QUOTE(MichGirl @ 2015 07 29, 17:38)
Bostonas labai fainas miestas - man rytu pakrantej fainiausias. Bet is kitos puses jei nelabai pakeliui, tai aplankius jau NYC ir DC nieko labai neprarasit dar vieno miesto nepamate 
Del kriokliu is Kanados puses vaizdai grazesni, is JAV puses Cave of the Winds atrakcija smagi labai - kai nusileidi zemyn prie kriokliu - daug fainiau negu tuo laiveliu ten paplaukiot. Jei yra laiko ir Cave of the Winds ir pereiti i Kanados puse tai butu geriausia.

Del kriokliu is Kanados puses vaizdai grazesni, is JAV puses Cave of the Winds atrakcija smagi labai - kai nusileidi zemyn prie kriokliu - daug fainiau negu tuo laiveliu ten paplaukiot. Jei yra laiko ir Cave of the Winds ir pereiti i Kanados puse tai butu geriausia.
gal kaip nors susiplanuosim ir imsim Bostona, dar mums yra laiko iki lapkricio, aisku butu smagu ir i Kanada nors trumpam uzsukti:bigsmile:
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2015 07 29, 13:49)
NY teisingai atsakė, plius mes dar norėjom nors minimaliai Kanadoj pabūti
planavom iki Toronto nuvažiuoti, bet taip ir nenuvažiavom.
Savaitgalį buvome Bostone ir Filadelfijoje, labai patiko. Dar nelabai toli Bostono, Springfielde, yra krepšinio šlovės muziejus, mb didelis gerbėjas, užsukom porai valandų. Aš nedidelė gerbėja, nebūčiau sukus

Savaitgalį buvome Bostone ir Filadelfijoje, labai patiko. Dar nelabai toli Bostono, Springfielde, yra krepšinio šlovės muziejus, mb didelis gerbėjas, užsukom porai valandų. Aš nedidelė gerbėja, nebūčiau sukus

Muminuk, gal patartumem del viesbuciu, kur jus buvote apsistoje