Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su tėtukais užsieniečiais

[quote=Evi,2008 03 07, 16:22]
Niekur neradau panasios temeles, tai gal i sita temele "problemos su uzsienieciais" isipaisysiu...
As nesu vienisa, turiu drauga, laukiuosi maziuko, bet mano draugas nelegalas UK ir as neistekejusi. Gal kas turi patirties, kaip tokiu atveju registruoti gimusi vaikiuka? I gimimo liudijima as irasyti tetuka nepries, bet pavarde greiciausiai duosiu savo, ir apskritai noreciau vaziuoti registruoti i LT del visiems zinomu problemu su LR ambasada UK. Gal kas zino, su kokiom problemom man gali tekti susidurti? Oficialiai busiu laikoma vienisa mama...
[/quot

Visu pirma laaabai gerai apgalvok ir neskubek. O visu antra kaip tu ji irasysi g.gif gi jis nelegalas, gi neuzteks tau pasakyti koks jo vardas ir pavarde,reikes jo pacio sutikimo, o tu tikra kad ambasadoje nepatikrins jo asmenybes?g.gif
O Jei galvoji lialiu Lietuvoje registruoti kaip tu TB issivesi ten g.gif
Zodziu maziausia nervu ir problemu butu vaika registruoti savo vardu mirksiukas.gif Bet cia tik mano nuomone viska turi spresti pati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2008 03 08, 01:21)
Visu pirma laaabai gerai apgalvok ir neskubek. O visu antra kaip tu ji irasysi  g.gif  gi jis nelegalas, gi neuzteks tau pasakyti koks jo vardas ir pavarde,reikes jo pacio sutikimo, o tu tikra kad ambasadoje  nepatikrins jo asmenybes?g.gif 
O Jei galvoji lialiu Lietuvoje registruoti kaip tu TB issivesi ten g.gif
Zodziu maziausia nervu ir problemu  butu vaika registruoti savo vardu mirksiukas.gif  Bet cia tik mano nuomone viska turi spresti pati 4u.gif

Tai as irgi sakau, kad geriausia pavarde ir pasa savo vardu registruoti. Bet gimimo liudijima bus UK dokumentas, ir ji lyg paprasciau issiimti negu pasa, tai kad gimimo liudijime butu irasytas tetis, as ne pries. Na, tetis tai labai isizeistu, jeigu nebutu net gimimo liudijime paminetas.
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 03 08, 09:39)
Tai as irgi sakau, kad geriausia pavarde ir pasa savo vardu registruoti. Bet gimimo liudijima bus UK dokumentas, ir ji lyg paprasciau issiimti negu pasa, tai kad gimimo liudijime butu irasytas tetis, as ne pries. Na, tetis tai labai isizeistu, jeigu nebutu net gimimo liudijime paminetas.

Bet kokiu atveju sekmes jums smile.gif 4u.gif
Atsakyti
SVEIKUTES,

AS IRGI TURIU PROBLEMELE SU TETUKU UZSIENIECIU... blush2.gif
ZODZIU KAI SUZINOJO KAD nestuke.gif PALIKO ANT LEDO, AS GRIZAU I LIETUVA, PAGIMDZIAU, SUSITVARKIAU DOKUMENTUS VAIKO IR JUOSE NIEKUR TEVO NENURODZIAU.
DABAR MATYT SU PAVASARIU ATBUDO IR MANO EX ALE TEVISKI JAUSMAI, JUO LABIAU KAI SUZINOJO KAD GIME SUNUS...

TAI VAT DABAR MAN CIA VISOKIUS VEJUS KELIA, IR NEZADA MOKETI JOKIU ALIMENTU KOL NEGRISIU I UZSIENI, NEVA MAN GYVENANT LIETUVOJ ALIMENTAI NEPRIKLAUSO... mad.gif

Papildyta:
O CIA APIE TEVELIUS TURKELIUS PASKAICIAU... TAI IR PLAUKAI PIESTU SIAUSIASI...

NU BET KA GALIU PASAKYTI, VERTI GRIEKO TIE BLEDES TURKELIAI blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaschke @ 2008 04 17, 22:20)

NU BET KA GALIU PASAKYTI, VERTI GRIEKO TIE BLEDES TURKELIAI  blush2.gif  ax.gif

Gal ir "GRIEKO TIE BLEDES TURKELIAI " ir verti, taciau gal geriau jau maziau tokiu "GRIEKU" ir maziau vienisu mamu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristine @ 2008 04 17, 22:48)
Gal ir "GRIEKO TIE BLEDES TURKELIAI " ir verti, taciau gal geriau jau maziau tokiu "GRIEKU" ir maziau vienisu mamu  4u.gif

seip kiek zinau nei vieni mususlmonai ar tai bebutu arabai, ar turkai ar dar kokie nors nera linke palikti vaiku motinoms, juo labiau jei tai yra sunus...
anksciau ar veliau juos vistiek pasiima, ir dazniausiai tai buna pries motinu valia...

Atsakyti
QUOTE(Ramaschke @ 2008 04 17, 20:20)
SVEIKUTES,

AS IRGI TURIU PROBLEMELE SU TETUKU UZSIENIECIU... blush2.gif
ZODZIU KAI SUZINOJO KAD  nestuke.gif  PALIKO ANT LEDO, AS GRIZAU I LIETUVA, PAGIMDZIAU, SUSITVARKIAU DOKUMENTUS VAIKO IR JUOSE NIEKUR TEVO NENURODZIAU.
DABAR MATYT SU PAVASARIU ATBUDO IR MANO EX ALE TEVISKI JAUSMAI, JUO LABIAU KAI SUZINOJO KAD GIME SUNUS...

TAI VAT DABAR MAN CIA VISOKIUS VEJUS KELIA, IR NEZADA MOKETI JOKIU ALIMENTU KOL NEGRISIU I UZSIENI, NEVA  MAN GYVENANT LIETUVOJ ALIMENTAI NEPRIKLAUSO... mad.gif
Papildyta:
O CIA APIE TEVELIUS TURKELIUS PASKAICIAU... TAI IR PLAUKAI PIESTU SIAUSIASI...

NU BET KA GALIU PASAKYTI, VERTI GRIEKO TIE BLEDES TURKELIAI  blush2.gif  ax.gif

Ziurint kokioj sali gyvena tas tavo "blede" lotuliukas.gif g.gif jeigu ES tai viskas ok tik turek konkrecius duomenis apie ji ir alimentus gali prisiteisti.

QUOTE(Kristine @ 2008 04 17, 20:48)
Gal ir "GRIEKO TIE BLEDES TURKELIAI " ir verti, taciau gal geriau jau maziau tokiu "GRIEKU" ir maziau vienisu mamu  4u.gif

Nesakyk netik turkeliai ant ledo palieka nestuke.gif Griekas grieku bet apie pasekmes reikia galvoti pries smileysex.gif Cia taikau ir sau jeigu ka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaschke @ 2008 04 18, 00:47)
seip kiek zinau nei vieni mususlmonai ar tai bebutu arabai, ar turkai ar dar kokie nors nera linke palikti vaiku motinoms, juo labiau jei tai yra sunus...
anksciau ar veliau juos vistiek pasiima, ir dazniausiai tai buna pries motinu valia...

beto nereiskia, kad po kiekvieno GRIEKO vaikai gimsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaschke @ 2008 04 17, 22:47)

Vat butent kad jie visam pasauliui rekia jog nepaliktu vaiko,bet faktai sako patys uz save cool.gif Ydomu kaip tas maniskis pasiimtu vaika is manes g.gif na nebent nudetu mane g.gif Viena nesiojau,viena gimdziau,auginau ir nemanau kad taip lengvai jis pasiimtu is manes vaika aggressive.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif
Turiu klausima g.gif
Situacija tokia, vaiką auginu viena, tėvas gimimo liudijime neegzistuoja. Jis gyvena UK, yra prisidaves nelegalas (ar kaip ten jie vadinasi doh.gif ), dirba legaliai, į savo šalį kelis kartus per metus gali nuvažiuoti. Pridavęs dokumentus dėl pilietybės, atsakymas bus tik lapkričio mėnesį. Problema tokia, kad jis nori atskristi aplankyti savo sūnaus. Ar yra kažkokia galimybė jam gauti laikiną vizą ar pan? Ar teks laukti iki tol, kol gaus anglijos pilietybę? g.gif
Atsakyti
labas, mergaites 4u.gif

Mūsų tėvelis - taip pat užsienietis. ir nešiaip sau - o italas blush2.gif

Bet kai sužinojo, jog nestuke.gif, tai taip tepė slides....
Paskambinau, kai isejau is ginekologo kabineto ir buvau tokios busenos, kad net ketinau darytis aborta doh.gif
bet aciu dievuliui ir tikrai gerai draugei. to nepadariau. nes kita diena zingsniavau pas gydytoja ir pasakiau, kad tikrai gimdysiu thumbup.gif

taveliui musu pranesiau zinia, kad soske.gif

bet jis dingo skradziai zeme, bent jau mums..

ir nieko cia tokio...
mums jau nestuke.gif beveik 10 sav. ir mes friends.gif :draugai

nors ir esame klaipedieciai visi, bet mes savo tevelio nesutinkame. ir tikiuosi, kad niekada jo nesutiksime bash.gif slap.gif slap.gif
Atsakyti
QUOTE(bjolla @ 2008 05 23, 17:25)

nors ir esame klaipedieciai visi, bet mes savo tevelio nesutinkame. ir tikiuosi, kad niekada jo nesutiksime bash.gif  slap.gif  slap.gif

friends.gif viskas bus gerai, kad ir be tevelio vaikas augs, svarbiausia, kad bus mylimas wub.gif o jei kada tetis vaika prisimins, tada jau jums jo nereikes smile.gif
Atsakyti