QUOTE(vikaliu @ 2015 08 29, 19:30)
Apie tai agiesha irgi rašo: http://agiesha.bloga...suo-eda-ismatas QUOTE(vikaliu @ 2015 08 29, 19:30)
kiek girdejau, cia daugumos beveisliuku problema.
Negirdėjau to
Nežinau, ar nėra naujų priemonių, bet paskaitykit čia
QUOTE(klopedija @ 2015 08 29, 18:29)
Manifesto, niekada nežinai, kas laukia. Todėl stengiesi elgtis teisingai ir džiaugtis tuo, ką darai. 
Na, tai sulauk pirmos rujos ir žiūrėk, kaip seksis tvarkytis, nusaugot nuo palikuonių...
QUOTE(klopedija @ 2015 08 29, 18:35)
QUOTE(Borzika @ 2015 08 29, 18:35)
aciu, einu skaityt
Kakučius ėda ne tik beveisliukai.Mano draugė turėjo basetuką,kilmingas kaip koks lordas.Š žliaubė kaip kombainas.Net specialiai iškodavo pakrūmese.Maniškiai neėda,bet jei randa miške kokio žvėries š, išsivolios iki ausų galiukų.
Žiūriu diskutuojat dėl kastracijos.Aš visomis keturiomis už.Nesvarbu ar patinas ar patelė.Patelės niekada nesu turėjus.
Gana mano pirmasis taksas nekastruotas, tiek nervų prigadino
.Jei tik kur pana kvepia, tai net per tvorą išsirausia.Tai dabartinis ,nors su dokais sutvarkytas.Man lovelaso vieno per akis buvo.Kai pirkau taksiuką žinijau,kad neveisiu,ir į jokias parodas neisiu.O be to piktas kaip velniukas,gal palepintas, gal psichika nestabili.Tiesiog negalėjau tokio naudoti veisimui.
Žiūriu diskutuojat dėl kastracijos.Aš visomis keturiomis už.Nesvarbu ar patinas ar patelė.Patelės niekada nesu turėjus.
Musu Metute
QUOTE(vikaliu @ 2015 08 29, 20:42)
Musu Metute
Fainuolė, suklususi ir ausį užmetusi
QUOTE(Kerpena @ 2015 08 29, 17:44)
Nežinau kai kalės elgiasi, bet šiemet pirmą kartą gyveime mačiau rujojančią katę.
Mane pribloškė, kaip ji elgėsi.
Mane pribloškė, kaip ji elgėsi.
Taaaip, kaciu morcius yra tragiskas reikalas..dazniausiai..savaite kosmaro namie
QUOTE(Manifesto @ 2015 08 29, 19:21)
Kad paskaičius agieshos blogą (keli puslapiai atgal yra nuorodos), supratau, kad ir kastracija/sterilizacija ne mažesnę puokštę bėdų gali "padovanoti".
Bent jau kalytem nekirstom uodegom nelabai ten to blogio yra...svarbu operacija butu atlikta kokybiskai. Na ir siaip tai gruboka intervencija i kales organizma, tai rizika siokia tokia yra...
Mano taksyte, kuriai supuliavusia gimda iseme 8.5 metu amziuje, su slapinimusi ir antsvoriu jokiu bedu neturejo iki 15 metu..tik jau paskutiniais metais sveikatele "pagriuvo"...
QUOTE(Borzika @ 2015 08 29, 19:35)
Maniškė mėgdavo "pasivaišint delikatesu", bet ne savo, o žmonių. Išaugo.
Tai tau pasiseke, kad isaugo..maniskes ne pro kur..tik tiek, kad neiesko to gerio taip uoliai, ir laiku sudraudus neliecia, bet radusios neatsisako..dargi kaciu "tortukais" paskanauja
QUOTE(Manifesto @ 2015 08 29, 20:53)
Guzai zenkliai mazeja
Mėtutė kokia
Medžioklinė atrodo tokia
.Dėl ausyčių nereikia sukti galvos, na bus tokios.Juk beveisliukams negali nuspėti kokia bus ausų forma.Jei ausys nulėpę, jokie masažai nepadės.Bet ir sugalvok
Kailiuko spalva grynai mano Setukas
Gali tos aušššys dar ir atsistot 
Ordos tokios buvo 4 mėn.:

O po to kokios stačios pasidarė:

P. S. Belandžiodama po beveisliukų fotoalbumą, kurį jau visos turbūt pamiršo, va kokią foto radau
Papildyta:
Yra buvę keli atvejai, kai ir "senė" buvo sumąsčius pasivaišint (šokas tada mane ištiko, nes kas jau kas, bet kad ji taip padarys, niekad nebūčiau pagalvojus
). Bet jau gal kokius 3 metus šitam fronte visiškas štilis
Ordos tokios buvo 4 mėn.:

O po to kokios stačios pasidarė:

P. S. Belandžiodama po beveisliukų fotoalbumą, kurį jau visos turbūt pamiršo, va kokią foto radau
Papildyta:
QUOTE(cile @ 2015 08 29, 21:58)
Tai tau pasiseke, kad isaugo..maniskes ne pro kur..tik tiek, kad neiesko to gerio taip uoliai, ir laiku sudraudus neliecia, bet radusios neatsisako..
Yra buvę keli atvejai, kai ir "senė" buvo sumąsčius pasivaišint (šokas tada mane ištiko, nes kas jau kas, bet kad ji taip padarys, niekad nebūčiau pagalvojus