Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

QUOTE(vedeja @ 2015 08 12, 17:16)
Nepykite, gal nelabai pas Jus į temą, bet ar čia originalus michael kors puslapis?
http://www.michaelko...pping_cart.html

nea, ne originalai
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2015 08 12, 17:47)
nea, ne originalai

Ačiū 4u.gif man irgi taip susirodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2015 08 12, 14:49)
Ačiū  4u.gif  man irgi taip susirodė smile.gif

pilnas FB šito fufliako doh.gif sorry už išsireiškimą blush2.gif iškraipytos foto visos. Ir pilna lietuvių komentarų. O atrašinėja angliškai ale atstovas lotuliukas.gif oficialus puslapis vienas vienintelis michaelkors.com 4u.gif nesigundikit pigiai tais korsais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 08 12, 18:55)
pilnas FB šito fufliako  doh.gif sorry už išsireiškimą  blush2.gif iškraipytos foto visos. Ir pilna lietuvių komentarų. O atrašinėja angliškai ale atstovas  lotuliukas.gif oficialus puslapis vienas vienintelis michaelkors.com  4u.gif nesigundikit pigiai tais korsais  4u.gif

Fufliakas yra fufliakas kitaip nepavadinsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2015 08 03, 17:44)
nelabai, tik dalimis

Va taip tas brandas ir nuverteja (MK, LV, Tory Burch ir tt) gali ir turgui nusipirkti tokiu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif ale ir liks padielka
Papildyta:
QUOTE(Mano Lėjytė @ 2015 08 12, 18:52)
Va taip tas brandas ir nuverteja (MK, LV, Tory Burch ir tt) gali ir turgui nusipirkti tokiu doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ale ir liks padielka

Biski ne ta pacitavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mano Lėjytė @ 2015 08 12, 15:53)
Va taip tas brandas ir nuverteja (MK, LV, Tory Burch ir tt) gali ir turgui nusipirkti tokiu doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ale ir liks padielka
Papildyta:

Biski ne ta pacitavau ax.gif

jo jo, gariūnuose visa garsiųjų dizainerių alėja biggrin.gif ir visi originalai tiesiai iš Italijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar uzsakete is shoes.com jau? Nes nesulaukiau laiskucio kad uzsakete blush2.gif
Atsakyti
Mergytes, kuriuose puslapiuose ieskoti swarovski; jomaschop- zinau? Kokie dar yra, neatsimenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskytte @ 2015 08 12, 21:10)
Mergytes, kuriuose puslapiuose ieskoti swarovski; jomaschop- zinau? Kokie dar yra, neatsimenu  4u.gif

Swarovski.com, macys, lordandtaylor
Atsakyti
QUOTE(Braskytte @ 2015 08 12, 22:10)
Mergytes, kuriuose puslapiuose ieskoti swarovski; jomaschop- zinau? Kokie dar yra, neatsimenu  4u.gif

lordandtaylor
macys
crystalclassics (esu seniai pirkus, orginalus tikrai, ir koduka pamenu buvau radus)

Daugiau nezinau g.gif
Papildyta:
Kate, shoes su nuolaida nepirkot?
Atsakyti

Shoes.com nupirksiu treciadieni - pasirodo, nei kors, nei polo 25% kodukas negalioja, bet kaip kompensacija uz nedasiustus batus jie mums duos 25% koduka viskam, tik niekaip neatsiuncia, bet kuria minute turiu ji gauti. is karto nupirksiu ir pranesiu

QUOTE(Agnike_ @ 2015 08 12, 21:08)
Ar uzsakete is shoes.com jau? Nes nesulaukiau laiskucio kad uzsakete  blush2.gif

QUOTE(jurgina@ @ 2015 08 12, 21:23)
lordandtaylor
macys
crystalclassics (esu seniai pirkus, orginalus tikrai,  ir koduka pamenu buvau radus)

Daugiau nezinau g.gif
Papildyta:
Kate, shoes su nuolaida nepirkot?

Atsakyti
Aciu 4u.gif . Reik dabar nuolaidu sulaukti biggrin.gif
Atsakyti