QUOTE(Teoleda @ 2015 09 18, 19:13)
Dviese nuo 8 iki 12 val.tik 28 baravykai ir 6 raudonikiai

.Nėra,nedygsta,sausa...žemė "žydi",jau "viliokai" grupuojasi,tačiau apie kažkokį masinį grybavimą,kaip FB-nėra kalbos.Savos vietos iš viso tuščios,ieškojome naujų,bet visur nykuma.Paskui nuvažiavome dar į kitą rajono pakraštį,į samanynus.Ten drėgniau,bet net šungrybio neradome...Virtų gavosi apie pusantro litro,dalį su grietinėle jau suskannavome,kita dalis liko sriubai
PSIO,DEPRESŪCHA.....[COLOR=red]
laba grybomanes

va va, man tinka sis zodis .. anadien buvau grybauti,kauno rajone link jonavos. su drauge keturias valandas trim minuciu, na o gal ir visas penkias, desimt baravyku penki kazlekai . grybautoju ir gyvaciu / ar zalciu ( neskiriau , bijau ) sutikau daugiau nei grybu, didokas jaunuolynas, automobiliu 10 jei nedaugiau visi grybautojai pikti kad nera grybu tik po keleta krepsiuose.
depresucha mane nugalejo tad ta proga drauge is nevilties rinko ir as prisijungiau , prisirinkau zyduku (pilkoji meskute ) tik vienai porcijai kad sviezio grybo skoni pajusti. dabar ju nerenka niekas , siandiena gyva daugiau nerinksiu ju

na o baravykiukus nuostabiuosius i slovikiuka kaip prisminima apie pirmuosius 15 metu baravykus, kirsiu kaledoms.
valentina vel pilnais krepsiais
lyg dar viena nare pazinau veta
beje ant vieno sliaziojancio padaro vos neuzlipau , abi isigandom, tik jai nieko nusliauze o as raisa..
grybai pas mane neina, tad pabuvau neistikima ir nuejau pas saltalankius , vaikiukams ziemai sulciu prigaminau. planavau pasidaryti saltalankiu aliejaus, bet ..upas dingo , nes butu buves pirmas kartas, nezinojau nuo ko pradeti, gal kuri gaminot ?