Įkraunama...
Įkraunama...

Mane paliko žmona

Sveikutes !!! Tiesa pasakius net nezinau ,kodel cia rasau gal del to,kad noriu suzinoti tiesiog moters nuomones.Neseniai tik keleta savaiciu atgal mane paliko zmona.kartu buvom 12 metu .paliko mane ji ne del kito, ne del to ,kad buciau alkoholikas ar dar blogiau muses ja,bet del to, kad esu silpnas savo valia !!! ji visad buvo stipri visad valde visus kampus ir man taip rodesi ,kad taip ir turi buti.gal tiesiog man tai buvo patogu nezinau .Namie as padedavau kiek man atrode yra gana daug ir namus sutvarkydavau ir valgyt kartais padarydavau ir vaika priziuredavau. taciau neseniai pajutau kad kaskas negerai ji atsalo.Pajutau kad nera is jos puse to dziaugsmo kai grysti is darbo, nera jokiu emociju kai tau kaskas nutinka, tik pilkas veidas.lovoi reikalai tarsi viskas vyktu prievarta.ir viena diena gryzus is darbo ji man padave laiska kuriame ji aiskiai isdeste,kad pavargo apsimetineti.meiles nebera.Meile isgaravo del to kad tiesiog neleidau jei pasijusti moterim nes visos namu problemos buvo uzkraunamos jai. Maldavau jos leisti kaska pakisti iras tkrai bandziau bet tiesiog man ji nedave laiko.kai meiles nera sunku apsimetineti kad viskas gerai as ta supantu.ir dabar as vienas myliu be galo ja bet pakeisti sia akimirka jos suakmenejusia sirdi nebegaliu.o svarbiausia kad ji man net neleidzia yrodyt kad galiu kaska pakeist.tad ka man belieka daryt vistik megint yrodinet kad galiu but vyras ir prisiimt atsakomybe sau ar tai jau beviltiska nes jos sirdis jau uzdaryta aklinai.blogiausia kad turim dukra penkiamete kuri myli beproto mus abu ir jai skaudziausia visa tai matyt.aciu jai kad ji man leidzia ja matyt tik ji man ir beliko nes daugiau nebeturiu nieko svetimoi sali sad.gif
Atsakyti
Turbūt esi panašus į mano vyrą. Jokio vyriškumo, mokėjimo pastovėt už save ir už šeimą, atrodo lyg ir geras žmogus, ale neužtenka to. Daeina iki to, kad kartais vos begali tą žmogų pakęst, o apie seksą negali būti ir kalbos. Manau, tavo situacijoj šaukštai popiet. Tėvu būsi net ir negyvendamas kartu, o ją paleisk. Gerai tavo žmona padarė, kad paliko, kam kankintis ir kitą kankinti, juolab, kai vaikas viską jaučia. Aš kol kas to dar nepadariau, nesiryžtu.
Atsakyti
QUOTE(Gražiolė @ 2015 08 05, 21:02)
Turbūt esi panašus į mano vyrą. Jokio vyriškumo, mokėjimo pastovėt už save ir už šeimą, atrodo lyg ir geras žmogus, ale neužtenka to. Daeina iki to, kad kartais vos begali tą žmogų pakęst, o apie seksą negali būti ir kalbos. Manau, tavo situacijoj šaukštai popiet. Tėvu būsi net ir negyvendamas kartu, o ją paleisk. Gerai tavo žmona padarė, kad paliko, kam kankintis ir kitą kankinti, juolab, kai vaikas viską jaučia. Aš kol kas to dar nepadariau, nesiryžtu.

Teisybes visame tame yra,bet juk metai praleisti kartu taip sau nedingsta.Didziausia musu problems buvo tame,kad nekalbejom apie tai jei buciau zinojes ,kad mano elgesys gali mus isskirti niekada nebuciau leides iki sito nusiristi.IR jums patarciau pabandyti pasikalbet pirmiausia,nes Kai nezinai apie susikaupusias problemas ju tiesiog nesprendi.O as visad siekiu tikslu jei tik reikia sito Mano seimai, nes visad gyvenau tik del jos.Nors paleo zmona as turiu gyventi del saves o tik po to del kitu.tik klausimas kam dabar man stengtis del saves jei sirdis sudauzyta I sipulius ir tikslu nebeliko
Atsakyti
pavargo zmona tempt visa atsakomybes nasta. Suprantu ja ir uzjauciu. Tau buvo patogu taip, bet nejau manei,kad jai tai tinka ir patinka? Kazkaip netikiu..........
Atsakyti
O as busiu bjauri. Pazistu toki vyra (aciu Dievui man toks neteko), vietoj to kad sedeti ir saves gailetis pagalvok ka tau zmona yra sakiusi, kas tavyje ne taip, pamastyk pagalvok ka gali pakeisti, stenkis daryti kazka kitaip, galu gale pas jus bendras vaikas, padek jai, parodyk, kad tu vyras, nes siuo metu tai gaila TIK SAVES, ne jos ne jusu TIKSAVES.
Atsakyti
QUOTE(niccoo @ 2015 08 05, 23:18)
Teisybes visame tame yra,bet juk metai praleisti kartu taip sau nedingsta.Didziausia musu problems buvo tame,kad nekalbejom apie tai jei buciau zinojes ,kad mano elgesys gali mus isskirti niekada nebuciau leides iki sito nusiristi.IR jums patarciau pabandyti pasikalbet pirmiausia,nes Kai nezinai apie susikaupusias problemas ju tiesiog nesprendi.O as visad siekiu tikslu jei tik reikia sito Mano seimai, nes visad gyvenau tik del jos.Nors paleo zmona as turiu gyventi del saves o tik po to del kitu.tik klausimas kam dabar man stengtis del saves jei sirdis sudauzyta I sipulius ir tikslu nebeliko

Dingsta, juk tie metai tampa tik kančia, nepasitenkinimu.
Taptumėte vyrišku vyru, jei būtų pasakiusi? Na gal po truputį... bet žinokite, kad moteriai tokius dalykus sakyti vyrui yra labai nemalonu. Parašysiu pavyzdį, kiek kitokį, bet pavyzdį. Pvz. esu sportuojanti, stipri moteris, tai dabar sakykime aš vaikštau stipri, raumeninga, o vyras mano tik pilvą augina, alų atsisėdęs maukia ir žiūri. Kaip tokia pora? Poroje žmonės turi būti panašūs, siekti bendrų tikslų, netgi psichikos stiprybė turi būti panaši, nes jei vienas dėl kažko pastoviai verks, dėl ko kitas nesupras? Arba jei vienas laia drąsus, pastoviai bailų pajuokinės, stebėsis juo? Skirtybės traukia gal tik pradžioje, kai tu atkreipi dėmesį, kad štai, koks keistas, įdomus žmogus, ne toks kaip aš. O vėliau, metams bėgant tai gali imti lįsti per gerklę, kad jis ne toks kaip tu, vis kažkas nesusiderina.
Gal tikrai pačiam dabar reiktų silpnutės moters, nevėkšlytės tokios smile.gif ir abu mokytumėtės visko kartu? Kažin ar buvusiai žmonai pavyks kažką per trumpą laiką įrodyti? Jei ji jau išėjo, tai nematys, kad keičiatės. Nebent galima tai pamatyti, dėl ko ji priekaištavo
Atsakyti
Yra žmonių, kurie kantriai laukia, kad kitas susiprastų g.gif Matyt moteris iš tų, kurios daug nekalba , bet daro.Išėjo, reiškiasi taurė jau buvo pripildyta
Visgi nemanau, kad moteris nerodė savo nepasitenkinimo esamu gyvenimu, greičiausiai autoriui buvo
Daknisot, užknisot ją - šansas, kad grįžtų mažas. O gal dar horizonte ir žmogus pasirodė, kuris joje pamatė moterį, o ne darbinį arklį
Laiške viską surašė, tai vargu ar mūsų patarimai, pasamprotavimai , ką ir padės
Atsakyti
Yra zmonos kurios viska uzsikrauna savanoriskai. Pabandyk tokiai ka nors ne pagal jos supratima padaryti. Tokia nepriima kompromisu, tokia nesitaiko. Jai reikia taip, pagal ja ir taskas. O, kai pavargsta (o pavargsta visos anksciau ar veliau) vyras tampa kaltu, mol nevyriskas.
Atsakyti
Nu tai jei temos autorius per 12 metų nesusiprato, kad gyvena patogiai, tik kambarius padėdamas susitvarkyt ir maisto pagamint, tai ką galima pasakyt? Lyg tai būtų didžiausias jo indėlis šeimoje. Kad ir dabar tai, kad pultų viską keist, yra tik kalbos. Tol , kol ji sugrįžtų , deja...
Limcamca, o jei žmona ir savanoriškai užsikrovė rūpesčius, vistiek vyras neatidus, nes , kaip suprantu, pats niekad nesidomėjo, ar jai sunku, ar taip patinka, gal reikia keist kažką g.gif . Jam taip buvo PATOGU . Kad ir kokia stipri moteris, ją galų gale užknisa toks kito pasyvumas, ar net abejingumas.
Atsakyti
QUOTE(infinita. @ 2015 08 06, 10:23)
Nu tai jei temos autorius per 12 metų nesusiprato, kad gyvena patogiai,  tik kambarius padėdamas susitvarkyt ir maisto pagamint, tai ką  galima pasakyt? Lyg tai būtų didžiausias jo indėlis šeimoje. Kad  ir dabar tai, kad pultų viską keist, yra tik kalbos. Tol , kol ji sugrįžtų , deja...
Limcamca,  o jei žmona ir savanoriškai  užsikrovė  rūpesčius, vistiek  vyras  neatidus, nes , kaip suprantu, pats niekad nesidomėjo, ar jai sunku, ar taip patinka, gal reikia  keist kažką   g.gif . Jam taip buvo PATOGU . Kad ir kokia stipri moteris, ją galų gale užknisa  toks kito pasyvumas, ar net abejingumas.

kartais labai patogu apsimeti, kad viskas gerai ir nepastebeti, kad kazkas kazkam negerai, nors autorius pripazino, jog mate atsalima, nutolima.
Uzmigo autorius ant "lauru", o 12 metu tai tikrai ne rodyklis irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 06 rugpjūčio 2015 - 10:31
O man tai keista, ka ta zmona nesake pries tai, kad toks gyvenimas jai nepatinka? Ar sake, tik ignoravot? Buna, kad nepatinka, bet tyli, o po to siurprizas, niekad to nesuprasiu. Nesuprantu jos, bandytu gi duoti antra sansa, gi vaikas yra, negerai taip seima ardyti. Nebent jau yra davus daug antru sansu.

As pvz is tu moteru kurios valdo visus kampus, visa uz namus atsakomybe ant manes, kai per daug visko - duodu darbo vyrui, pats niekada nieko nesusimastytu daryti. Man taip patinka, nes atrodo, kad kiti nesugebes geriau uz mane, tikrai netrukdo tai jaustis moterimi biggrin.gif . Taigi buna visaip, svarbu kalbetis...
Atsakyti
Jus visos esat teisios !!! Mano elgesys buvo tikrai ziaurus IR as tai pripazystu !!! Visos padarytos Mano klaidos atnese begali daug skausmo Mano seimai.Bet nejau jus manot kad as to specialiai norejau !!! As tik buvau zioplys kad nesupratau ko troksta Mano zmona istikro.Taiptai nepateisinama,taciau yra vienas bet... As tikrai noriu pakeisti save noriu yrodyti jai kad nesu beviltiskas.Vien per keleta savaiciu sugebejau padaryti tokiu dalyku kuriu nesugebejau per visuos tus metus !!! IR neketinu sustoti tik nebe dabar,net jei IR nepavyks Jos susigrazinti ko jus kaip suprantu ir linkit man.Tiesa paskius taip as gailejausi saves uz tai kas man nutiko,bet dabar as pykstu ant saves uz tai kad nuvyliau ja,dukra ir net jus visas.Vien del sito privalau yrodyti pirmiausia say ,kad galiu osmokti gyventi,ismokti matyti to ko nemaciau angsciau,ismokti suprasti kitus,ismokti padeti Tada kada to reikia be prasymo ,ismokti myleti taip kaip troksta moteros ,ismokti gerbti kiekviena akimirka nugyventa,ismokti pasitiketi savimi,ismokti saugoti ka turi,ismokti bit stipriam.ir tai tik dalis ka turiu padaryti,kad bent galeciau pameginti susigrazinti zmogu kuri istikro myliu!!!IR puikiai suprantu tai skamba beviltiskai bet kas as toks jei pasiduosiu be kovos,Tada tikrai visu jusu akyse esu tik slapia vieta !!!!
Papildyta:
QUOTE(MuseSkrenda @ 2015 08 06, 10:36)
O man tai keista, ka ta zmona nesake pries tai, kad toks gyvenimas jai nepatinka? Ar sake, tik ignoravot? Buna, kad nepatinka, bet tyli, o po to siurprizas, niekad to nesuprasiu. Nesuprantu jos, bandytu gi duoti antra sansa, gi vaikas yra, negerai taip seima ardyti. Nebent jau yra davus daug antru sansu.

As pvz is tu moteru kurios valdo visus kampus, visa uz namus atsakomybe ant manes, kai per daug visko - duodu darbo vyrui, pats niekada nieko nesusimastytu daryti. Man taip patinka, nes atrodo, kad kiti nesugebes geriau uz mane, tikrai netrukdo tai jaustis moterimi  biggrin.gif . Taigi buna visaip, svarbu kalbetis...

Jus teisi zmona sake kad buvo pastabu bet tik po karta! Nes ji kaip jis stipti begali bekrasto tad du kart nekartoja 😩 IR ji Kai jus manau kad dievino jog gali valdyti tik viena diena pavargo visi pavargstam
Atsakyti