Įkraunama...
Įkraunama...

Mane paliko žmona

QUOTE(niccoo @ 2015 08 06, 11:13)
O kaip jus manot Kai tave palieka emocijos turi buti svytincios ?jei buciau kaip visi vyrai Tada taip spjaunu per peti IR pirmyn pasaulis platus!Bet as tokius skaitau istikro silpnais mes geriai susitaikyti Su skausmu sirdi negu pulti gesinti ji Su bele kuria pasitaikuse IR apsimesti kad problemos nera ! O del patarimu puikiai suprantu jog kaskokios uzuojautos tai nebus juk as dabar cia jusu pasaulyje ,tiesiog jieskau iseoties is padeties,mes jus ja suprantat savaip o mes kitaip,bet jei noriu kaska pakeist pirma turiu suprast ko istikro nori moteris.ko zmona norejo zinau tik nezinau kaip tai pateikt Kai nirkas nebepriimama

"vyras pagaliau suprato, ko nori moteris, bet ji eme ir persigalvojo" lotuliukas.gif

as noriu vieno
xxkamane nori kiti
Bites seselis trecio
Jusu zmona kentvirto................... ir kiekvienoje situacijoje visu musu norai bus kitokie

Jums reikia kalbetis ne su mumis, o pries 10 metu reikejo girdeti zmona, o ne patogiai sau gyventi.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2015 08 06, 13:53)
Idomu kiek cia atsirastu tokiu kurios vienos gyvendamos sau romantines vakarienes ruostu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
oi ne ne, meluoju syki vyras buvo per Valentinke kaip tik svaitei i komandiruote isvykes tai ruosiau sau romantine vakariene kinu virtuves, tai man tai svaitei ir uzteko lotuliukas.gif

Aš žalioj jaunystėj, kol vyras neatsikraustė, tai net šaldytuvo neturėjau - nereikėjo blush2.gif

Su kinų vakariene priminėt - kartą ir aš panašiai, kai vyro nebuvo, sugalvojau pasigaminti kiniečių maisto - prikirtau kaip reikalas nestuke.gif Grįžęs vyras paklausė, ką valgiau - kai pasakiau, tai iš pradžių nepatikėjo, o paskui porą dienų skersai žiūrėjo - kaip man čia taip šovė vienai tokia mintis, nu juk neįmanoma blink.gif
Atsakyti
oi su tom "vienatves" dienom tai tokie prisiminimai. lotuliukas.gif
o autorius tai man primine tas pirmu meiliu issikyrimo dienas:
balkonas, vynas ir mazdaug sita daina brunette.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 06 rugpjūčio 2015 - 13:18
QUOTE(xxkamane @ 2015 08 06, 14:17)
oi su tom "vienatves" dienom tai tokie prisiminimai.  lotuliukas.gif
o autorius tai man primine tas pirmu meiliu issikyrimo dienas:
balkonas, vynas ir mazdaug sita daina brunette.gif  cry.gif

Ty brosil minia, kur kažkokia rusė plyšauja - geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 08 06, 13:24)
Ty brosil minia, kur kažkokia rusė plyšauja - geriau biggrin.gif

ir butinai ta pati daina iki paryciu, kad net kaimynai grasinasi lincio teismu, makijazo nuplauti negalima jokiu budu, jis turi nuvarveti su ta lavina girtu asaru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 08 06, 10:55)
Taigi stiprios moterys. Neturiu laiko, tai labai greit peržiūrėjau tik vieną temą, ir išrinkau kelias citatas iš pirmų puslapių. Panašių citatų yra labai daug, ir tam SM yra net skirtas visas skyrelis.

PVZ:
Na, o viską vainikuoja ir apibendrina tai:
Tai va tokia manau yra ta stipri moteris. Ne visos aišku. Bet, dauguma ardosi, drąskosi, nurodinėja, komanduoja, įvedinėja tvarką. Ir, kai antrai pusei tai pabosta ir tik pagal komandas kažką daro, pačios pavargsta ir išeina į kitus namus komanduoti.
Kiek moterų čia vyrus apibūdino kaip protingus, stiprius? Ne. Aš geriau pati pasidarysiu. Nes, maždaug su kažkokiu durneliu, kurį auklėti reikia, gyvenu.
Finalas ir būna taip, kaip pas autorių.

Nesakau, kad jo situacija būtent tokia. Bet, taip būna. Ir dažnai.

O tai tu citatu autores turbut yra isvis be jokiu ydu? Na idealios zmonos turbut lotuliukas.gif ..
Siaip is sono ziurint i savo brolio seima - tai zmona padaryk ta, padaryk ana, o tas daro kai jam norisi ar kada jam atrodo reikalinga. O kur yra reikalingumo savoka jau abieju pasauleziuros priklauso .
Papildyta:
QUOTE(niccoo @ 2015 08 05, 22:18)
Teisybes visame tame yra,bet juk metai praleisti kartu taip sau nedingsta.Didziausia musu problems buvo tame,kad nekalbejom apie tai jei buciau zinojes ,kad mano elgesys gali mus isskirti niekada nebuciau leides iki sito nusiristi.IR jums patarciau pabandyti pasikalbet pirmiausia,nes Kai nezinai apie susikaupusias problemas ju tiesiog nesprendi.O as visad siekiu tikslu jei tik reikia sito Mano seimai, nes visad gyvenau tik del jos.Nors paleo zmona as turiu gyventi del saves o tik po to del kitu.tik klausimas kam dabar man stengtis del saves jei sirdis sudauzyta I sipulius ir tikslu nebeliko

Niekaip nesuprantu tokiu zmoniu, kad nemazai laiko gyvenant kartu negalima butu pasakyti kas konkreciai nepatinka(cia as apie autoriaus zmona).
Niekas dar nesiskyre del neisplautu leksciu ar neisnestu siuksliu. Kazkaip galvoju, kad ta zmona kita susirado, galbut pradzioj del siaip sau, o paskui rimciau uzsuko. Nes jei kas nepatinka is buities, galima ir pasakyti, ne kiekvienas sugeba kito mintis skaityt. Kartu gyvenat zmones kalbasi. Nemanau, kad kazkokie buitiniai dalykai ja ant tiek paveike, jog nusprende dukra isirusioj seimoj augint g.gif .
Autoriau, as jus suprantu, kad skauda, bet baikit jus verkslent, vyras gi esat. Emocijas truputi vyriskas ijunkit, pirmiausia siulyciau issiaiskinti ar kito nera, o po to galvoti ka daryti. Dabar jusu laikotarpyje juodas periodas, bet taip nevisada bus.

Papildyta:
QUOTE(niccoo @ 2015 08 05, 19:47)
Sveikutes !!! Tiesa pasakius net nezinau ,kodel cia rasau gal del to,kad noriu suzinoti tiesiog moters nuomones.Neseniai tik keleta savaiciu atgal mane paliko zmona.kartu buvom 12 metu .paliko mane ji ne del kito, ne del to ,kad buciau alkoholikas ar dar blogiau muses ja,bet del to, kad esu silpnas savo valia !!! ji visad buvo stipri visad valde visus kampus ir man taip rodesi ,kad taip ir turi buti.gal tiesiog man tai buvo patogu nezinau .Namie as padedavau kiek man atrode yra gana daug ir namus sutvarkydavau ir valgyt kartais padarydavau ir vaika priziuredavau. taciau neseniai pajutau kad kaskas negerai ji atsalo.Pajutau kad nera is jos puse to dziaugsmo kai grysti is darbo, nera jokiu emociju kai tau kaskas nutinka, tik pilkas veidas.lovoi reikalai tarsi viskas vyktu prievarta.ir viena diena gryzus is darbo ji man padave laiska kuriame ji aiskiai isdeste,kad pavargo apsimetineti.meiles nebera.Meile isgaravo del to kad tiesiog neleidau jei pasijusti moterim nes visos namu problemos buvo uzkraunamos jai. Maldavau jos leisti kaska pakisti iras tkrai bandziau bet tiesiog man ji nedave laiko.kai meiles nera sunku apsimetineti kad viskas gerai as ta supantu.ir dabar as vienas myliu be galo ja bet pakeisti sia akimirka jos suakmenejusia sirdi nebegaliu.o svarbiausia kad ji man net neleidzia yrodyt kad galiu kaska pakeist.tad ka man belieka daryt vistik megint yrodinet kad galiu but vyras ir prisiimt atsakomybe sau ar tai jau beviltiska nes jos sirdis jau uzdaryta aklinai.blogiausia kad turim dukra penkiamete kuri myli beproto mus abu ir jai skaudziausia visa tai matyt.aciu jai kad ji man leidzia ja matyt tik ji man ir beliko nes daugiau nebeturiu nieko svetimoi sali sad.gif

Cia jus paprasciausiai itikino. Gal nebemyli, bet ne del namu problemu. O gal ji nebyle, kad negalejo pasakyti?
Siaip idomu- o jus nieko neveikdavot parejes is darbo? pro duris ir i lova prie tv?Objektyviai smile.gif
Atsakyti
Į žodį namų problemos telpa vos ne visas gyvenimas, išskyrus darbo problemas, klausimus, o visa kita juk gaunasi namų reikalai.
Atsakyti
QUOTE(niccoo @ 2015 08 06, 10:54)
Jus visos esat teisios !!! Mano elgesys buvo tikrai ziaurus IR as tai pripazystu !!! ............IR puikiai suprantu tai skamba beviltiskai bet kas as toks jei pasiduosiu be kovos,Tada tikrai visu jusu akyse esu tik slapia vieta !!!!

Jus teisi zmona sake kad buvo pastabu bet tik po karta! Nes ji kaip jis stipti begali bekrasto tad du kart nekartoja 😩 IR ji Kai jus manau kad dievino jog gali valdyti tik viena diena pavargo visi pavargstam

Kiek šauktukų bigsmile.gif
Pasirodo , žmona sake wub.gif , bet TIK po vieną kartą . g.gif Tai jūs kaip vaikas, kuriam reik 5 kartus kartot ? Save gerbianti moteris pavargo būti mama vyrui - vaikui.
Atsakyti
Pasirodo tai ,kad smerkiamas esu visu taciau keisciausia jog niekam net neidomu ar istikro esu jau toks blogas zmogus.klaidu daro visi is ju IR mokomes Mano atveju skaudziausia pamoka IR ji isliks visam gyvenimui.Tebunie taip kaip sakot nevertas gal esu atleidimo,bet nevertas paniekos.Man liko Dar dukra del Jos IR atsistosiu ant koju kad galeciau bent Jos akyse buti geras Tetis.Aciu visiems uz nuomones.
Atsakyti
Čia visai ne smerkimas. Tik bandymas suprast. Nes iš tiek informacijos , kiek pateikėt, tokias ir savo nuomones rašom. 4u.gif Tuo labiau nė viena nesakė, kad esat blogas žmogus. Deja, kažko labai džiuginančio jūsų atžvilgiu iš savo pozicijos irgi negaliu pasakyti. Norėjot sužinot, ko moterims reikia - tai ir atsakė dauguma.
Atsakyti
Pamatė moteris kokie vyrai užsieniečiai ir paliko svo Vingių Joną. Tokie jau mūsų mentaliteto vyrai užaugę postkomunistinėje visuomenėje. Linkiu tai moteriai dideliausios sėkmės ir sutikt žmogų, su kuriuom spindės ir pražįs kaip moteris.
Atsakyti
Už santykių modelį atsakingi abu: tiek vyras, tiek moteris, tad iš esmės neteisinga sakyti "oi, čia vyras nevyriškas, vargšė moteris". Galbūt, stereotipiškai vertinant, temos autorius ir nevyriškas, bet ir žmona, vadinasi, nemoteriška, vėlgi stereotipškai vertinant. Greičiausiai, jei vyras būtų stereotipiškai vyriškas, ta moteris į jį net nežiūrėtų, su juo nesusieitų. Dabar tikriausiai pabodo jaustis nemoteriška ir ieško vyro (o gal rado), su kuriuo galėtų taip jaustis. Nors vėlgi - norint kažko kito, reikia keistis.

Autoriui patarčiau, jeigu kažkokios pamokos buvo iš šių skyrybų, išeiti jas ir keistis, kaip, manote, reikia. Ne dėl moters, o dėl savęs ir savo ateities. Kol kas nebandyti įrodinėti jai, kad pasikeitėt ar galite keistis, o tiesiog veikti dirbant su savimi. Galbūt po kiek laiko (juk vis tiek bendrausite dėl vaiko) ir susieisite, galbūt ne, bet šiuo metu santykių sulipdyti, panašu, negalite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 06 rugpjūčio 2015 - 18:10