QUOTE(uups @ 2015 09 12, 08:47)
bl, man irgi gaila. Uosvis gal ir nesusigaudo kad dabar tokiu ishmislu buna kaip kaciu tulikai ir smeliukai (jei nuosavam name gyvena, kates kaip ir lauke turetu gyvent), bet kad kate normalu i papugu narveli sukist tai nezinau kaip galima sugalvot
namie karas ir nekalbadieniai (anyta 'niekada nemego kaciu', nors man atrodo gal greiciau uoshvio
), tai dabar reikalauja ji vis i ta narva sugrust...neeezinau kaip cia man pavyks viska sutvarkyt
katinas tai saunuolis,- jau daro i smeliuka
o kaip prie draskykliu ipratint?
nupirkau kaipsykis whiskas konservo, ba nieko padoriau nebuvo, kazkas apshviete kad sitie konservai geresni ir royal kanin sausiukas mazyliams. Bet nezinau kaip man cia su tais uosviais pavyks susitvarkyt...jei nupirksiu maisha sausiuko tai gal dar ir shers

nupirkau kaipsykis whiskas konservo, ba nieko padoriau nebuvo, kazkas apshviete kad sitie konservai geresni ir royal kanin sausiukas mazyliams. Bet nezinau kaip man cia su tais uosviais pavyks susitvarkyt...jei nupirksiu maisha sausiuko tai gal dar ir shers

nu siaubiakas, vargsas katinelis...
siaip tik sausas maistas nera labai gerai, reiktu stebeti ar pakankamai geria vandens tada. Mano gyvena daugiausiai lauke, tai dar peliu prisigaudo prie to sauso maisto.
O negali/nenori katinelio i lauka isleisti? Kazkaip ziausiai cia su tuo narvu...
mano draskykle yra pakabinta ten, kur jinai atvaro link virtuves tiesiai panosej, tai pirma ten nagus pasigalanda ir tada i virtuve eina, kaip tik bande draskyti kitur, emiau uz letenu ir ten parodziau kad draskytu