Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko nepriežiūra

QUOTE(Ciccio @ 2015 08 04, 15:11)
netvirtinu, kad lygino, bet kiek vaikas turi nusideginti lygintuvu, kad prireiktų vizito į ligoninę?


mano du vaikai buvo nusiplikę. Vienas du mažuosius kojos pirštus. Kitas sode apsiplikė du rankos pirštus. Abiem atvejais važiavom į Santariškes, buvo nustatytas laipsnis tarp pirmo ir antro. Su kojos nuplikimu gulėjom ligoninėj. Parą. Gydytojas buvo tiesiog isteriškas, pripasako jog greičiausia neatšaldžiau kaip reikia, kad būtinai bus trečias laipsnis ir skarlatina. Nieko to neįvyko. Iš prognozuojamų dalykų.
tiesa niekas nekalbėjo jog vaiką paims smile.gif . Esmė ne kiek tas vaikas nudegė tuo lygintuvu, o ką tėvai padarė po to kai jis nudegė. Gal jie druskino, aliejino ir t.t.- paskui gi reik gydytojui daugiau laiko sutvarkyt.
Atsakyti
Visiska nesamone del atemimo. Niekas neatimineja vaiku del tokiu nelaimingu atsitikimu. Musu sunus labai judrus,jau du kartus su greitaja buvo isveztas doh.gif krisdamas lupa buvo persikandes vos ne kiauriai is abieju pusiu, ir kakta prasiskeles i stala, taip pat delniuka nusidegines su karstu lygintuvu, ir siaip pastoviai visur kliuna, krenta,rankos kojos melynem nusetos doh.gif karta is gydytojos kabineto eidamas i atidarytas duris su veidu trenkesi, po akyte ant zando melyne didziule buvo doh.gif Ir jokie socialiniai darbuotojai neatejo, niekas nestebi musu ir tuo labiau vaiko neateme smile.gif Juk visi supranta kad gali stebet kiek nori, is akiu vaiko gali nepaleisti, bet vistiek nelaimiu neisvengsi, nebent begiosi visur is paskos su pagalve biggrin.gif
Atsakyti