Man ši tema - ne diskusijų.
Ji ir taip pilna spalvų ir atspalvių.
Tai atgaiva sielai, puikios dienos pradžia ar pabaiga.
Varinija, ačiū Jums už nuostabią temą
[quote=Varinija,2015 08 05, 14:10]
Bet paranormalu, paradoksas, tiesa? Alpsti, myli, rauna stogą ir širdį, bet nieko nenori keisti. Nepatikėtų kas, o aš žinau, taip tiesiog YRA. Kažkodėl yra, reiškia turi teisę būti.
/R.-P./
tiesa,taip tiesiog YRA.Teisę būti turi,bet ar to reikia?
nebežinau.................
Bet paranormalu, paradoksas, tiesa? Alpsti, myli, rauna stogą ir širdį, bet nieko nenori keisti. Nepatikėtų kas, o aš žinau, taip tiesiog YRA. Kažkodėl yra, reiškia turi teisę būti.
/R.-P./
[quote=Morta G.,2015 08 05, 16:57]
/R.-P./
[/quote]
Jei kažkas įvyko, egzistuoja, yra. Reiškia yra alternatyva: arba keisti, arba palikti esamą padėtį. Jeigu yra jėgų/noro/poreikio, galima keisti esamą padėtį, kuri YRA. Jei tas kažkodėl tenkina (gal iš mazochistinių sumėtimų, gal dėl maišto prieš visuomenę, dėl patogumo, dėl bejėgiškumo)- palikim ir nekeiskim.
Tą mintį galėčiau išrutuliuoti būtent šitaip, paaiškindama:) Morta, faini Jūsų klausimai
/R.-P./
[/quote]
Jei kažkas įvyko, egzistuoja, yra. Reiškia yra alternatyva: arba keisti, arba palikti esamą padėtį. Jeigu yra jėgų/noro/poreikio, galima keisti esamą padėtį, kuri YRA. Jei tas kažkodėl tenkina (gal iš mazochistinių sumėtimų, gal dėl maišto prieš visuomenę, dėl patogumo, dėl bejėgiškumo)- palikim ir nekeiskim.
Tą mintį galėčiau išrutuliuoti būtent šitaip, paaiškindama:) Morta, faini Jūsų klausimai

QUOTE(likta @ 2015 08 05, 15:14)
Man ši tema - ne diskusijų.
Pritariu

______ Kuo rimtesnė nuodėmė, tuo ji labiau dangstosi dvasingumo mantija.
-
-
Nargiz Zakirova- Žaidimas be ugnies

Nargiz Zakirova- Žaidimas be ugnies
____ Aš taip norėčiau tapti angelu ... bet juoda spalva labai padailina mano linijas ...
__
-
__

___________ Kiekviename nuoširdume - sava alkoholio dozė.

______ Moterų akys - ne veidrodis, o optinis taikyklis!
__
__

______ Jei aš ir žinau, kas yra meilė, tai tik tavo dėka ...
-
-
_______

_______

________________________ LABANAKT ___________
____________________________________ RAMIOS _____________
___________________________________________________ JŪSŲ VARINIJA

_____
_______ Ir Naktis turi trūkumų... Ji per trumpa malonumui ir pernelyg ilga apmastymams ...
____________________________________ RAMIOS _____________
___________________________________________________ JŪSŲ VARINIJA

_____

_______ Ir Naktis turi trūkumų... Ji per trumpa malonumui ir pernelyg ilga apmastymams ...