Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gal kuri patarsit, MK basučių kokį dydį žiūrėt, jei paprastai nešioju 38,5 (pėda 25 cm)? smile.gif
Atsakyti

Parduodame

JCREW EMBELLISHED SHADOW DOT TEE, L dydis, balta spalva, 10 euru

Jcrew Tee
JCREW MERINO WOOL CREWNECK SWEATER, XXS dydis, hthr shoreline spalva, 13 euru
Sweater

Jcrew MERINO WOOL METALLIC-STRIPED SWEATER, S dydis, mint copper spalva, 15 euru

striped sweater

QUOTE(Rutule @ 2015 08 07, 05:56)
Ačiū kolektyvui už prekes.

aciu jums 4u.gif

QUOTE(shopo @ 2015 08 07, 08:19)
Merginos ar perkate is toysrus.com?  4u.gif

perkame drinks_cheers.gif

QUOTE(Ditele @ 2015 08 07, 09:04)
Ačiū, merginos, nuo mano jaunuolio už gautus Skylander'ius ir tašę jiems laikyt  4u.gif - visas patenkytas savo kolekciją tašikėn susikrovė ir išlėkė žaist pavėsin tongue.gif
Sandrixxx,  4u.gif  4u.gif  4u.gif už dalybas ir galimybę pamatyt šešias nerealias rudas akis wub.gif !

aciu, Ditele 4u.gif

Mergaites, manes nebus nuo sestadienio iki antradienio vakaro, negalesime uzsakyti tu uzsakymu, kuriuos tik is JAV galima pirkti (pagrindines parduotuves: lord&taylor, macys, american eagle, bloomingdales ir dar kelios..). Ir atsiprasau is anksto, kas tures man kokiu klausimu ir lauks mano atsakymo, atsakysiu grizusi antradieni 4u.gif

Visus kitus uzsakymus pirksime kaip visada drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas turiu 363 dezute, dabar busiu trumpai, paskui po 13 val planuoju buti pasiskambinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Patarkit... ax.gif
Kokį dydį Džinsų rinktis iš OLDNavy su 89 cm klubais? 0 ar 2? 4u.gif
Atsakyti
JustArm galjau yra 413 dezute?
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2015 08 08, 06:46)
Gal kuri patarsit, MK basučių kokį dydį žiūrėt, jei paprastai nešioju 38,5 (pėda 25 cm)?  smile.gif

8 smile.gif
Atsakyti
Niekas man neatsakė, tai išsiunčiau laišką adresu linelislt@gmail.com. Ten pataikiau ? Per kiek dienų gausiu patvirtinimą, kad prekės užsakytos ?
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2015 08 08, 10:32)
Niekas man neatsakė, tai išsiunčiau laišką adresu linelislt@gmail.com. Ten pataikiau ? Per kiek dienų gausiu patvirtinimą, kad prekės užsakytos ?

kai tik uzsakys ir gausit. priklausomai nuo to is kokios parduotuves uzsakinejote. kaip ten renkasi prekes iki free shipo wink.gif
Atsakyti
Mergaitės, ruelalai yra taxai aksesuarams? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gerai lauksiu.
Atsakyti
QUOTE(VakareRyte @ 2015 08 08, 08:50)
Patarkit... ax.gif
Kokį dydį Džinsų rinktis iš OLDNavy su 89 cm klubais? 0 ar 2?  4u.gif

Manau 0
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Parduodame mums netikusius naujus new balance kedukus mergytei. Dydis us 13,5, uk 13, eur. 32, rašo,kad tinkami 19 cm. pėdutei. Vidpadis 20,5 cm.33 eur.Realiai labai gražūs, labai lengvi, miniatiūriniai tokie smile.gif
user posted image
Arba keičiame į didesnius 4u.gif
Atsakyti