QUOTE(Romualdukas @ 2016 01 15, 10:34)
Nu šlykštu rimtai...

buvau užsiregistravusi 3 vt konkursuose, kurie visi organizuojami sausio mėn, ir visuose 3 konkursuose jau yra numatytas žmogus... VISUOSE... nu ne bereikalo sakoma, jog Lietuva švogerių kraštas... kaip paprastam protingam žmogui pakliūti į vt, jei net neturi galimybės įrodyti, jog gali būti geras ir perspektyvus darbuotojas, taip, gal kokiame Vilniuje ir yra laisvų organizuojamų konkursų, nes vt tokio atlyginimo neduos, kaip privačiame sektoriuje... bet čia kur aš gyvenu, tai vt atlyginimai tikrai didesni, nei privačiam... vat ir dėl to bėda, jog visi savo giminaičius sukišti bando... o to po aplinkui burbuliuoja, kad į vt sulenda išvis neišmanantis savo darbo....

esu šoke... bu blembas, rimtai tikėjaus, kad iš 3 bent viename mano laimėjimas priklausytų tik nuo manęs pačios ir mano pasiruošimo... o čia... 3 iš 3...
Ar tik ne apie Alytu kalbate, nes cia be gero dedes stogo, jokiu budu nepapulsi net i pacia zemiausia kategorija, net pakaitiniu. As taip pat uzsiregistravusi i 2, i viena tikrai zinau kad numatytas, o i kita neseniai pakaitinis priimtas. Kreipiausi i STT ka jie tokiu atveju patartu kaip ta korupcija uzkirsti, tai tik pasijuoke ir viskas. Nera teisybes sitoje musu valstybeje, gali mokintis diena nakti, bet kas is to.....