Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

QUOTE(Kriziukas @ 2015 08 20, 15:58)
iš kažkur man kaina apie 4,50-5 vis sukasi galvoj...gal buvo kokia akcija atrakcija, kai seniau pirkau biggrin.gif
o šiaip perkat kempinėles, nes daug vietos užima tokios dėžutės...

nu nupirks dėžutę mastau.gif ar reik visos dėžės mūsiškos? bigsmile.gif

nu aš irgi pirkau berods arti 6 dolcų buvo g.gif tai gal gera akcija pasitaikė tada g.gif

va radau už kiek pirkau. Abu kartus 6,47 dol skirtingais metais ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 20 rugpjūčio 2015 - 19:07
QUOTE(zuika23 @ 2015 08 20, 19:53)

Faini bateliai.
As svarka toki pirkau , tai mano placiam remui tip top, o ties lemeniu galetu but labaiu ilemenuota. jei ne remas tilpciau ir i mazesni, bet tokia jau mano figura, visada taip man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 08 20, 19:05)
nu nupirks dėžutę  mastau.gif ar reik visos dėžės mūsiškos?  bigsmile.gif

nu aš irgi pirkau berods arti 6 dolcų buvo  g.gif tai gal gera akcija pasitaikė tada  g.gif

va radau už kiek pirkau. Abu kartus 6,47 dol skirtingais metais  ax.gif  biggrin.gif

nea, visos dėžės nereikia tongue.gif tik dėžutės tongue.gif

maišau matyt kažką, o gal ne amazon pirkau, nu nesvarbu biggrin.gif
pribręsiu, atsiūsiu užsakymą biggrin.gif
Atsakyti

Mergaites gal kas nespejo nupirkti batuku uz gera kaina is sierros bigsmile.gif PARDUODAM,kaina jau su siuntimu i LT 28Eur 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bearpaw Emma Boots - Suede, Sheepskin (For Kid and Youth Girls)
Color: Black Ii
Size: 13

user posted image
Atsakyti
Junkitės prie macys 4u.gif Ralph Lauren neblogos kainos 4u.gif
ir dar 15-20 off duoda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 08 20, 20:13)
o man tiek žudikai MK tiek bateliai tiko  biggrin.gif tiesa bateliai vieną koją biškiuką spaudžia, bet čia mano kojų proporcijos tokios - viena už kitą 0,4 cm didesnė  biggrin.gif

zuika, o patogus bateliai? pamenu raset apie dydi, bet dar galit primint su kokiu koki emet? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit patart kur ieskot lietaus rubu mergaitei 6 metu, ir kad greit ateitu???? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antaja @ 2015 08 20, 19:56)
zuika, o patogus bateliai? pamenu raset apie dydi, bet dar galit primint su kokiu koki emet?  ax.gif  4u.gif

dar nevaikščiojau su jais, tik po kambarį. Bet kulniuko aukštis patogus, odytė minkšta 4u.gif ėmiau su US6,5-7 dydžiu 6,5. Koja apie 24 cm normalaus pločio.
O šiaip Akre Tops pardėj yra batelių, galit pamatuoti jei jau nerizikuot su dydžiu ax.gif

Merginos, prašau už siuntimus susimokėti mad.gif kai išsiųsti prašot, tai reik greit, o paskui po kelis kartus primint turiu susimokėt doh.gif nebesiųsiu daugiau kol nesusimokėsit devil.gif
Atsakyti
Gal kuri norėtumėte šio J.CREW megztuko -
megztukas

Spalva - shimmer gold, dydis S. 20 eur.
Atsakyti
Sveikos mergaites, siandien gavau ruba, kuri per klaida atsiunte man ne ta dydi. Nuostabi Nautical firmos polo suknele, dydis S(4), ideali kokybe, puiki firma (pirmiausiai pati isbandziau ju kokybe, paskui parsiunciau vaikui), jei ka domina, rasykit. Puikus, prabangus rubas.
http://www1.macys.co.....26ackws=nauti
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2015 08 21, 07:23)
Sveikos, gal galit patart kur ieskot lietaus rubu mergaitei 6 metu, ir kad greit ateitu???? 4u.gif

Amazon su prime shipping, zappos but greiciausia.
Dar macys.com buna ir kai ka greit atsiuncia
Atsakyti

Mergaites prisijunkite prasau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

hautelook

Wilsonleather-40%off

Coachoutlet

polo

Nike-clerence 20%off

landsend

jcrew

Atsakyti