Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių aviganiai

Labas rytas, šunų mylėtojos, turime rūpestėlį-mūsų naujas šeimos narys , pusės metų šunytė pradėjo įkyriai kąsytis. apžiūrėjau-blusų nėra, bet ant priekinių kojų alkūnių tokie lyg ir paraudimai,papleiskanoja. Ant šono irgi nudraskyta ir jau šašas susiformavęs, kailis toks lyg pašiurkštėjęs pasidarė blink.gif . Pas gydytoją pirmadienį. Kaži kas čia atsitiko? Šeriam mėsa, gyvena namie "ant "šildomu grindų. Maudėmės vietiniam tvenkinuke, gal kokią zaraza prikibo? Gal ką patarsite?
Ir dar klausimas- ar Foresto antkaklį dėti į lauką , ar visą laiką su juo būti? Nes į kiemą eina kada nori-terasa atidaryta? Gal čia nuo jo?
Atsakyti
QUOTE(LORIJURA @ 2017 06 23, 07:19)
Labas rytas, šunų mylėtojos, turime rūpestėlį-mūsų naujas šeimos narys , pusės metų šunytė pradėjo įkyriai kąsytis. apžiūrėjau-blusų nėra, bet ant priekinių kojų alkūnių tokie lyg ir paraudimai,papleiskanoja. Ant šono irgi nudraskyta ir jau šašas susiformavęs, kailis toks lyg pašiurkštėjęs pasidarė blink.gif . Pas gydytoją pirmadienį. Kaži kas čia atsitiko? Šeriam mėsa, gyvena namie "ant "šildomu grindų.  Maudėmės vietiniam tvenkinuke, gal kokią zaraza prikibo? Gal ką patarsite?
Ir dar klausimas- ar Foresto antkaklį dėti į lauką , ar visą laiką su juo būti? Nes į kiemą eina kada nori-terasa atidaryta? Gal čia nuo jo?

Dėl kasymosi žiūrėkit, nes gali būt visko, kas duoda tą rezultatą - zaraza iš tvenkinio, maistas, skalbikliai, net grindų ploviklis, įvairios alergijos, bakterijos ir pan. Be veterinaro ir tyrimų (o ne būrimo ir spėliojimo) niekas nieko nepatars.
Foresto ar bet koks kitas antkaklis prie kūno turi būti nuolat.
Atsakyti