjau kainų skirtumai buvo dideli. Aiški šita vieta? Neieškojau pačių pigausių metų bėgy, o būtent KONKREČIOMIS dienomis. Dabar man reikia atgalinio bilieto BIRŽELIO mėnesiui iš Niujorko į Vilnių. Jūs šitoj vietoj įžvelgėt kritiką? Kad man jo reikia ir prašau parodyti gerą ir pigų? Neįžvelkit lygioj vietoj problemų smile.gif aš labai normaliai rašau ir klausiu.
Tiesiog iš pat pradžių žmogus paklausė apie norvegų linijas ir buvo vos ne išjuokta, tai aš lygiai taip pat ir pritariu kas kam tinka tas tą ima smile.gif mes pirmyn iš viso be bagažo net skrisim, tai mums visiškai jokio skirtumo smile.gif
Peace
Atsakyti
QUOTE(gile363 @ 2015 11 22, 15:07)

Beje, sausio mėn., Vilnius-Niujorkas, su Finnair, 420 eurų return. Nežinau, kam čia su matematika blogai, bet nei 500, nei 3 kartus brangiau neišeina...  smile.gif ir nereikia nei į Oslą trenktis, nei oro uostuose n valandų trintis.

Dar pastebėjimas - nebūtinai kaina bus pigesnė, perkant bilietus iš anksto, nepigių skrydžių bendrovėse.

Man Finnair birzelio menesiui rodo 730 EUR blink.gif, SAS 717, o Ukrainos 595. Taigi 4 asmenu seimai gaunasi 500 EUR ekonominis efektas...
Gal bilietu reikia ieskoti ne per avialiniju puslapius?
Atsakyti
QUOTE(HMM @ 2015 11 22, 21:58)
Man Finnair birzelio menesiui rodo 730 EUR blink.gif, SAS 717, o Ukrainos 595. Taigi 4 asmenu seimai gaunasi 500 EUR ekonominis efektas...

Pabandyk per šias paieškos sistemas, nes jose rodo visų įmanomų avialinijų pasiūlymus, arba gali pasirinkti tik kurių avialinijų pasiūlymus nori matyti. Puslapiai: momondo.com, skyscanner.com, kayak.com
Atsakyti
QUOTE(HMM @ 2015 11 22, 21:58)

Aš tai per minėtus scyscaner ir momondo žiūrinėju. Po to dar nueinu į tiesioginius psl patikrinu. Ukraina man irgi grįžimui siūlo už 300 su bagažu,tai man visai gera kaina. Bet jūsų minėtu atveju skirtumas nėra labai didelis, jei važiuotum vienas...bet vat šeimai jau ir pinigas rimtas susidaro....
Be to kiek aš stebėjau kainas,tai sausio-vasario mėn ir kainos pigiausios biggrin.gif skrendant pakeliauti,tai jau nelabai tinkantys mėnesiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 23 lapkričio 2015 - 15:29
Na nesipykit 4u.gif biggrin.gif
Tu bilietu po kelis simtus euru ziemos sezono metu gal ir yra, bet vasara, kai HMM nori, tokiu kainu gi nebuna. Manau 700 euru birzelio men. yra labai normali kaina. Esu per savo gyvenima su ivairiomis avialinijomis skraidziusi (taip pat ir autobusu i keliones vaziavusi tongue.gif ), na pakenteti tikrai galima, nereikia ispindeti. Bet su Ukrainos avialinijomis (kaip ir pvz su Aeroflotu) as siuo metu neskrisciau del kitu priezasciu: visu pirma pati salis yra baisiam minuse, tad kad nebutu taip, jog atejus birzeliui nei bilietu, nei pinigu nebebus cool.gif , o antra ir svarbiausia... saugumas. Visa kita - dzin.
Atsakyti
QUOTE(Pippa @ 2015 11 24, 16:39)
Na nesipykit 4u.gif  biggrin.gif
Tu bilietu po kelis simtus euru ziemos sezono metu gal ir yra, bet vasara, kai HMM nori, tokiu kainu gi nebuna. Manau 700 euru birzelio men. yra labai normali kaina. Esu per savo gyvenima su ivairiomis avialinijomis skraidziusi (taip pat ir autobusu i keliones vaziavusi tongue.gif ), na pakenteti tikrai galima, nereikia ispindeti. Bet su Ukrainos avialinijomis  (kaip ir pvz su Aeroflotu) as siuo metu neskrisciau del kitu priezasciu: visu pirma pati salis yra baisiam minuse, tad kad nebutu taip, jog atejus birzeliui nei bilietu, nei pinigu nebebus cool.gif , o antra ir svarbiausia... saugumas. Visa kita - dzin.

Jo, man irgi patikimumas kelia abejonių, bet konkrečių argumentų negaliu rasti, tik toks ne visai geras pilvo jausmas...
Atsakyti
Thea! Siulyciau dar paziuret bilietu per icelandair.com
Atsakyti
QUOTE(HMM @ 2015 11 20, 11:58)
Sveiki keliautojai
Planuojame kelionę su šeimyna į JAV ir dabar renkamės avialinijas. Iš pradžių galvojome apie Norwegian Air, bet vasarai jie nebesiūlo gerų kainų iš Vilniaus g.gif  Gal kas gali pasisakyti su kuo planuojate skristi?

Jei su vaikais, tai pigiu avialiniju nesiulyciau 😐net ir be vaiku toki ilga skrydi turint, rinkites geresnias avialinijas.
Atsakyti