Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

QUOTE(uups @ 2015 09 12, 08:47)
bl, man irgi gaila. Uosvis gal ir nesusigaudo kad dabar tokiu ishmislu buna kaip kaciu tulikai ir smeliukai (jei nuosavam name gyvena, kates kaip ir lauke turetu gyvent), bet kad kate normalu i papugu narveli sukist tai nezinau kaip galima sugalvot blink.gif  namie karas ir nekalbadieniai (anyta 'niekada nemego kaciu', nors man atrodo gal greiciau uoshvio rolleyes.gif ), tai dabar reikalauja ji vis i ta narva sugrust...neeezinau kaip cia man pavyks viska sutvarkyt unsure.gif  katinas tai saunuolis,- jau daro i smeliuka thumbup.gif  o kaip prie draskykliu ipratint?  unsure.gif
nupirkau kaipsykis whiskas konservo, ba nieko padoriau nebuvo, kazkas apshviete kad sitie konservai geresni ir royal kanin sausiukas mazyliams. Bet nezinau kaip man cia su tais uosviais pavyks susitvarkyt...jei nupirksiu maisha sausiuko tai gal dar ir shers g.gif

nu siaubiakas, vargsas katinelis...
siaip tik sausas maistas nera labai gerai, reiktu stebeti ar pakankamai geria vandens tada. Mano gyvena daugiausiai lauke, tai dar peliu prisigaudo prie to sauso maisto.
O negali/nenori katinelio i lauka isleisti? Kazkaip ziausiai cia su tuo narvu...
mano draskykle yra pakabinta ten, kur jinai atvaro link virtuves tiesiai panosej, tai pirma ten nagus pasigalanda ir tada i virtuve eina, kaip tik bande draskyti kitur, emiau uz letenu ir ten parodziau kad draskytu lotuliukas.gif nu bet jai vistiek kartais uzeina ir bruksteli kur kitur.
Atsakyti
uups, papuolei tu cia biggrin.gif dabar turesi skaityti ir nagrinetis koks tas maistelis geras, ar bent atitinkantis kaina.
Royal Canin maistas nera labai geras, tik tiek, kad daugiau isgirtas ir reklamuojamas. bet jei truputi pasidomejus, tai bent kiek nusigaudantys kaciu/sunu augintojai tau jo nepatartu. jis brangus, o sudetim prastas... bent jau kainos atzvilgiu galima rasti ka nors geresnio.
as sausa perku Josera Minette. irgi nera patsgeriausias (yra kukuruzu miltu, gliuteno, ryziu), bet kaina mazesnis, tarkim negu Royal Canin kaciuku sausiakas. o sudetis sakyciau panasi. ir mano kate ji mielai eda. jis tikrai neblogas.
tas pats su konservais. as atsisakiau royal canin, nes kaina kandziojasi, kiekis maisiuku mazesnis. o sudetis siaip sau..perku Miamor linijos. maniske labai isranki. as praktiskai visus esu isbandzius. tai jai sitie miamor prilipo. bet ju yra keletas liniju. pigiu/prastu, ir brangesniu, bet neblogu. as perku brangesnius, bet vistiek iseina zymiai pigiau nei royal canin! o sudetis tikrai nebloga.

pati tau rekomenduoju pabandyk pirma kaciukui situs: animonda
kiek as analizavausi, sitie iseina labai gera kaina. nes ju konservas net 200gr, o sudetis labai gera! ten vien mesa. visiskai be jokiu priedu. bet mano princese nelabai ji pripazysta. todel nebeperku. bet jei jusu kaciukui jis patiks, tai tikrai butu neblogas variantas.
yra dar sitas tos pacios firmos: animonda
patogu tai, kad mazesne pakuote, bet jau siek tiek brangiau iseina. nors vistiek pigiau lyginant su kitais 4u.gif

sekmes!
moocho parasyk pavadinima savo sausiako. tavo tas geras gi. begrudis visai.
Atsakyti
Orkinta, maniskis sito slapio animonda irgi nebeda, buvau uzsipirkaus as jo, paskui kaip nervas paeme,sakau ka dabar pati est turesiu biggrin.gif Tai nunesiau i Tierheim paaukojau. Dabar kaip uzplaukia su tuo slapiu, nuperku idedu sueda, ryte idedu,popiet aukle skambina sako tai, kad nesuedes,ka dayt biggrin.gif Sakau kratyk lauk,duok kitoki,taip ir zaidziam doh.gif lotuliukas.gif Kartais buna valgom kokius lasinius tai pagatavas is burnos atimt. Ana dien vistos pritroskinau su morkom,idejau vaikams, nu sirgau nesedejau prie ju,kol pavalgys,atsiguliau i lova,o tos gudruoles mama serga,nelipa is lovos tai nematys kas vyksta,sumaitino katinui vista kuria idejus buvau,ejau i wc ziuriu bliude pas katina vistiena,galvojau sprogsiu is pykcio biggrin.gif O tas ka,issilaize,pusdieni miegojo prie manes ir vakare miauksejo,kad duok est biggrin.gif
Atsakyti
Na man labiausiai pasiteisino is sausu Taste of the wild. Vis prie jo griztu kas pora menesiu, arba maisau su kitais. Dabar pora skirtingu maisu begrudzio Happy Cat uzsakiau. Bet nezinau ar LT ju yra.
Atsakyti
Maniskis labiausiai megsta lidlo ir tik su gelee. Brangiu ir geru nemegsta. Nu ir peliukai dar. O labiausiai megsta saliami.
Atsakyti
Ne nu..mano viena kate irgi uz viska labiausia megsta saliami, slapianke, ir t.t...bet tai nereiskia kad tai gali buti jos normalus maistas. O kad s.. su visokiais neaiskiais priedais uz gera maista skanesnis, matom ir pas zmones, bet juk vistiek taip nesimaitinam - jei save mylim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 09 15, 01:54)
su visokiais neaiskiais priedais uz gera maista skanesnis, matom ir pas zmones, bet juk vistiek taip nesimaitinam - jei save mylim tongue.gif

Pasakei ir prisnigo lotuliukas.gif Tikrai, tikrai? biggrin.gif

B isskrido i Roma, tai kazkaip keista ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tybuka: 15 rugsėjo 2015 - 08:08
Aciu, mergiotes, uz info 4u.gif
as tikrai zalia katese... kaip ir mano anyta 'niekada nemegau kaciu', bet sita tooookia faina wub.gif bijaukadjigalipersikraustytpasmus
Atskaiciau morala anytai del to narvo, tikiuosi, nebedrys ten tos kates ikisht smile.gif O est tas kaciukas viska man ede (ty, whiskas konservus visu 4 skirtingu mesu rusiu ir 2 rusiu sausiukus) ir kai zmones mato valgancius kone pasiunta, nesvarbu ka ar balandeli ar glaistyta sureli (tik nzn ar estu)blink.gif savaitgali nuvesiu konors padoresnio unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 15 rugsėjo 2015 - 08:23
O mes turim pirmoka tongue.gif
Pirmoji diena prasidejo Sventomis misiomis baznycioje 8 ryto. Tada visi i mokykla. Tevai i sporto sale, mokiniai i klases. Siandien jau normali mokyklos diena
Atsakyti
taigi ir as is tu, kurios ''niekada nemylejo kaciu'' biggrin.gif net ir savo katei netrykstu meile, bet as zinokit dar taip nemacius. mano kate eina del manes is proto. gal jaucia, kad nesu kaciu megeja ir taip man bando isiteigti? dabar, kai gryzom is atostogu, tai ji manes ne per zingsni nepaleidzia. kur as, ten ir ji. as i vonia, ji i vonia. as i kambari, ji i kambari. lipa ant keliu, glostinejasi, rangosi salia. vakar vakare uzmigo isirangius man prie krutines. nors siaip visad miega man palei kojas. bet gal po atostogu bijo, kad vel nedingciau. tai gulasi arciau manes. buna vyras pasisaukia, ji atbega, pasiglostineja ir vistiek atgal pas mane ateina. tai ir vyras juokiasi, sako ji pamisus del taves.
nors siaip kate su charakteriu. aplinkiniams ji baisiai meili neatrodo biggrin.gif reikes ir apdraskys, ir kaip suo paurgs. ji ne is tu, kuria galima pakankinti, ar patysioti. pas veterinara irgi cirkus krecia, snypscia, draskosi. tai ja vadina ''mamytes princese'' biggrin.gif
Atsakyti
Atenytes pirmokui 4u.gif

----------------

mano kates nieko needa nuo stalo,pauosto ir tik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2015 09 15, 13:29)
taigi ir as is tu, kurios ''niekada nemylejo kaciu''  biggrin.gif
.... gal jaucia, kad nesu kaciu megeja ir taip man bando isiteigti?

aš ir kačių nemylėtoja blush2.gif bet ir mėgsta glaustytis svetimos katės apie mane doh.gif bet vistiek mielesnės jos man nuo to nepasidaro biggrin.gif

sveikos,

sveikinimai Atenytes pirmokėliui 4u.gif sėkmės moksluose 4u.gif
Atsakyti