QUOTE(Gella* @ 2015 09 23, 20:09)
Ir man panasiai, priaugau svorio, nes uzvalgau skausma, kai skauda - tai taip valgyt tada norisi
Rimulee, o kaip apibundintumet savo pablogejimus, kas darosi Jums? Ir kaip jauciates kai viskas gerai, na neblogai turiu omeny? Aciu.
Skausmą suvalgau..faktas. nebeperku saldumynu ir šeip nieko kas nesveika bet jei nieko nėra vistiek kažko valgomo šeimai yra tai privalgau bile ko.. gali būt ir bulka su sviestu ir lašiniai. jausmas toks jei neįdėsi ko į skrandi tiesiog mirsi..nepaeisi nugriųsi.Blogiausia,kad kai blogai jaučiuosi žiauriai trūksta jėgu atrodo susileisiu vietoj. tarsi būčiau koks maišas skystimo pripiltas. Na vakar lipu laiptais i pirma aukšta pas diedukus ir vidury laiptu apėmė jausmas kad nedaeisiu tiesiog dings kojos ir nučiuošiu. paskutiniu laiku keistas jausmas kojose.Neskauda... tiesiog apsunksta pasidaro vatinės neklusnios... durnai taip maudžia ... nei skauda ... jausmas toks kad jei napadėsi užpakalio kur nebenueisi neikur..ir žiauriia tokiais atvejais truksta jėgų. nu ir gaunasi atsisėdi kokia nesamone skrandin įmeti gauni gliukozės, kojos atsigauna ir eini toliauu.
na čia vasarinsi dabartinis pablogėjimas. kad per vasara užeitu skausmai tai enpasakyčiau..nu tokiu kojų dienų gale aišku jau įsiskauda, šiandien tiesiog pabandžiau išgert tablete nuo skausmo kai atsirado tas sunkumas o nebelaukiau skausmo ir lengviau..padirbėjau po piet normaliau. šeip kita kart atsikeli ri rankos ištine nesilanksto ir lauki kol atleis. palengva apeini ūki, prasikrutina kažkaip. dabar kai jau lyja ir drėgna tai pradeda išmušt raudonais gūziukais pavienius sanarius. vakar va vakare virtuvės nedatvarkaiu, tiesiog 4 sanariai išraudo užskaudo ir sutino. bet vakar gana daug pasidarbavau rankonmis..
kažkaip apstebėjaukad kuriuo galu daugiau dirbu ta praktiškai ir sakuda.. jei prisilakstau, tai kojos atsisakiėnja, jei kaip vkar siuvau užuolaidas , valiau virtuve tai rankom chana...
man tai bėda taem,kad kol kas gyvenu kaip ir be vaikų bet ir turiu juos 3 dar prižiūriu 3 diedukus. na maistą gaminu tik 1 kiti du savarankiškai pavalgo, bet jeims žiauriai daug dėmesio reik.. nu atrodo nesunku. bet tai išmmuša iš vėžiu iš ritmo. ne visad jie supranta kad būtent dabar negaliu plepėt su jais..arba gryžtu iš parduotuvės o jeim verkiant pritrūko vaistų... ir mirtinai taip... tai gaunasi diena na urąąą... tai vaikam kas nutiko, mama gelbėja... tai diedukui kuriam kokia nelaimė vėl lakiu... gaunasi neišeina turėt ramios suplanuotos dienos. gaunasi jog būna savaičių kad ariu..paskui pirmadieni faktiškai nebepaeinu..nėra jėgu. nu pakimarinu minimaliai ir pas diedukus pagulėt moku atsigaunu ir vėl lakiu... tai va.
o dėl nuovargio kažkur isšskaičiua kad gali būti nuo skydliaukės... reiks skūstis endokrinologui, nes reumatologas paskutini syk pasakė,kad aš "sveika" tyrimai geri tipo vaistu pakanka ir viskas čia man ok... neturi but nuovargio.
tai va aš kartais pasidžiaugiu kad vaikai mano jau užaugo nors su mažais vaikais gal bėdos kitokios mažesnės. ritmas pamenu nors buvo kažkoks.. ir diedukai dar jauni buvo... o dabar pati senstu.. ir visi aplink..