Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių aviganiai

sveikos, seniai girdėtos

taip džiaugiamės, kad Upė (namie River, jei kas pažįstan gyvai smile.gif ) užaugo protingas šuo, išauklėta tokia, dresūroj šilkinė. paskutiniu metu vyras vėl ėmė lankytis dresūroj, prisimint, pramokt ko nors naujo. Viskas puikiai einasi.

pastaraisiais metais auginu vištas viščiukus ir ji kasdien su jom laksto kieme, mes ją pasitelkiam ir kai reik suvyti, parginti iš laukų.
Taigi taigi. šįryt upė ėmė vemt kambaryje, todėl skubiai išleidau į kiemą, kur lauke laksto mano dedeklės, žąsys, antys. Aš rami - gi Upė tik lapes išvaiko. Ir daro tai kasdien

Dabar išeinu į kiemą ir negaliu patikėt savo akimis - ji pasipjovus mano vištelę ir ėda lyg niekur nieko.

blyn, aš nepažįstu savo šuns. rimtai. negaliu patikėt. man toks šokas. nekilo ranka nė bart. pati kalta, kad įsivaizdavau, jog viskas gerai.

aišku, dar seniai seniai Živilė sakė, kad jeigu grobio instinktas yra, šuo vištas pjaus. Aš nuoširdžiai maniau, kad nėra, nes ligi šiol tik žaisdavo. Pasivaiko ir tiek.

Gaila vištos verysad.gif
Atsakyti
Pas mane gan panaši situacija. Žuvo super dekoratyvinis gaidys (užvaikė) ir pagavus vieną vištą taip ją pakratė, kad jai "netyčia" nulūžo kaklas. Tik skirtingai nuo jūsų situacijos VA džiaugsmingai vištą su nulūžusiu kaklu atnešė mums o ne pradėjo valgyti.. Taigi šiai dienai daugiau žuvusių nėra smile.gif bet su vištois aš ją palieku labai trumpam arba iš vis nepalieku. Nes bijau, kad gali tragedija pasikartoti. smile.gif Beje, kai vištas pjaunu - visus jų organus atiduodu jai. Bet tikiu, kad nesuves jog vaikščiojinti višta tas skanus organas, kurį ji gauna smile.gif
Atsakyti
mes vištom šeriam nuo mažens, bet ji net neėsdavo naminės skerdienos. dabar mielai šveičia.

tai va, ištardžiau vyrą, vakar, užvakar ji skrandžio, kelis jaučio pautus suėdė, šiandien sugraužė savo kiemiokės galvą (atėmiau vištą, dar nežinau, ką darysiu, nes neturiu noro terliotis šiandien), bet kai padaviau vištos iš prekybcentrio - nėėdė! doh.gif nu ir naglumas po tokio darbelio...

džiaugiuosi, kad bent jau žąsų nepapjovė. Gaila, bet mūsų rutina labai keisis. ji kambarinė dieną, naktį, bet mūsų šeimoj žmonių daug, durys nuolat varstomos, tai kieman išbėga n kartų. reikės laikyt uždarytą.

Dar bijau, kad vieną dieną nerasčiau katino papjauto. jis ją domina nemažiau nei vištos. vaikosi, dūksta. ar irgi treniruojasi suėst? Kai pas močiutę nuvažiuojam, kur gyvendavom, tai ji jau visai kitaip žiūri į senę katę - atrodo, gali pjaut, siunta.

neveltui ji figūrantą ėst pradėjo su džiaugsmu. man atrodo, kad buvo netrumpas jos infekcijos periodas, kai ji buvo panaši į retriverį... o gal toks brendimas... nu ir gerai. laimingai dar čia baigėsi.

galėčiau laimėt kvailiausio šuns šeimininko nominaciją. vis visokių fokusų prisidarom doh.gif
Atsakyti
Už tai ir sveikinu - už kvailiausio šuns šeimininko nominaciją smile.gif

Aš visgi manau, kad VA mano gyvenime pirmas ir paskutinis šuo smile.gif Žaviai protingas, bet visgi tam tikrose situacijose norisi jį savomis rankomis pasmaugti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 04 gruodžio 2015 - 20:34
oi ne... mes kaip tik VA įsivaizduojam, kitų veislių nebėr. man tai atrodo visapusiškai universalus, patogus, aišku, klusnus. kailis tobulo ilgio mūsų klimatui. dydis geras - ne liguistai didelis.

Gal mažumėlę judesiai per grubūs, gal kiek aktyvoka - mažus vaikus kaip kėglius varto, paprastai norėdama palaižyt, kas jai atrodo žiauriai svarbu.

mums pasisekė, kad ji visai nebalsinga, nėra cyplė isterikė. o gal tai dėl to, kad ji nėra palikinėjama, o jei ir lieka, tai nėra kam girdėti smile.gif

kad žvėris truputį, tai man kaip ir gerai, gi iki artimiausio kaimo (ir žvyrkelio...) 3km miškais, laukais... reikia tikro šuns, jei vasarą koks pikto alaus pagėręs nuo tvenkinio atkulniuos...
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2015 12 04, 12:20)
sveikos, seniai girdėtos

Dabar skaitau ir - gerai šuo pas Jus gyvena. Laisvas kieme sau laksto, vaiko ką nori.
Pas mane šuniui jau būtų seniai tie lakstymai užsibaigę ax.gif
Atsakyti
Ar jau ruošiatės švetnėms?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levrete: 15 gruodžio 2015 - 11:14
Gavau bais gražių nuotraukų, vieną ir čia įmesiu. Su Kva ir nauja šeimoje-Friday Laukinė vilkauogė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 12 18, 22:06)
Gavau bais gražių nuotraukų, vieną ir čia įmesiu. Su Kva ir nauja šeimoje-Friday Laukinė vilkauogė

Fantastika! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 12 18, 21:06)

Atvirukas biggrin.gif
Atsakyti
Šiek tiek šventinės nuotaikos smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nitronetas @ 2015 12 30, 14:57)
Šiek tiek šventinės nuotaikos smile.gif

user posted image

Kaip gražiai wub.gif
Atsakyti