Kai auginau vaiką, jis buvo isterikas.Iš tų kur ant žemės griūna.Į kavinę tada neidavau,gėda žmonių buvo.Kodėl aš turėdavau drumsti kitų žmonių ramybę ir klausyti komentarų, koks blogas vaikas ar bloga mama.
Kai auginau vaiką, jis buvo isterikas.Iš tų kur ant žemės griūna.Į kavinę tada neidavau,gėda žmonių buvo.Kodėl aš turėdavau drumsti kitų žmonių ramybę ir klausyti komentarų, koks blogas vaikas ar bloga mama.
Tai čia iš principo nėr ir ko ginčytis
visi viską supranta ir nori kaip geriau,jei yra normalūs...o jei yra super...ką darysi ,na visada atsiras tokių,kuriem didybės manijos neišmuši nė su kuolu.
O aš šiandien savo šunytį apipirkau...10 kg mėsos parvilkau iš turgaus
O aš šiandien savo šunytį apipirkau...10 kg mėsos parvilkau iš turgaus
QUOTE(lututė @ 2015 09 04, 20:56)
aš Kiriukui po 30kg užperku
QUOTE(inga321 @ 2015 09 04, 20:58)
aš tiek nepatysu...
QUOTE(kar @ 2015 09 04, 13:43)
Nes eini į viešą vietą...gal todėl?
Gal aš nesuprantu, bet niekad man nekliūvo nei svetimi vaikai, nei svetimi šunys. Jei užeina koks "PMS'as" sėdžiu namie ir nesierzinu nei pati, nei erzinu kitus
Gal aš nesuprantu, bet niekad man nekliūvo nei svetimi vaikai, nei svetimi šunys. Jei užeina koks "PMS'as" sėdžiu namie ir nesierzinu nei pati, nei erzinu kitus
O jei aš darbe kasdien matau vaikus kurie tiesiai šviesiai - klykia šiaip sau, tai man ar į darbą neit. Užjauskim tuos kurie vaikų parduotuvėse dirba, man dar biškį labiau pasisekė
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 09 03, 16:59)
Apgailestauju, Manifesto, bet žinokit, kuo toliau Vilniaus,tuo didesnis kaimas visomis prasmėmis.
Man avirkščiai sekasi.Kuo didesnis miestas ,tuo didesnis kaimas.Nu,niekad nebuvo jokių problemų provincijos kavinėse,kaip sostinėse.Ir nepapasakos ,kad neaptarnauja su šuniu,kuris ramus,su pavadėliu ir antsnukiu,jei ant durų nėra įspėjimo ir įmonės įstatuose toks dalykas nepaminėtas.
QUOTE(kar @ 2015 09 04, 14:30)
Man tai čia kažkoks susireikšminimas dėl tų rėkiančių vaikų. Na parėks ir nustos, ką dabar daryt
QUOTE(inga321 @ 2015 09 04, 14:38)
A ką,nėr kavinių be vaikų?Kodėl dėl to,kad tave nervuoja rėkiantys vaikai,jų mama negali išeit į kavinę?Ne,nu mergai,kas jums darosi
QUOTE(lututė @ 2015 09 04, 15:23)
Neisterikuoju. Pasakau trumpai ir griežtai- tėvams dažniausiai. Dažniausiai suveikia , nes man jau ant veido viskas būna parašyta.
Ant mano veido taip parašyčiau,kad net nebandytum prisiartint
QUOTE(inga321 @ 2015 09 03, 23:01)
turiu va dabar dvi vokietkas iki pirmadienio vakaro
tai pastebėjau pastebėjimą, kad burbuliuoja ir labia mandri žmogai būna prie vieno vokiečio, o va kai einu su dviem mergom, vienoj rankoj abiejų pavadžius laikydama, visi arba šypsodamiesi žvilgsniu palydi, arba [B]tyliai prie sienos prisiklyjuoja ir nė žodžio nepasako
[/B]
Va čia ir yra problema ,dėl ko nemėgstantys šunų,dar labiau jų labiau nemylės.Nes nenori ant sienų klijuotis.Ir kodėl turėtų?Todėl ,kad tu eini su dviem šunim,dielcas aš,tipo,traukitės ?Su vienu neišeina išgąsdint?Nu,gerai,kitam poste pasitaisei,bet faktas ,kad kartais užplaukia .Ne,nu rimtai,skaitau ir stebiuosi.Lyg ir protingos moterys,ale kartais durnos ,kaip šik...nos.
QUOTE(adija5 @ 2015 09 05, 00:22)
A ką,nėr kavinių be vaikų?Kodėl dėl to,kad tave nervuoja rėkiantys vaikai,jų mama negali išeit į kavinę?Ne,nu mergai,kas jums darosi
?Tik negyvenamoj saloj gyvent.
O nervuotis turėtų ne kavinėn užsukęs klientas, o neišauklėtų ir neišmokytų elgtis viešose vietose vaikų mamkos. Bet jos ant tiek bukos, kad nesupranta, dėl ko turėtų nervintis
QUOTE(lututė @ 2015 09 04, 19:56)
QUOTE(inga321 @ 2015 09 04, 19:58)
RAW principu šeriat?
QUOTE(adija5 @ 2015 09 05, 01:22)
Ant mano veido taip parašyčiau,kad net nebandytum prisiartint
Aš tolerantiška šešiolikmečių šėlionėms kas savaitgalį virš mano buto,suprantu kaukiančius ir lojančius per dieną šunis,nes va,mažiukas vienas, o kitam užplaukė kas,velnas žino,gal ruja kokia ,rėkiančius vaikus,pavargusias mamas ir suvargusias pardavėjas,kurios dienos pabaigoj nepajėgia šypsotis ....A jus tolerancijos tėvai nemokė?Gerai,kalbam apie šunis.Kodėl jūs norit,kad nemylintis šunų,toleruotų ir nesipiktintų ?Vaikų šūdai po pieveles ir visur kitur nesimėto.
Nemokė pakęst išsišokimų.Po mano butu šėliojantys -olikmečiai po kelių perspėjimų buvo tiesiog atiduoti policijai,ir viskas baigės.
Aš ne ta,ant kurios sprando galima joti pasitelkus toleranciją-labai atsiprašau.Man nepatinka,ir viskas.Jei aš turiu būt tolerantiška-tai turi ir aplinkiniai,ar ne ?
QUOTE(adija5 @ 2015 09 05, 02:22)
Va čia ir yra problema ,dėl ko nemėgstantys šunų,dar labiau jų labiau nemylės.Nes nenori ant sienų klijuotis.Ir kodėl turėtų?Todėl ,kad tu eini su dviem šunim,dielcas aš,tipo,traukitės ?Su vienu neišeina išgąsdint?Nu,gerai,kitam poste pasitaisei,bet faktas ,kad kartais užplaukia .Ne,nu rimtai,skaitau ir stebiuosi.Lyg ir protingos moterys,ale kartais durnos ,kaip šik...nos.
supykau
QUOTE(Manifesto @ 2015 09 05, 07:59)
RAW principu šeriat?
aš taip
QUOTE(inga321 @ 2015 09 05, 07:52)
aš taip
pas mane Kiris valgo miasą, o Bartukas sausiaką, jam tik kai užsiperku mėsos, padarau mėsiadienį ir apsiryjimo šventę 
O Bartukas neina iš proto dėl širdagraužio ir pavydo, kad kolega gauna žalią mėsą, o anas tik sausiaką?