Įkraunama...
Įkraunama...

Azorų salos

QUOTE(sirdukas0325 @ 2016 05 31, 08:26)
Aciu, pasiziuresiu. Varsuva tikrai nebaugina, keliavom jau is ten smile.gif
Idomu kokie ten orai spalio men? ar ne per salta butu?

Kadangi mane labai domina ši kryptis, tai pasidalinsiu .Manau pas šį žmogų galima klausti visko.

http://paspauliuazoruose.weebly.com/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vigai: 31 gegužės 2016 - 14:21
QUOTE(vigai @ 2016 05 31, 14:20)
Kadangi mane labai domina ši kryptis, tai pasidalinsiu .Manau pas šį žmogų galima klausti visko.

http://paspauliuazoruose.weebly.com/

Bandėme jo klausti... neapsimoka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2016 06 01, 07:58)
Bandėme jo klausti... neapsimoka  cool.gif

Man jis pakankamai nemazai info suteike, kiek pamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2016 06 01, 08:58)
Bandėme jo klausti... neapsimoka  cool.gif

:

Kas neapsimoka ? Už tai , kad paklausi koks oras spalio mėn reikia susimokėti ?
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2016 06 01, 08:46)
:

Gal turejo omenyje, kad mazai pataria. Nors man pakankamai info suteike, rasiausi su juo emeilais.
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2016 06 01, 08:46)
:

nea, mokėt nereikia biggrin.gif supratau, kad ne apie orus norite klaust biggrin.gif
Mes jam rašėm ir dėl apartamentų, ir dėl mašinos, labai ilgai iš viso nieko neatsakė, tai per tą laiką viską patys susirankiojom.

Man klausimai apie orus tai tokie keistoki, sakyčiau g.gif kas gali pasakyti kokie bus orai, juk ir pas mus dabar viskas taip neprognozuojama... o vidutinę mėnesio temperatūrą tai internete labai nesunku rasti.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2016 06 04, 21:28)
nea, mokėt nereikia  biggrin.gif supratau, kad ne apie orus norite klaust  biggrin.gif
Mes jam rašėm ir dėl apartamentų, ir dėl mašinos, labai ilgai iš viso nieko neatsakė, tai per tą laiką viską patys susirankiojom.

Man klausimai apie orus tai tokie keistoki, sakyčiau  :hm kas gali pasakyti kokie bus orai, juk ir pas mus dabar viskas taip neprognozuojama... o vidutinę mėnesio temperatūrą tai internete labai nesunku rasti.

Temperatura ten gera tik vasara. Pernai geguze praejau visa sala. Lyjo 3 dienas is 7. Skridau is Londono ryanair. Tas zmogus jums daug nepades. Jis ne keliautojas. Tiesiog gyvena su dukra ir zentu ten jau 8 metai. Galite pas juos nakvyne gauti per booking. Lenas house kazkaip taip vadinasi. Geri zmones tik sakau ne keliautojai. Auto nuoma ten brangi ir nelabai kur yra vaziuoti. Iki idomiu vietu reiia eiti pesciomis. Fogo ezera butina apeiti bet daznai jis ruke buna. O lietus ten ir vasara lyja. Ziema lyja be perstojo kartais menesi
Atsakyti

Sveikos, 

ar buvote kas Azorų salose kurios ruošėtės? :)

Mes pagaliau prisiruošėme ir rudenį skrendam į Ponta Delgada. Gal žinote ar yra didelis skirtumas gyventi šiaurinėje ar pietinėje pusėje?  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(cipliukas @ 2018 03 07, 19:48)
<p>Sveikos, </p><p></p><p>ar buvote kas Azorų salose kurios ruošėtės? smile.gif
</p><p></p><p>Mes pagaliau prisiruošėme ir rudenį skrendam į Ponta Delgada. Gal žinote ar yra didelis skirtumas gyventi šiaurinėje ar pietinėje pusėje?  hmm.gif </p>

Nepajutom jokio skirtumo tarp pietinės ir šiaurinės dalies, sala tokia nedidelė. Tačiau pastebėjom, kad Vila Franca do Campo miestelyje daugiau saulės.
Atsakyti