Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(MichGirl @ 2015 07 29, 17:38)
Bostonas labai fainas miestas - man rytu pakrantej fainiausias. Bet is kitos puses jei nelabai pakeliui, tai aplankius jau NYC ir DC nieko labai neprarasit dar vieno miesto nepamate smile.gif

Del kriokliu is Kanados puses vaizdai grazesni, is JAV puses Cave of the Winds atrakcija smagi labai - kai nusileidi zemyn prie kriokliu - daug fainiau negu tuo laiveliu ten paplaukiot. Jei yra laiko ir Cave of the Winds ir pereiti i Kanados puse tai butu geriausia.

gal kaip nors susiplanuosim ir imsim Bostona, dar mums yra laiko iki lapkricio, aisku butu smagu ir i Kanada nors trumpam uzsukti:bigsmile:
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2015 07 29, 13:49)
NY teisingai atsakė, plius mes dar norėjom nors minimaliai Kanadoj pabūti biggrin.gif planavom iki Toronto nuvažiuoti, bet taip ir nenuvažiavom.
Savaitgalį buvome Bostone ir Filadelfijoje, labai patiko. Dar nelabai toli Bostono, Springfielde, yra krepšinio šlovės muziejus, mb didelis gerbėjas, užsukom porai valandų. Aš nedidelė gerbėja, nebūčiau sukus smile.gif

Muminuk, gal patartumem del viesbuciu, kur jus buvote apsistoje g.gif pradejau nuo NY ziuret per booking, norisi centre, bet kainos doh.gif
Atsakyti
Kiek dienu patartumet skirti Niujorkui 3 ar 4 dienas g.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 07 30, 12:39)
Kiek dienu patartumet skirti  Niujorkui 3 ar 4 dienas  g.gif

Imčiau keturias smile.gif mes gyvenoms Staten Island, į Manheteną nuvykdavome per valandą-su mašina iki kelto, pasistatai, sulauki kelto (jie reguliariai kas 20-30 min plaukia, tikslaus intervalo nepamenu), tada į metro, valanda ir susidarydavo. Mokėjom už viešbutį $106 (5 žmonės). Mes užsisakinėjam per hotwire.com dažniausia.
Atsakyti
Bandykit žiūrėt Brooklyn Heights arba Williamsburg, metro į Manheteną greit nuvažiuosit - aišku, priklauso, į kurią jo dalį smile.gif Nes keltas daugiau laiko užima ir metro dažniau važiuoja.
Airbnb puslapyje pažiūrėkit apgyvendinimo, galima rasti kartais pigesnių variantų.
Atsakyti
Sveikos,

Mes vykstame i Jav rugpjucio 20-31 d. 7 dienas pabusim Niujorke, 3 Bostone. Grisim namo is Bostono. Bilietus pirkom per kayak, skrendam su Lufthansa per Frankfurka, bilietas zmogui isejo apie 670 Euru.
Viesbuti rezervavome 2.5 * Long Islande Best Western Plaza, paskaicia daug komentaru, kad patogus susisiekimas + nemokami pusryciai. 7 naktys - 895 Eu.

1.Mes planuojam is Niujorko i Bostona varyti su autobusu, bet dabar kila daug abejoniu, labai prasti autobusu transportu kompaniju atsiliepimai. Aisku daug pigiau negu traukiniu. Gal kas galite parekomenduoti patikima autobusu firma ?

2. Sakykim lektuve per tas ilgas skrydzio valandas galima bus tulike issivalyti dantis ir nusiplauti veida ? biggrin.gif Kiap rengtis lektuve ? Ar bus salta ?

3. Kokius drabuzius ir avalyne patartumete veztis i Niujorka ?

Sorry uz klaidas rasau is telefo. 4u.gif
Papildyta:
Dar klausimas , kaip man elgtis muitineje. Esu nedirbanti, vyras dirbantis italas. Ar gali prisikabinti prie manes, kodel nedirbu ?
Atsakyti
į Niujorką užtenka tik džinsų vežtis, nuogais papais galima vaikščiot smile.gif rimtai.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 07 30, 14:39)
į Niujorką užtenka tik džinsų vežtis, nuogais papais galima vaikščiot smile.gif rimtai.

Aš į NYC visada vežuosi minimaliai rūbų ir pustuštį lagaminą, o tada jau perku perku.... smile.gif

Nuogais papais vakare gali būt šaltoka lotuliukas.gif
Atsakyti
Rugpjucio men labai silta NY. Siandien +30C. Rugsejis irgi
Siltas, ir spalis. Su dzinsais bus per karsta. Geriausia Sortai .
Atsakyti
QUOTE(NY @ 2015 07 30, 18:56)
Rugpjucio men labai silta NY. Siandien +30C. Rugsejis irgi
Siltas, ir spalis. Su dzinsais bus per karsta. Geriausia Sortai .

Wow, baltas apvydas. Cia uk, tai vaikstau kaip pavasari sad.gif
Spalio pradzia - su sortais? skamba gerai smile.gif Bet jauciu visvien reikes jau rudeniskiau apsirengti smile.gif))) Kokioje cikagoje gali prireikt kokio silto megstinio smile.gif))) Man minejo, akd oras panasus i LT rudeni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gile363 @ 2015 07 30, 16:02)
Aš į NYC visada vežuosi minimaliai rūbų ir pustuštį lagaminą, o tada jau perku perku.... smile.gif

Nuogais papais vakare gali būt šaltoka  lotuliukas.gif

O kur zadate Niujorke shopintis ?
As isimesiu pora dzinsu ir 3 sortus.
O kaip jus lektuve rengetes ? dzinsai, srtai, tympos ?
Atsakyti
QUOTE(Parissiene @ 2015 07 30, 20:47)
O kur zadate Niujorke shopintis ?
As isimesiu pora dzinsu ir 3 sortus.
O kaip jus lektuve rengetes ? dzinsai, srtai, tympos ?

as dazniausiai lektuve bunu su dzinsais ir kedais. isimetu i rankini kojines. Pakilus issimaunu, uzsimaunu kojines ir taip iki galo skrydzio. Ilgiausiai skridau taip 17h, viskas buvo gerai. Aisku, galima skristi ir su treningais,kaip kam patogiau.
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2015 07 30, 21:15)
as dazniausiai lektuve  bunu su dzinsais ir kedais. isimetu i rankini kojines. Pakilus issimaunu, uzsimaunu kojines ir taip iki galo skrydzio. Ilgiausiai skridau taip 17h, viskas buvo gerai. Aisku, galima skristi ir su treningais,kaip kam patogiau.

Manau busiu su dzinsais. biggrin.gif
Girdejau Niujorke eiles labai ilgos prie pasu kontroles, zmones laukia po 4-5 valandas. doh.gif Tiesa ?
Atsakyti