Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Skaičiau, bet apart "sensitive soul" daugiau teisybės nelabai radau...
Gal galit papasakoti plačiau, kas besidomit, „iš praktikos“...

user posted image

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2015 08 11, 08:43)
Skaičiau, bet apart "sensitive soul" daugiau teisybės nelabai radau...
Gal galit papasakoti plačiau, kas besidomit, „iš praktikos“...

user posted image

Ačiū.

Astrologiškai išnagrinėti kosmogramą, paliečiant visus gyvenimo aspektus, aptariant visų planetų jungimosi teigiamą ir neigiamą įtaką - yra didelis ir nemenkas darbas, už kurį astrologams mokami pinigai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Liepsnotoji_Pelėda @ 2015 08 11, 02:47)
Tyliai besekdama temą bais susidomėjau astrologiniais jos nukrypimais ir ėmiau knisinėtis bigsmile.gif
Mano Venera irgi Žuvyse. Pasiskaičiau truputį teorinės info... Nu jo.
Avietine Delčia/Amariliai, jei netingėsit, papasakokit kiek apie tą komplikuotumą iš gyvenimiškos pusės  smile.gif nes ta teorija man vis vien sausa tokia.
Bet tai blyn, ir iš tos teorijos jaučiu, kad šitas reikalas man daug ką paaiškina. Ar tik atsakymas į klausimą "Ar iš balos man visos tos nesąmonės?" nebus "Vat ir ne iš balos, o iš Veneros Žuvyse..."

Venera žuvyse dažniausiai yra tas žmonių tipas, kurie meilėje yra labai pažeidžiami, o savo pažeidžiamumą rodo per isterijas, dramas, ašaras, rėkimą, šaukimą apie tai, kad jie žudysis be savo mylimojo, tokie žmonių tipai neretai nueina iki ligoninių dėl savo neadekvatumo. Gali visiškai nesivaldyti konflikto metu, tiesiog siautėti, psichuoti. Aišku, dar reikia žiūrėti, ar nėra žuvyse pvz Urano, kuris irgi gali rodyti silpnesnę psichiką, kas tokiu atveju išvis sudaro žiauroką derinį ir žmogus gali turėti rimtų problemų savo jausmų valdyme. Apskritai, tai labai jautrūs, labai prisirišantys žmonės, gali būti linkę į gilią melancholiją, meniškesnių sielų, tačiau tuo pačiu su jais sunku dėl nesitvardymo, dėl negalėjimo adekvačiai reaguoti konfliktiškesnių situacijų metu, logikos, racionalumo stoka, emocijų uraganai dažniausiai viską užgožia. Na, čia bendrai meilės srity,kaip pasireiškia.
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 11, 10:22)
Venera žuvyse dažniausiai yra tas žmonių tipas, kurie meilėje yra labai pažeidžiami, o savo pažeidžiamumą rodo per isterijas, dramas, ašaras, rėkimą, šaukimą apie tai, kad jie žudysis be savo mylimojo, tokie žmonių tipai neretai nueina iki ligoninių dėl savo neadekvatumo. Gali visiškai nesivaldyti konflikto metu, tiesiog siautėti, psichuoti. Aišku, dar reikia žiūrėti, ar nėra žuvyse pvz Urano, kuris irgi gali rodyti silpnesnę psichiką, kas tokiu atveju išvis sudaro žiauroką derinį ir žmogus gali turėti rimtų problemų savo jausmų valdyme. Apskritai, tai labai jautrūs, labai prisirišantys žmonės, gali būti linkę į gilią melancholiją, meniškesnių sielų, tačiau tuo pačiu su jais sunku dėl nesitvardymo, dėl negalėjimo adekvačiai reaguoti konfliktiškesnių situacijų metu, logikos, racionalumo stoka, emocijų uraganai dažniausiai viską užgožia. Na, čia bendrai meilės srity,kaip pasireiškia.

O kas gali silpninti ar keisti šią įtaką? Čia šiaip įdomu, bendrais bruožais, jei įmanoma trumpai ką nors apie tai pasakyt. Nes pas mane Venera žuvyse, bet sau negaliu pritaikyti visiškai nieko - visiškai nemėgstu ir nepraktikuoju isterijų, ašarų, šaukimo, konfliktų santykiuose ar bet kurioje kitoje srityje. Viskas pas mane pereina per vidinį filtrą ir dažniausiai ateina išvada, kad problema yra neverta didesnio dėmesio, pastangų ar kažkokios tai aštresnės reakcijos ir jai išspręsti užtenka tinkamai informuoti apie tai, kas netinka.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2015 08 11, 10:52)
O kas gali silpninti ar keisti šią įtaką? Čia šiaip įdomu, bendrais bruožais, jei įmanoma trumpai ką nors apie tai pasakyt. Nes pas mane Venera žuvyse, bet sau negaliu pritaikyti visiškai nieko - visiškai nemėgstu ir nepraktikuoju isterijų, ašarų, šaukimo, konfliktų santykiuose ar bet kurioje kitoje srityje. Viskas pas mane pereina per vidinį filtrą ir dažniausiai ateina išvada, kad problema yra neverta didesnio dėmesio, pastangų ar kažkokios tai aštresnės reakcijos ir jai išspręsti užtenka tinkamai informuoti apie tai, kas netinka.

Įtaką turi kiekviena planeta, kiekvienas teigiamas ir neigiamas jos junginys. Žmonių pasaulyje yra milijardai, o zodiakų ir didžiųjų planetų net dvidešimties nėra, tai reikia suprasti, kad kiekvienas esame visiška individualybė ir deriniai patys įvairiausi ir kitoniškiausi pas kiekvieną iš mūsų. Jeigu kiekvieną žmogų planetos veiktų vienodai, tai visų gyvenimai bei likimai būtų lyg atsikartojantys epizodai. Bendrais bruožais paminint įtaką turi mūsų sveikatos rodikliai, reikia žiūrėti, kurios sveikatos sritys labiau veikiamos, kuriam zodiake figūruoja Marsas, ar yra daugiau neigiamų, ar teigiamų aspektų skirtinguose būstuose. Kaip pavyzdį paminėsiu Saturną žuvyse. Vienam žmogui, tai gali reikšti didžiulę, stiprią priklausomybę nuo alkoholio, kitam rodys baisius psichikos sutrikimus, trečiam dvasingumą arba Neptūnas ketvirtame būste irgi vienam rodys polinkį į alkoholį, o kitam pasišventimą ir norą būti kunigu. Variantų yra daugybė, tai jau priklauso nuo viso bendro asmens kosmogramos vaizdo ir visų įmanomų plonybių, kurias išnagrinėti užiima nemažai laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 11, 11:08)
Variantų yra daugybė, tai jau priklauso nuo viso bendro asmens kosmogramos vaizdo ir visų įmanomų plonybių, kurias išnagrinėti užiima nemažai laiko smile.gif

wacko.gif Jasno biggrin.gif
Ačiū už paaiškinima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2015 08 11, 11:10)
wacko.gif Jasno biggrin.gif
Ačiū už paaiškinima mirksiukas.gif

As tai zinau, koks tai didelis darbas, todel net nedrisau Avietines prasyti paziureti mano kosmogramos:)
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 11, 09:22)
Astrologiškai išnagrinėti kosmogramą, paliečiant visus gyvenimo aspektus, aptariant visų planetų jungimosi teigiamą ir neigiamą įtaką - yra didelis ir nemenkas darbas, už kurį astrologams mokami pinigai mirksiukas.gif

Oj ne, mane klaidingai supratote. 4u.gif
Tiesiog keliu galbut esminiu sakiniu man uztektu.
Idejau pilna vaizda, kad, kaip supratau, skirtingos planetos daro skirtinga poveiki kitoms.

Nes pvz. apie Venera zuvyse labai daug prikalbeta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adriana Lee @ 2015 08 10, 23:58)
Cia tikriausiai norejo pasakyti, kad Saule atleidzia savo nuosava angela sarga is pareigu, nes jai angelai ateina kaip mergeles, t.y vilioja vyra nuo jos:) Supratai?

Panašiai- aš turėjau omeny, kad atleidžiu savo angelą sargą, jei jis mergelė, nes mano eksas mergelė, o tokio angelo sargo man ne tik nereikia- aš dar ir primokėsiu, kad jis nešdintųs visom įmanomom kryptim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 11 rugpjūčio 2015 - 11:25
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 08 11, 12:23)
Panašiai- aš turėjau omeny, kad atleidžiu savo angelą sargą, jei jis mergelė, nes mano eksas mergelė, o tokio angelo sargo man ne tik nereikia- aš dar ir primokėsiu, kad jis nešdintųs visom įmanomom kryptim biggrin.gif

Gal jūsų angelai sargai visai kito ženklo, o ex'as buvo evoliucinis mokytojas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 11, 12:25)
Gal jūsų angelai sargai visai kito ženklo, o ex'as buvo evoliucinis mokytojas rolleyes.gif

Labai norisi tikėtis. unsure.gif Turiu prašymą į mane kreiptis "tu". blush2.gif

Adriana- ačiū, man tas avataras kažkoks širdžiai mielas. blush2.gif O su eksu nesusitaikiau- ir, ko gero, nesusitaikysiu. Gyvenu toliau. Per daug nuoskaudų aš ant jo turiu, kad sugebėčiau atleist.

Dingo karštas vanduo. Nors pasiusk. Arba ledinis dušas, arba kept tenka. Kas arčiau dūšios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 11 rugpjūčio 2015 - 11:33
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 08 11, 12:29)
Labai norisi tikėtis.  unsure.gif  Turiu prašymą į mane kreiptis "tu". blush2.gif

Adriana- ačiū, man tas avataras kažkoks širdžiai mielas. blush2.gif  O su eksu nesusitaikiau- ir, ko gero, nesusitaikysiu. Gyvenu toliau. Per daug nuoskaudų aš ant jo turiu, kad sugebėčiau atleist.

Dingo karštas vanduo. Nors pasiusk. Arba ledinis dušas, arba kept tenka. Kas arčiau dūšios doh.gif

Teisingai, ner cia ko babnycius visokius atgal priimt. Tikriausiai jau buvo perzengta ta riba, po kurios tiesiog santykiu suklijuot nebesieina- per daug nuoskaudu, per daug skaudziu zodziu ir negraziu poelgiu, per daug abejingumo ir visko per daug... Nebeturi ka tam zmogui tikriausiai pasakyt, nes jau viska pasakei. Cia biski apie tave ir biski apie save tikriausiai parasiau:)
Del duso- taigi labai karsta diena, gali ir po saltu greit palyst, arba vaziuok prie vandens telkinio issimaudyt:)
Del avataro- man toks jausmas, kad jis tavo vidine busena atspindi- toks is suduzusiu veidrodziu karalystes vaizdas. Ji pamacius iskart supratau kad didziuliai virsmai tavyje vyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adriana Lee: 11 rugpjūčio 2015 - 11:45
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 10, 13:02)

Oi čia visko galo būti. Moteris turėtų saugotis nėštumo su tuo vyru K. Paklausiau, kokia perspektyva pusmečio bėgyje. Yra tikimybė, kad per 6 mėn išsilakstys, nors man čia labiau neša į tai, kad į viešumą šitas romanas gali išlysti. Šiaip ramiais santykiais čia nekvepia, be to abu geram afekte dabar. Moters priklausomybė nuo vyro milžiniška. Man atrodo, net jei įvyks koks skandalas, ji laikysis jo įsikibus.

Oj oj...neštumas ... manau ji nesisaugos labai atsakingai...o ant to vyro ji lipte lipo kol tas neatlaikė ...is ties jie afekte bet kazkuris atsinerks tai ko gero jis .... Na tegul dziaugiasi kol gali ...visvien nei patarimų klausys nei ka...db kol klynai dega o smegenys išsilydę nieko nebus.

Ačiū.
Atsakyti