Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(Parissiene @ 2015 08 17, 12:20)
Mes raseme  unknown, nes esta pildem pries perkant bilietus. Man smalsu uz ka tie darmajedai ambasadose atlyginimus gauna. doh.gif

Aš irgi po to paspaudus ? pamačiau kad reikai rašyti Unknown, tai viskas ok, leidimas gautas smile.gif
Atsakyti
mes si ketvirtadieni jau isskrendam. Iskilo klausimas del telefono ir kompo pakroveju, ar bus problemu ? Pas mus iphonas, bleckberry tel. Ir apple kompas.
Atsakyti
[quote=Parissiene,2015 08 17, 12:32]
mes si ketvirtadieni jau isskrendam. Iskilo klausimas del telefono ir kompo pakroveju, ar bus problemu ? Pas mus iphonas, bleckberry tel. Ir apple kompas.
[/quote

Jei prietasai pirkti Lt, reikės kištukų specialių, pritaikytų JAV rozetėms.
Atsakyti
[quote=!AM,2015 08 17, 11:43]
[/quote

[/quote]

O kur juos galima nusipirkti ?
Atsakyti
O[quote=!AM,2015 08 17, 12:43]
[/quote

[/quote]
drinks_cheers.gif , nes ne visuose viesbuciuose buna musiskos rozetes
Atsakyti
Adapterių esu mačiusi Ermitaže mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau ka rinktis sortus ar dzinsus keliones metu lektuve , Niujorke busim 3 h dienos. Ar nebus man lektuve salta su sortais ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Parissiene @ 2015 08 18, 10:47)
Nezinau ka rinktis sortus ar dzinsus keliones metu lektuve , Niujorke busim 3 h dienos. Ar nebus man lektuve salta su sortais ?  biggrin.gif

aš nei to, nei to nesirinkčiau. geriau kokias timpas ar tokias kokias nors kaip haremo, laisvalaikio kelnes. su šortais gali būti šalta.
Atsakyti
Na merginos kaip manote ar normali bilieto kaino žmogui Copenhaga-New York-LA-Copenhaga - 400 eur?
Atsakyti
QUOTE(ajstootia @ 2015 08 18, 14:57)
Na merginos kaip manote ar normali bilieto kaino žmogui Copenhaga-New York-LA-Copenhaga - 400 eur?

Laba, žiūrint su kuo skrendate, kas įeina į kainą, prieš kiek laiko perkate. Mes už bilietus OSL-LAX-OSL mokėjome po 360 eur žmogui, bet be lagamino ir maisto (nors LA kitoje žemyno pusėje).
Atsakyti
QUOTE(!AM @ 2015 08 18, 15:02)
Laba, žiūrint su kuo skrendate, kas įeina į kainą, prieš kiek laiko perkate. Mes už bilietus OSL-LAX-OSL mokėjome po 360 eur žmogui, bet be lagamino ir maisto (nors LA kitoje žemyno pusėje).

Tokia kaina su tokiom avialinijom kaip Finnair, British Air, France arba Delta airlines, su pilnu bagažu, maitinimu ir t.t. + patogu dabar Kopenhaga pasiekti iš Kauno ir labai geros kainos, o su Oslu, kažkaip taip gerai nėra, nes beveik kiek žiūrėjau siūlymų, reikia miegoti arba naktį prieš atskrendant arba grįžtant. Bet ačiū Jums už info.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 08 18, 11:52)
aš nei to, nei to nesirinkčiau. geriau kokias timpas ar tokias kokias nors kaip haremo, laisvalaikio kelnes. su šortais gali būti šalta.

drinks_cheers.gif tikrai gali buti salta, nors ir dekiukus duoda, bet vistiek
Papildyta:
QUOTE(ajstootia @ 2015 08 18, 14:57)

mano nuomone tai thumbup.gif
Atsakyti