Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(jottauute @ 2015 08 22, 10:35)
Paspauskite ,kad pamirsot passworda ,patvirtinsit el pasta ,atsius puses valandos begyje .
Bent anksciau taip darydavo ,kai turedavai sena registracija .
As dabar taip ir padariau,jei kaip seniau atsius ,parasysiu slaptazodi .
Tasiukai ir man ju labai patinka  wub.gif Bet sistema atisprasant ... doh.gif

Ir UK vienas toks psl. yra. Kaskart jungiantis vis ismeta kad neteisingai doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, kokį turit sierros koduka g.gif Šiandien sugalvojau kad dar kai ko reikia doh.gif
Atsakyti
Mergaites,gal kuri turit XS dydzio kasmyriuka ta kur buvo po 25usd perleisti,laukiu I AZ 4u.gif
siulau nes man didoki verysad.gif ,labai dailus us dydis 8.5 atitinka 39-39.5 dydi,kaina 53eur.
user posted image
ir gal kuriai pupai vaikisku reiktu,viena kart apsiove spaudzia,dydis us 12.euro 29,mes nesiojam 30 dydi tai mazoki,geriausia tiktu 28-29dydziui,kaina 22eur.arba keiciu I us 13dydi su priemoka galiu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kuri norėtų? Tik gautas, vieną kartą pabandytas. Man netiko verysad.gif

Spalva Fair, tiktų šviesiaodėms.

user posted image

https://tartecosmeti...B-tinted-primer
Atsakyti
Merginos ,jei kur uzmatysit Roberto Cavalli akinuku pigiau ,sakykit man ..Ar per koki ispardavima kur nors ,dabar nebematau,kaip anksciau budavo .. verysad.gif
Taip ziauriai noriu vienu ,is senos kolekcijos ten ,kaip man jie patiktu... Bet Amazon kaina didele ju ... g.gif
Zodziu,jei ka saukit garsiai 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turi new balance 420 modeli? koki dydi imti su 25,5 cm peda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2015 08 21, 11:39)
Taip, konkrečioj. Kai gausiu siuntą, gausite pakvietimą, kuriame bus viskas detaliai surašyta.

sandrixxx, mano paieskokit- viskas sumoketa smile.gif
Atsakyti
Sakykit, kur is kur perkate elektrinius dantu sepetelius? 4u.gif
Atsakyti
Mergiates,galite pasidalinti duomenimis,kad gakeciau prisijungti prie coachoutlet ? nes bandziau prisiregistruoti ir nieko neateina man... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Taniu6ka @ 2015 08 22, 14:51)
Mergiates,galite pasidalinti duomenimis,kad gakeciau prisijungti prie coachoutlet ? nes bandziau prisiregistruoti ir nieko neateina man... 4u.gif

atsiuskit ir man please, senas prisijungimas neveikia sad.gif
Atsakyti
Jei galit, laukiu prisijungimo į coachoutlet 4u.gif
Atsakyti
merginos, iejus guess puslapi rodo prekes o norint is arciau pasiziureti nerodo, tikiuosi supratot apie ka as, gal kazkokios programos reikia.
Atsakyti