Galiausiai, šiame nuobodžiame, nuošaliame kaimelyje jo paieškos pasibaigė . Varganame namelyje prie ugnies sėdėjo Tiesa. Jis niekada anksčiau nebuvo matęs dar daugiau senesnės ir bjauriasnės moters. - Jūs - Tiesa? Sena, susiraukšlėjusi laumė iškilmingai linktelėjo. - Pasakyk man, ką turiu pasakyti pasauliui? Kokią perduoti žinią? Moteris spjovė į ugnį ir tarė: - Pasakyk jiems, kad aš esu jauna ir graži! /Robertas Tompkins. Beieškant Tiesos./
- Kaip tu manai, kas yra lengviau: išeiti ar pasilikti? Aš kalbu apie meilę. - Lengviau neprasidėti. Aš apie santykius. /Rinatas Valiullinas. Kur voliojasi bučianiai./
_____ Neįmanoma "gerti mažai", "rūkyti retai", "būti neištikimam savo žmonai sveiko proto ribose." Nėra "aukso vidurio" apibrėžiant ištvirkimo laipsnį. Negalima degraduoti saikingai.
Не дай Бог в дому чужом Резать хлеб чужим ножом, И топить чужую печь, И чужих касаться плеч, И чтоб вьюга за стеной, И чтоб этот дом был мой... /Ina Kabyš/
_____ Paryžius - vienintelis miestas pasaulyje, kuriame galima kentėti, tačiau nesijausti nelaimingu. /Žana Agalkova. Visa tai ką aš žinau apie Paryžių./